tak uvidime,pockam treba do stredy a pak pisnu kdy to dam,budu to mit pripraveny
akorat jsem se teda sekl,film mam vybranej,ale oni to fakt ze jo delali amici,no co se da delat,a ja myslel ze je britskej-no nevadi-mate se na co tesit:)
akorat jsem se teda sekl,film mam vybranej,ale oni to fakt ze jo delali amici,no co se da delat,a ja myslel ze je britskej-no nevadi-mate se na co tesit:)
ne;),film jsem mel vybranej uz davno,ale dlouho na me nevysla rada,a tak nejak jsem si myslel ze je ostrovni,ale zpetne jsem si to uvedomil-takova "picovina" nemuze byt z britanie-a taky ze jo - je to emerický :D:D:D:D-ale nepredbihejme ;)
...jsem ti to opravil, telefonisto... :-!!!
BTW Pánové bacha! Lexxxik to dal ve VBR 32bit MPtrojkách a špičky lezou silně do červených... :BB:
BTW Pánové bacha! Lexxxik to dal ve VBR 32bit MPtrojkách a špičky lezou silně do červených... :BB:
...a ještě bych si troufl tipnout, že má Lexxxa v prvním bodu nápovědy dvě lehké chybky, respektive možná spíše úmyslně zavádějící údaje... :rolleyes:
Edito: Na upozornění - je chaos ve zdrojích.
Edito: Na upozornění - je chaos ve zdrojích.
[quote=StD;335653].
BTW Pánové bacha! Lexxxik to dal ve [COLOR=Red]32bit MPtrojkách[/COLOR] a špičky lezou silně do červených... :BB:[/quote]
?????
Inak dnes dobra hadanka, vela obkecavajuceho textu ma dobry vyplyv na rychlost uhadnutia hadanky :)
BTW Pánové bacha! Lexxxik to dal ve [COLOR=Red]32bit MPtrojkách[/COLOR] a špičky lezou silně do červených... :BB:[/quote]
?????
Inak dnes dobra hadanka, vela obkecavajuceho textu ma dobry vyplyv na rychlost uhadnutia hadanky :)
[quote=vivid.sk;335678]?????
...[/quote]
Co je ti na tom divnýho? Znám (mám) i Mpeg Layer 3 nahrávky 16bit, stačí si vypnout 32bit decoding. Ale o to mi nešlo, 32bit je normál, ovšem ty "teploměry" levels na doraz vpravo v červeném při přehrávání (v Auditionu) už ne. Navíc mi to odmítal otevřít i blbý WMP, což se jindy nestává...
...[/quote]
Co je ti na tom divnýho? Znám (mám) i Mpeg Layer 3 nahrávky 16bit, stačí si vypnout 32bit decoding. Ale o to mi nešlo, 32bit je normál, ovšem ty "teploměry" levels na doraz vpravo v červeném při přehrávání (v Auditionu) už ne. Navíc mi to odmítal otevřít i blbý WMP, což se jindy nestává...
[quote=StD;335687]Co je ti na tom divnýho?[/quote]
Nic, len to, ze tie mp3 su standardne 44.1khz/16bit (zdroj AudioCD).
Nic, len to, ze tie mp3 su standardne 44.1khz/16bit (zdroj AudioCD).
[quote=vivid.sk;335715]Nic, len to, ze tie mp3 su standardne 44.1khz/16bit (zdroj AudioCD).[/quote]
Jo? A co je tohle? Viz příloha (červeně zvýrazněné).
Jo? A co je tohle? Viz příloha (červeně zvýrazněné).
To je zrejme bug v starsich verziach AA.
Skor by som pozrel v nastaveniach, ci nemas zaskrknute nieco taketo:
Skor by som pozrel v nastaveniach, ci nemas zaskrknute nieco taketo:
...a nebo vyšších. Rozhodující je, že to hraje a je to VBR, takže to jsou předem jenom odhady...
Edito: Mám to takto:
Edito: Mám to takto:
Mam pocit, ze tieto bugy mala AA v1.0, tiez som na nieco take narazil, casto vacsinu VBR mp3 oznacovala ako 32bit a dlzka nesedela, zrejme mal problem s tou detekciou. Ale v principe je to jedno, ine nastroje to detekuju korektne:
tu je enkoder, ktory bol na vyroby mp3 pouzity:
tu je enkoder, ktory bol na vyroby mp3 pouzity:
To máš fuck, stejně se to liší i ve velikosti wavu v dekomprimovaném stavu - já ho mám jednou tak velký jak ty. A stejně vždy vyrábím pouze CBR, VBR nesnáším. Nicméně mi šlo o to, aby se zase někdo nelekl, když to pustí a začne to příšerně řvát... :cool:
Edito: No zatím to tam píše "staženo" teprve 6(7)x, takže žádný nával.
Edito: No zatím to tam píše "staženo" teprve 6(7)x, takže žádný nával.
