Spíš musíš zařvaaaaat, ať to probudíš z chrnění po vepřo-knedlo-zélo:
[SIZE="7"][COLOR="Orange"]"Už máte uhádnuto saláti???"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="7"][COLOR="Orange"]"Už máte uhádnuto saláti???"[/COLOR][/SIZE]
Už je :-)
...a tady Update tabulky. Lexxxik dotahuje.
[quote=StD;289660]...a tady Update tabulky. Lexxxik dotahuje.[/quote]
:-D:-Dto sice jo-ale pro me je nejvetsi znalec Edi-ja se se spoustou filmu fakt "nadrel" a nekdy jsem opravdu nevedel az do nedele:o-takze ja vzdavam poklonu Edimu-zatim si kazdopadne vedeni zasluhuje:):)
:-D:-Dto sice jo-ale pro me je nejvetsi znalec Edi-ja se se spoustou filmu fakt "nadrel" a nekdy jsem opravdu nevedel az do nedele:o-takze ja vzdavam poklonu Edimu-zatim si kazdopadne vedeni zasluhuje:):)
[quote=StD;289660]... Lexxxik dotahuje.[/quote]
:D musim si udrzat nejaky odstup, 10 bodov je uz kritickych
[quote=lexxxa;289716]:-D:-Dto sice jo-ale pro me je nejvetsi znalec Edi-ja se se spoustou filmu fakt "nadrel" a nekdy jsem opravdu nevedel az do nedele:o-takze ja vzdavam poklonu Edimu-zatim si kazdopadne vedeni zasluhuje:):)[/quote]
;) díky, ale aj ty si dobrý, musím si na teba dať bacha ... nedaj bože, aby som najbližšie dával nejakú hádanku
:D musim si udrzat nejaky odstup, 10 bodov je uz kritickych
[quote=lexxxa;289716]:-D:-Dto sice jo-ale pro me je nejvetsi znalec Edi-ja se se spoustou filmu fakt "nadrel" a nekdy jsem opravdu nevedel az do nedele:o-takze ja vzdavam poklonu Edimu-zatim si kazdopadne vedeni zasluhuje:):)[/quote]
;) díky, ale aj ty si dobrý, musím si na teba dať bacha ... nedaj bože, aby som najbližšie dával nejakú hádanku
[quote=EditorPO;289803]:D musim si udrzat nejaky odstup, 10 bodov je uz kritickych
;) díky, ale aj ty si dobrý, musím si na teba dať bacha ... nedaj bože, aby som najbližšie dával nejakú hádanku[/quote]
Len sa vy dvaja naťahujte a ja vás pomaličky dobehnem:-E veď čo to je sto bodov, do konca storočia to stihnem ...;)
;) díky, ale aj ty si dobrý, musím si na teba dať bacha ... nedaj bože, aby som najbližšie dával nejakú hádanku[/quote]
Len sa vy dvaja naťahujte a ja vás pomaličky dobehnem:-E veď čo to je sto bodov, do konca storočia to stihnem ...;)
Koukám, že to dnes bude nějaké vachrlaté... :-!!!
Poslána SZ a nic. Tož hloubejte kdo máte co za náhradní program. Když bude ticho do 18:00, dá se náhradní VFH a bude zase jeden černý Punkt do třídnice...
Poslána SZ a nic. Tož hloubejte kdo máte co za náhradní program. Když bude ticho do 18:00, dá se náhradní VFH a bude zase jeden černý Punkt do třídnice...
Ufff, tak to mám ještě spoustu času :BB:
edit: tak já dám náhradní, cz dabing - původní mám asi na velkým a ten asi vypad kvůli bouřce či co :-(
edit: tak já dám náhradní, cz dabing - původní mám asi na velkým a ten asi vypad kvůli bouřce či co :-(
hmmm-RICHi to trefil-pro me jedna z nejlehcich hadanek co byla-za A mam ten film doma a za B mam vsechny filmy tohoto zanru,aspon ty ktery tusim ze existujou-takze pohoda:D:D:D
idealni :D-v kazdym japonskym filmu hraje totiz Toshirô Mifune;)-to se da dohledat-oni totiz jinyho herce nemaj-koukni v kolika hral filmech-na nej ma malo kdo;)
[quote=Richmond;290375]...edit: kam muzu hodit HardCore hadanku?[/quote]
Sem, ale tam se soutěží jinak - rovnou v threadu.
Sem, ale tam se soutěží jinak - rovnou v threadu.
[quote=StD;290366]Hmm, toho pána neznám, byť je mi nějak englicky povědomý. :-E[/quote]
ani nemusis, kedze Richmond robi klasicke chyby pri vkladani obrazkov (alebo zeby to bolo naschval?).....
Takze predpokladam, ze teraz uz poznas.
ani nemusis, kedze Richmond robi klasicke chyby pri vkladani obrazkov (alebo zeby to bolo naschval?).....
Takze predpokladam, ze teraz uz poznas.
Vy mě teda překvapujete, pro mě J.B. skončil se Seanem Connerym a co bylo dál je naprosto nezajímavé. Nebudu si kazit dojem.
