[quote=vivid.sk;291082]Takze ostava opat pockat na nedelu vecer. Dnes je to opat celkom easy....[/quote]
uz ti na to neskocime :D \\/
uz ti na to neskocime :D \\/
Bola doplnená prvá časť prvej pomôcky.
[quote=EditorPO;291098]uz ti na to neskocime :D \\/[/quote]
Dnes uz peska nedostanes :), to jedine mas iste.
Dnes uz peska nedostanes :), to jedine mas iste.
Bola doplnená druhá pomôcka.
//ale to ide pomaly, čo? ;) dnes ste nejakí slabí B-)
//ale to ide pomaly, čo? ;) dnes ste nejakí slabí B-)
:-)- má niekto chuť na expertenfrage?
//Napsal(a) jste příliš krátký příspěvek. Příspěvky musí být minimálně 5 znaků dlouhé.
//Napsal(a) jste příliš krátký příspěvek. Příspěvky musí být minimálně 5 znaků dlouhé.
[quote=EditorPO;291144]:-)- má niekto chuť na expertenfrage?[/quote]
Chuť by byla, ale vědomosti chybí :BB:
Chuť by byla, ale vědomosti chybí :BB:
[quote=EditorPO;291144]:-)- má niekto chuť na expertenfrage?...[/quote]
...já nemám čas bádat ani tu normální, jak mi hoří termín u ....... :-(((
[quote=Richmond;291146]Chuť by byla, ale vědomosti chybí :BB:[/quote]
...tak nějak. :-E:BB:
...já nemám čas bádat ani tu normální, jak mi hoří termín u ....... :-(((
[quote=Richmond;291146]Chuť by byla, ale vědomosti chybí :BB:[/quote]
...tak nějak. :-E:BB:
DISKRIMINACE :mad:
nechodim do kina,a hlavne nejsou vsechny napovedy-a ke kompu se uz do konce nedele nedostanu:-G
smula,jsem OUT:(
edit/ tak jsem to nakonec nasel-ufffffff :o:D:):p;)
nechodim do kina,a hlavne nejsou vsechny napovedy-a ke kompu se uz do konce nedele nedostanu:-G
smula,jsem OUT:(
edit/ tak jsem to nakonec nasel-ufffffff :o:D:):p;)
No po přidání nápověd mi z toho vychází zase nějaká Coenovština nebo Tarantinovština, které z duše nesnáším, takže na to házím passé.
Doplněna tabulička...
...koukám dnes to bude nějaký vachrlatý. Jestli se Deee-aN do šesti nezjeví, tak budeme hledat dobrovolného náhradníka... :confused:
[COLOR="DarkOrange"][FONT="Impact"][SIZE="7"]S.O.S.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
EDITO (18:00) - hledá se dobrovolník s připravenou hádankou...
EDITO (18:00) - hledá se dobrovolník s připravenou hádankou...
Tak tam máte Ersatz-VFH. Zítra ráno připojím druhou ukázku... :BB:
safra-ja mam tu nahradni hadanku pripravenou,ale bohuzel se ted resi velke zmeny v praci-tak jsem se k netu dostal az ted-skoda:-(((,jinak bych ji soupnul;):D
Tak jak to "jede"? Nemám ještě vybubnovávat? Já tentokrát opět předem hlásím, že nevím a nemám čas bádat. Makám. :-(
@lexxxa - u toho titulu z roku 1973 by se slušelo uvést, že na to byla natočená velice slušná a vtipná polská parodie... Za boha si teď nemohu vzpomenout na jméno, ale v 80. letech v tom hrály všechny hvězdy polského kina a v originále je to sqělý filmeček... :-E
[quote=StD;293390]...no dneska jsi ten trojboj udělal opravdu velice snadný, to uhádne každý "kolemjdoucí"... :-E[/quote]
:pprave o to slo-jelikoz to mela byt jako nahradni hadanka;),a mohl jsem byt v praci,tak bych nemel cas treba pridavat napovedy a sledovat ucast-tak to muselo byt easy-abych se o to nemusel do nedele "starat"-jinak prijiste bude rozhodne nejaky film ktery stoji za to a nebude easy:p
:pprave o to slo-jelikoz to mela byt jako nahradni hadanka;),a mohl jsem byt v praci,tak bych nemel cas treba pridavat napovedy a sledovat ucast-tak to muselo byt easy-abych se o to nemusel do nedele "starat"-jinak prijiste bude rozhodne nejaky film ktery stoji za to a nebude easy:p
Machulski je znamy polsky resizer, davnejsie som oba Vabanky zhanal, no neuspesne.
Odporucam film Vinci (v originalnom zneni).
Odporucam film Vinci (v originalnom zneni).
Jj, škoda, že Levným knihám teď nějak poslední dobou s vydáváním polských filmů na DVD nějak došel dech... Já tohle ještě pamatuju, když jsem celá 80. léta čučel denně na dálkový příjem TVP1 a TVP2 v Praze...
