Tedy Robky, když pominu Pitomcovu "nápovědu", tak mi nějak nesedí ty tvé pomůcky - nenašel jsem žádný z 18 jím režírovaných filmů, který by už ve VFH byl a ani ten uváděný počet nominací (filmu, jak vyplývá z tvého textu) nesedí. :-?;)
:-? nepísal som, že film má nejakú nomináciu na oscara - ty si to tak pochopil?
A prečo nepočúvate tie ukážky? Podľa jednej z nich sa dá film do 5 minút nájsť - teda ak správne identifikuješ autora hudby, čo zasa myslím nie je až taký problém .....
...a čo tam napísal pitomec neviem, tvoj edit bol rýchlejší ....
A prečo nepočúvate tie ukážky? Podľa jednej z nich sa dá film do 5 minút nájsť - teda ak správne identifikuješ autora hudby, čo zasa myslím nie je až taký problém .....
...a čo tam napísal pitomec neviem, tvoj edit bol rýchlejší ....
No byl jsem sice "rychlý", ale upozornění na emila odchází okamžitě... Co se textu týče já to chápu jako na film (a ten jich měl 8), není z toho jasné cokoli jiného.
Ukážky jsem počůval už v pátek cestou domů a ta druhá mi byla povědomá, ovšem ta první jakékoli "nápady" naprosto vylučovala. Teď už ovšem vím, že to není pravda, a to jsem ještě nehádal. Akorát jsem zjistil, jak strašně děsnou nahrávku mám toho filmu. Už by bylo na čase, aby to po snad 7 (?) letech pustili v TV znovu.
Ukážky jsem počůval už v pátek cestou domů a ta druhá mi byla povědomá, ovšem ta první jakékoli "nápady" naprosto vylučovala. Teď už ovšem vím, že to není pravda, a to jsem ještě nehádal. Akorát jsem zjistil, jak strašně děsnou nahrávku mám toho filmu. Už by bylo na čase, aby to po snad 7 (?) letech pustili v TV znovu.
Styl je sice jasny ihned, ale autora hudby lahko nevygooglis, kedze je nim niekto iny (s rovnakym priezviskom). Ale uznavam tu urcitu suvislost - dobru tak na zamotanie :)
(zadalsie tento OST na amazone, kde sa daju tie tracky vypocut (previews) ziadnu z uvedenych skladieb nema, aspon z ukazok sa to neda identifikovat)
(zadalsie tento OST na amazone, kde sa daju tie tracky vypocut (previews) ziadnu z uvedenych skladieb nema, aspon z ukazok sa to neda identifikovat)
Myslím, že je to širokým masám známy autor/interpret ...po zadaní jeho priezviska do G, vylezie jeho oficiálna stránka a prvý odkaz na video na stránke Googlu je z koncertu a hrá tam presne skladba z ukážky vo VFH.....
Mám rád zamotané hádanky:D
Mám rád zamotané hádanky:D
Jj, kdyby místo debilního tématu "válka v Koreji" jinde se ti jedinci raději zamysleli nad válkou, která už byla (pravilo Radio Jerevan..)
Keby ste hľadali vyhodnotenie, tak je TU ;)
[quote=robky;310565]Keby ste hľadali vyhodnotenie, tak je TU ;)[/quote]
Ty jsi kvůlivá tomu snad ani nešel spát, čoveče?! :eek:
Ty jsi kvůlivá tomu snad ani nešel spát, čoveče?! :eek:
...doplněná tabulička here.
Tak máme čtvrtek a je nějak ticho od ex_ -e. Ví vůbec o tom, že "vyhrál"? (proto tento varovný výstřel do tmy...) :eek:
Edito: (03.12.2010 14:10) BUUUUM! To mi spadl kámen ze srdce... :-)-
Edito: (03.12.2010 14:10) BUUUUM! To mi spadl kámen ze srdce... :-)-
[quote=ex_;312097]zkusim to uplácat do 14:00 B-)[/quote]
To = časově nevhodný smajlik... :-E Já jdu mýt nádobí a potom zase "vzhůru se psem do lesa"... 9-)
To = časově nevhodný smajlik... :-E Já jdu mýt nádobí a potom zase "vzhůru se psem do lesa"... 9-)
[quote=EditorPO;312168]je dobré spomenúť, že boli pridané nápovedy :)
bez nich to pasovalo aj na iný film :-)-[/quote]
Ony už byly přidány??? To jako zase do postu bez upozornění?! :((
bez nich to pasovalo aj na iný film :-)-[/quote]
Ony už byly přidány??? To jako zase do postu bez upozornění?! :((
Doplněná tabulička ZDE. Jinak se těšte plantážníci na pátek. :-!!! Už jsem to měl připravené na minulý týden v rezervě, tak to hned uplatním. Lehké to mít nebudete a všechny nápovědy budou hned. :BB:
[quote=StD;312665]........ všechny nápovědy budou hned.[/quote]
"tak je to spravne,tak to ma byt"
konecne neco pozitivniho:)
"tak je to spravne,tak to ma byt"
konecne neco pozitivniho:)
Huš, huš, tak hádáme VFH!!! :BB:
Ty jsou obsaženy v otázce... cheche. Jdu ti je tam tedy extra pro tebe červeně zvýraznit... :cool: BTW Kdyby jsi mne pozorně "četl" jinde, tak víš, co jsem naposledy držel v pazourech...