To je zajímavý, že toho pána mám v jediným filmu, a zrovna v žabožroutském "Saint-Ex" o Exupérym v roli Guillometa... 9-)
Tady mame anketku-aby jsme se nehadali:D:D:D-tak sup sup:)
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/24584-ktery-herec-byl-nejlepsi-james-bond
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/24584-ktery-herec-byl-nejlepsi-james-bond
[quote=StD;290462]Máš to tam, ale to bude o tom, která generace bude hlasovat...[/quote]
no prave;)-ja jsem pro R.Moora-i Connery nebyl spatnej,Lazenby i Dalton bylo slapnuti vedle,Brosnan mi nevadil a Craiga mam rad-ale na bonda se IMHO nehodi,proste mi do ty role vubec nezapadl-nema ten spravnej "Bondovskej" šarm jako mel Moore a Connery:)
IMHO jeden z nej BONDU - A View to a Kill R.Moore a vyborna Grace Jones a jeste lepsi soundtrack i klip od moji velmi oblibene kapely DURAN DURAN
no prave;)-ja jsem pro R.Moora-i Connery nebyl spatnej,Lazenby i Dalton bylo slapnuti vedle,Brosnan mi nevadil a Craiga mam rad-ale na bonda se IMHO nehodi,proste mi do ty role vubec nezapadl-nema ten spravnej "Bondovskej" šarm jako mel Moore a Connery:)
IMHO jeden z nej BONDU - A View to a Kill R.Moore a vyborna Grace Jones a jeste lepsi soundtrack i klip od moji velmi oblibene kapely DURAN DURAN
A viděl jsi R.M. ve filmečku FFolkes? Ještě ho mám na hadru, dávali ho znovu tentokrát 16:9.
[quote=lexxxa;290475]nevidel-popravde ani jsem netusil ze fim existuje:o[/quote]
Je to parodie a i FFO je přesmyčka 077. :-D
Je to parodie a i FFO je přesmyčka 077. :-D
ja na to koukal tady http://www.csfd.cz/film/15367-ffolkes/
btw- vxera sem dokoukal PACFIC, a s poslednim dilem kdy se to uzavre to nebylo zas tak spatny,akorat to mohlo mit o 10 dilu vic- jde to moc rychle,ale jinak nelituji ze jsem to videl,urcite se zase na to nekdy za rok za dva kouknu;)
btw- vxera sem dokoukal PACFIC, a s poslednim dilem kdy se to uzavre to nebylo zas tak spatny,akorat to mohlo mit o 10 dilu vic- jde to moc rychle,ale jinak nelituji ze jsem to videl,urcite se zase na to nekdy za rok za dva kouknu;)
Je to tam a to jsem si dnes ještě přivstal :)
Každopádně kdo film neviděl tak doporučuju mrknout ;)
edit: hééééééééééj, proč to neni spojený s SHW, dyť nemůžu dávat ani body! :(
edit: hééééééééééj, proč to neni spojený s SHW, dyť nemůžu dávat ani body! :(
[quote=Richmond;290677]Je to tam a to jsem si dnes ještě přivstal :)
edit: hééééééééééj, proč to neni spojený s SHW, dyť nemůžu dávat ani body! :([/quote]
Co by jsi nemohl, ale musíš mít 15 platných postů...
Jinak ZDE aktualizovaná tabulička.
edit: hééééééééééj, proč to neni spojený s SHW, dyť nemůžu dávat ani body! :([/quote]
Co by jsi nemohl, ale musíš mít 15 platných postů...
Jinak ZDE aktualizovaná tabulička.
Sakra, ja som bol v tom, ze budem druhy :-!!!
vivid ma dostal :-)
nezakazeme davat vitaza ako dalsieho co dava hadanku? :o
vivid ma dostal :-)
nezakazeme davat vitaza ako dalsieho co dava hadanku? :o
[quote=Richmond;290726]vivid.sk = stratég :-D[/quote]
Máš dávat nějaké pořadí - na první nebo poslední se snadno "strategizuje". :-E
Máš dávat nějaké pořadí - na první nebo poslední se snadno "strategizuje". :-E
OK, takže nepísané pravidlo: Nedávať prvého alebo posledného za zadávateľa ďalšej hádanky.
Tešte sa na piatok !!! :-))))))
Tešte sa na piatok !!! :-))))))
[quote=StD;290736]Máš dávat nějaké pořadí - na první nebo poslední se snadno "strategizuje". :-E[/quote]
Jj, já čekal a pohořel jsem, Editor taktéž :-D
Jj, já čekal a pohořel jsem, Editor taktéž :-D
[quote=EditorPO;291056]...[/quote]
Tak co co? Nejdřív strašíš, že to dáš už ve 12 a teď máme 14:05 a kde nic tu nic... :eek:
Tak co co? Nejdřív strašíš, že to dáš už ve 12 a teď máme 14:05 a kde nic tu nic... :eek:
[SIZE="7"]VFH !!![/SIZE]
:D:):-DB-)
:D:):-DB-)