Tak co? Jak pokračuje trojboj? Tohle byla pro mne po dlouhé době hádanka, kdy jsem nepotřeboval vůbec nic hledat a na první poslech. Tak už si snad také konečně troufne jednou tipnout i nějaký nováček... :BB:
[quote=lexxxa;293666]bohuzel mu dela problemy ten nejlepsi z nej hercema:)[/quote]
Mno ono se to vysvětluje - 1. nemám rád Redforda (nevím proč, ale nemusím ho) a za 2. oscarovým filmům se taky bráním celkem statečně a za 3. to musím na něco svést (mě to něco říkalo, ale nemohl jsem si za boha vzpomenout - prostě náročnej vikend tak se mi to asi nějak vymazalo či co B-))
Nehledě na to, že filmů s podobnym ratingem je zatím dost (třeba to Město Bohů) :)
Mno ono se to vysvětluje - 1. nemám rád Redforda (nevím proč, ale nemusím ho) a za 2. oscarovým filmům se taky bráním celkem statečně a za 3. to musím na něco svést (mě to něco říkalo, ale nemohl jsem si za boha vzpomenout - prostě náročnej vikend tak se mi to asi nějak vymazalo či co B-))
Nehledě na to, že filmů s podobnym ratingem je zatím dost (třeba to Město Bohů) :)
Aktualizovaná tabulka HERE.
[quote=Richmond;293745]
Nehledě na to, že filmů s podobnym ratingem je zatím dost (třeba to Město Bohů) :)[/quote]
ale len jeden je z roku 1973...
[quote=lexxxa;293383]
-dnes už kultovní americký film z r.1973,na csfd v top 30 !!....
[/quote]
Nehledě na to, že filmů s podobnym ratingem je zatím dost (třeba to Město Bohů) :)[/quote]
ale len jeden je z roku 1973...
[quote=lexxxa;293383]
-dnes už kultovní americký film z r.1973,na csfd v top 30 !!....
[/quote]
[SIZE="4"][FONT="Comic Sans MS"]Zkouška obecního rozhlasu, zkouška obecního rozhlasu...
1, 2, 3, 4, 5[/FONT][/SIZE]
r34ktor, jsi na příjmu? Počítáš s dnešní VFH? :-I
1, 2, 3, 4, 5[/FONT][/SIZE]
r34ktor, jsi na příjmu? Počítáš s dnešní VFH? :-I
Tak koukám, r34ktor zase nezvěstný... :-? Lexxxa, měl jsi si nechat jeden ten filmeček z "trojboje" v rezervě... :-(
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"][COLOR="DarkOrange"]
Já momentálně nemám nic po ruce hotového a hlavně musím makat do noci.
HLEDÁ SE DOBROVOLNÍK na zadání dnešní VFH!!!
[/COLOR][/SIZE][/FONT]Já momentálně nemám nic po ruce hotového a hlavně musím makat do noci.
[quote=StD;294255]r34ktor, jsi na příjmu? Počítáš s dnešní VFH? :-I[/quote]
Což o to, s hádankou jsem počítal, ale v 6,45 hod, kdy jsem ji chtěl nahrát, byl server nedostupný. A neřekl bych, že byla chyba na mém příjímači. Poté jsem byl až dosud mimo net, takže už s tím nešlo nic dělat. :-(
Koukám, že už jsi dal náhradu, ale pokud bude zájem, hádanka je k dispozici.
Což o to, s hádankou jsem počítal, ale v 6,45 hod, kdy jsem ji chtěl nahrát, byl server nedostupný. A neřekl bych, že byla chyba na mém příjímači. Poté jsem byl až dosud mimo net, takže už s tím nešlo nic dělat. :-(
Koukám, že už jsi dal náhradu, ale pokud bude zájem, hádanka je k dispozici.
Chlape!!! Teď jsem se s tím dopackal (koukni na časy). Já vím, že to ráno blblo (nejen tady), posílal jsem ti SZ proto až dopoledne. Byly problémy se spojením všude a na všemožné stránky.
Ale když už to máš, tak už to nebudem dnes více komplikovat a nech si to v záloze pro případ, že bude zase potřeba na rychlo sehnat náhradu...
Ale když už to máš, tak už to nebudem dnes více komplikovat a nech si to v záloze pro případ, že bude zase potřeba na rychlo sehnat náhradu...
[quote=StD;294354]Teď jsem se s tím dopackal (koukni na časy). Já vím, že to ráno blblo (nejen tady), posílal jsem ti SZ proto až dopoledne. Byly problémy se spojením všude a na všemožné stránky.
Ale když už to máš, tak už to nebudem dnes více komplikovat a nech si to v záloze pro případ, že bude zase potřeba na rychlo sehnat náhradu...[/quote]
OK. Když už jsi si s tím dal práci, necháme to běžet.
Ale když už to máš, tak už to nebudem dnes více komplikovat a nech si to v záloze pro případ, že bude zase potřeba na rychlo sehnat náhradu...[/quote]
OK. Když už jsi si s tím dal práci, necháme to běžet.
[quote=r34ktor;294355]OK. Když už jsi si s tím dal práci, necháme to běžet.[/quote]
...V každém případě můžeš dnes soutěžit dál a připsat si dalších (snadných) 50 Punktíků. :BB:
...V každém případě můžeš dnes soutěžit dál a připsat si dalších (snadných) 50 Punktíků. :BB:
...mno, ale účast mizivá, :mad: tudíž
[COLOR="DarkOrange"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"]LAST CALL FOR VFH!!![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"]LAST CALL FOR VFH!!![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[quote=StD;295234]Hmm, tak dnes na to čučím takto - :eek: Snad nějaké koníčky jsem tam zaslechl a více :confused:[/quote]
precti si poradne zadani-zas tolik toho nemci nemaji-a navic ten serial byl fakt nic moc-urcite ti to utkvelo v pameti a urcite jsi to videl nebo v te dobe o tom slysel :)
precti si poradne zadani-zas tolik toho nemci nemaji-a navic ten serial byl fakt nic moc-urcite ti to utkvelo v pameti a urcite jsi to videl nebo v te dobe o tom slysel :)
Nápověda k aktuální VFH nebude. Ukázalo se, že to oproti mému původnímu předpokladu zas tak těžké není. :cool: