Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
28.10.2010, Jan Vítek, aktualita
Společnost Epson si připravila trojici nových projektorů s technologií 3LCD, které označila za cenově dostupné. Jedná se o modely EB-S9, EB-X9 a EB-W9 určené pro vzdělávací instituce a především školy.
lubos32 (1) | 29.10.201010:59
při psaní aktualit..
Blud 1­) ­"lampa poskytující jas 2500 ANSI...­" Světelný tok v ANSI nezáleží jen a pouze na lampě.. jde také o propustnost LCD panelů, jejich velikost , kvalita optiky ... Běžně jsou projektory se stejným výkonem lampy ale rozdílnou hodnotou světelného toku až o 1000 ANSI.

Blud 2­) ­"2500 ANSI umožní ,aby v místnosti zůstala rozsvícená světla.­" ­- takto zobecnit to prostě nejde a raději než tohle,tak nepsát nic.. Záleží totiž na typu světel v místnosti, umístění, velikosti obrazu, okolním denním světle z oken... atd.. .. Tímto vznikají pak fámy, že na netu psali, že 2500 ANSI stačí , tak proč to není u nás v posluchárně vidět. když máme nad plátnem jen 5 zářivek???

Blud 3­) ­"Pomocí jednoho USB kabelu je možné ovládat myš počítače a zároveň zobrazit obraz z PC­"... ale no tak po USB chtít cpát obraz do projektoru ­- to snad ne,...


To že je na výběr 35 jazyků asi potencionální kupce zajíma stejně jako co má k obědu dneska Paroubkův pes.

Mnohem důležitější je napsat třeba jaký kontrasní poměr má projektor, jestli má korekce lichoběžníku v obou směrech, jaký poměr Zoomu, konektivitu... atd..

A nabízet v dnešní době projektor SVGA je od Epsonu taky trochu mimo mísu..

Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.