[quote=StD;314012]Ty jsou obsaženy v otázce... cheche. Jdu ti je tam tedy extra pro tebe červeně zvýraznit... :cool:[/quote]
aha:D,jestli myslis ty hodne kratickou vetu o 6 neznamych tak to jo-pak je to v poradku:o:D
aha:D,jestli myslis ty hodne kratickou vetu o 6 neznamych tak to jo-pak je to v poradku:o:D
...a jako premii ode mne tentokrát dostanete mnou speciálně upravený label na potisk placky, kterou už mám 2 týdny hotovou. Chachá! :p
P.S. Ale kdyby vám ty nápovědy byly málo, tak klidně nějakou přidám. Stačí říci. Těch Film-Filmů se v Čechách zase tolik nedělalo.
P.S. Ale kdyby vám ty nápovědy byly málo, tak klidně nějakou přidám. Stačí říci. Těch Film-Filmů se v Čechách zase tolik nedělalo.
[quote=StD;314016]...a jako premii ode mne tentokrát dostanete mnou speciálně upravený label na potisk placky, kterou už mám 2 týdny hotovou. Chachá! :p
P.S. Ale kdyby vám ty nápovědy byly málo, tak klidně nějakou přidám. Stačí říci. Těch Film-Filmů se v Čechách zase tolik nedělalo.[/quote]
za me netreba;)-jeste ze tak trosku se da tipnout okruh filmu ktery davas,hodne bych se divil ze by jsi dal napr. krimikomedii:D:D,nebo nejaky lovestory:o
P.S. Ale kdyby vám ty nápovědy byly málo, tak klidně nějakou přidám. Stačí říci. Těch Film-Filmů se v Čechách zase tolik nedělalo.[/quote]
za me netreba;)-jeste ze tak trosku se da tipnout okruh filmu ktery davas,hodne bych se divil ze by jsi dal napr. krimikomedii:D:D,nebo nejaky lovestory:o
[quote=lexxxa;314046]...nebo nejaky lovestory:o[/quote]
Budeš se divit, když ti napíšu, že naposledy jsem opravdu dělal "lovestory" - premierové vysílání "Liebe deinen Feind" (2010, Miluj svého nepřítele) a v práci mám thriller "36 Hours" (1964, také s milostnou zápletkou), ovšem vše z období mého zájmu. :cool:
Budeš se divit, když ti napíšu, že naposledy jsem opravdu dělal "lovestory" - premierové vysílání "Liebe deinen Feind" (2010, Miluj svého nepřítele) a v práci mám thriller "36 Hours" (1964, také s milostnou zápletkou), ovšem vše z období mého zájmu. :cool:
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Buuuuuuuuuuddííííííííííííííííííííííííííííčeééééééééééééééééééééééééééékkk!!![/SIZE][/FONT]
To opravdu nepoznáte filmeček, na kterém makaly české ručïčky a částečně vznikl v Čechách?!!
To opravdu nepoznáte filmeček, na kterém makaly české ručïčky a částečně vznikl v Čechách?!!
[quote=lexxxa;314344]IMHO je to takticke vyčkávání zpusobené kličem k zadávání další hádanky:)[/quote]
Trochu přihlouplé, hlavně pro normální peleton, který se jaksi nedostavil. A co se vás znalců na čele týče, tak nikdo z nich nebyl tentokrát první... ;)
Trochu přihlouplé, hlavně pro normální peleton, který se jaksi nedostavil. A co se vás znalců na čele týče, tak nikdo z nich nebyl tentokrát první... ;)
Aktualizovaná tabulička here.
[quote=EditorPO;314847]velmi pekne dakujem za vyhru :rolleyes:[/quote]
Koukám, že Edi je asi busy, takže bude asi zpoždění. Já za chvíli odcházím a budu na webu zase až večer, tož musíme mít strpení... :BB:
Koukám, že Edi je asi busy, takže bude asi zpoždění. Já za chvíli odcházím a budu na webu zase až večer, tož musíme mít strpení... :BB:
máte to tam [SIZE="6"]VFH[/SIZE]
[quote=EditorPO;315788]máte to tam [SIZE="6"]VFH[/SIZE][/quote]
...máš to tam. Nápověd netřeba. :BB:
...máš to tam. Nápověd netřeba. :BB:
[quote=StD;315799]...máš to tam. Nápověd netřeba. :BB:[/quote]
:eek:co? a na to jsi přišel jak?:-(((
:eek:co? a na to jsi přišel jak?:-(((
[quote=lexxxa;315802]:eek:co? a na to jsi přišel jak?:-((([/quote]
;) Umíš si opsat 6 slov z náslechu? Jinak já na první poslech tipoval jiného autora hudby, ale to mohu napsat až v pondělí, abych vám to nekazil. :BB:
Edito: Já bych měl spíše připomínku k té podmínce pro určení "výherce dalšího zadání". To vám připadá obvyklé a jasné? Mě to přijde jako "na koho si ukážu, ten to bude". Silně to připomíná podmínky úvěrových podmínek našich bank tištěné ve smlouvě tím nejmenším písmem (6 bodů a méně), kdy vám ve výsledku vyjde (jako u daní) ve výsledku fiskální numero nesmírně vyšší, než jak to na první pohled v reklamě vypadá...
;) Umíš si opsat 6 slov z náslechu? Jinak já na první poslech tipoval jiného autora hudby, ale to mohu napsat až v pondělí, abych vám to nekazil. :BB:
Edito: Já bych měl spíše připomínku k té podmínce pro určení "výherce dalšího zadání". To vám připadá obvyklé a jasné? Mě to přijde jako "na koho si ukážu, ten to bude". Silně to připomíná podmínky úvěrových podmínek našich bank tištěné ve smlouvě tím nejmenším písmem (6 bodů a méně), kdy vám ve výsledku vyjde (jako u daní) ve výsledku fiskální numero nesmírně vyšší, než jak to na první pohled v reklamě vypadá...
:D:D:D
no napovedy,dobrá,jen shluk podivných slov,ale jelikoz jsem to vedel uz predtim tak to staci:)
no napovedy,dobrá,jen shluk podivných slov,ale jelikoz jsem to vedel uz predtim tak to staci:)
[quote=EditorPO;315830]upresnené nápovedy ;)[/quote]
...jsi mě s tím pěkně inspiroval - mám "v práci" něco podobného - jdu si z toho střihnout jednu podobnou píseň do rezervy, kdyby náhodou odmocnina padla na mne. :-E:BB:
...jsi mě s tím pěkně inspiroval - mám "v práci" něco podobného - jdu si z toho střihnout jednu podobnou píseň do rezervy, kdyby náhodou odmocnina padla na mne. :-E:BB:
[quote=StD;315849]...jsi mě s tím pěkně inspiroval - mám "v práci" něco podobného - jdu si z toho střihnout jednu podobnou píseň do rezervy, kdyby náhodou odmocnina padla na mne. :-E:BB:[/quote]
jestli dobre pocitam,trikot bude zpatky :p,jinak Dík:)
jestli dobre pocitam,trikot bude zpatky :p,jinak Dík:)
Mno, jestli ten "pešek" padne na mne, tak tu příští "bondovku" určitě neuhádneš... Chachá, cheché :-)-:D
[quote=StD;315889]Mno, jestli ten "pešek" padne na mne, tak tu příští "bondovku" určitě neuhádneš... Chachá, cheché :-)-:D[/quote]
nepadne,neboj,matematika je neuprosná :D,Edi to ma dobre spocitany ten vzorec,padni komu padni umi vypocitat pouze on ;)
nepadne,neboj,matematika je neuprosná :D,Edi to ma dobre spocitany ten vzorec,padni komu padni umi vypocitat pouze on ;)
[quote=lexxxa;315891]...matematika je neuprosná...umi vypocitat pouze on ;)[/quote]
No právě. Kdybych se tím předchozích 8 let neživil (a už nebudu), tak nemám jako Otto-Normalverbraucher námitek.
No právě. Kdybych se tím předchozích 8 let neživil (a už nebudu), tak nemám jako Otto-Normalverbraucher námitek.
[quote=lexxxa;315891]nepadne,neboj,matematika je neuprosná :D,Edi to ma dobre spocitany ten vzorec,padni komu padni umi vypocitat pouze on ;)[/quote]
hele matematici, spôsob výpočtu je jednoznačný a ja ho neovplyvním \\/
veď si to budete môcť skontrolovať
robím to takto aby sa netaktizovalo s časom odpovedí :)
hele matematici, spôsob výpočtu je jednoznačný a ja ho neovplyvním \\/
veď si to budete môcť skontrolovať
robím to takto aby sa netaktizovalo s časom odpovedí :)