[quote=StD;335767]A stejně vždy vyrábím pouze CBR, VBR nesnáším.[/quote]
Ámen
[quote=StD;335767]Edito: No zatím to tam píše "staženo" teprve 6(7)x, takže žádný nával.[/quote]
Tak si připiš +1 do statistiky, já hádal bez ukázky :BB:
Ámen
[quote=StD;335767]Edito: No zatím to tam píše "staženo" teprve 6(7)x, takže žádný nával.[/quote]
Tak si připiš +1 do statistiky, já hádal bez ukázky :BB:
[quote=vivid.sk;335774]sa to tu zacina zvrhavat :D[/quote]
Jj, já ho mám 108 MB a ty jen 53, heč, cheche. B-)
P.S. Jiří má čárku! :BB:
Jj, já ho mám 108 MB a ty jen 53, heč, cheche. B-)
P.S. Jiří má čárku! :BB:
...koukám, že tu mimo mne jsou minimálně 2 useři, co by chtěli vidět výsledek... BTW právě čučím na rumunsko-německý snímek Offset a v původním znění (RUM/DEU/ENG/FRE) je to síla. (produkce noir-film) :OO
No já třeba doufal, že to lexxxa vyhlásí ještě předtím, než odpadnu a nebude nás napínat až do odpoledne B-) Jsem zvědavý, jestli jsem se od boku trefil nebo ne.
[quote=Jiri@tncm;336083]No já třeba doufal, že to lexxxa vyhlásí ještě předtím, než odpadnu a nebude nás napínat až do odpoledne B-) Jsem zvědavý, jestli jsem se od boku trefil nebo ne.[/quote]
trefil;)
vyhodnoceni bude pozdeji,ted resim pracovni povinosti:(
trefil;)
vyhodnoceni bude pozdeji,ted resim pracovni povinosti:(
[quote=r34ktor;336180]Asi má potíže se zpracování toho kvanta správných odpovědí. :cool:[/quote]
No při komunikaci přes nějaký smartphone určitě... :cool::BB:
No při komunikaci přes nějaký smartphone určitě... :cool::BB:
[quote=StD;336163]...lexxxa, ty snad děláš v tom pohostinství šestnáctky šichty, ne?! To je to napínavý...[/quote]
no zrovna tenhle tyden delame jeste na cizim hotelu obědy a vecere,az ted jsem se zastavil, a to maji cely tyden,konci obědem v sobotu,je to proste peklo:-!!!
no zrovna tenhle tyden delame jeste na cizim hotelu obědy a vecere,az ted jsem se zastavil, a to maji cely tyden,konci obědem v sobotu,je to proste peklo:-!!!
Tak a už je to [COLOR="Red"]tam[/COLOR].
Môžme sa tešiť na nejaký afgánsko-iránsko-albánsky nezávislák :-E
Môžme sa tešiť na nejaký afgánsko-iránsko-albánsky nezávislák :-E
[quote=miro333;336218]Tak a už je to [COLOR="Red"]tam[/COLOR].
Môžme sa tešiť na nejaký afgánsko-iránsko-albánsky nezávislák :-E[/quote]
No kdybych ti dal kousek rumunského Elvise z této
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=25586
rumunsko-německo-švýcarsko-francouzské koprodukce (Post #24), tak si asi taky neškrtneš... :BB:
Edito: Teď koukám, že jsem vyhrál - tak hurrah, ale Miro, nejásej předčasně, bude to sice z velmi blízkých "luhů a hájů", ale bude to chtít trochu znalostí...
Môžme sa tešiť na nejaký afgánsko-iránsko-albánsky nezávislák :-E[/quote]
No kdybych ti dal kousek rumunského Elvise z této
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=25586
rumunsko-německo-švýcarsko-francouzské koprodukce (Post #24), tak si asi taky neškrtneš... :BB:
Edito: Teď koukám, že jsem vyhrál - tak hurrah, ale Miro, nejásej předčasně, bude to sice z velmi blízkých "luhů a hájů", ale bude to chtít trochu znalostí...
Update tabulky zde, Edi dotahuje čelo peletonu...
[quote=robky;336310]A za koľko teda?:D[/quote]
Tak to vidíte - ještě to tu bude šmelit (nahlas) s absencemi, ne?! :-!!! To si to říká športsmen a zná fair-play...
Tak to vidíte - ještě to tu bude šmelit (nahlas) s absencemi, ne?! :-!!! To si to říká športsmen a zná fair-play...
...tak už to mám na vás nachystaný, plantážníci. Tentokrát to budete mít i ilustrovaný (s obrázkem k hudbě). :BB:8-) A běda tomu, kdo neuhádne! :-!!!
[SIZE="7"][FONT="Courier New"][COLOR="SandyBrown"]TEST! TEST! TEST![/COLOR][/FONT][/SIZE]
Zkouška pozornosti...
:-)-:BB::-)-
Zkouška pozornosti...
:-)-:BB::-)-
[SIZE="7"][FONT="Courier New"][COLOR="SandyBrown"]TEST! TEST! TEST![/COLOR][/FONT][/SIZE]
Na príjme, dávajte ;)
Na príjme, dávajte ;)
Máte to tam, tak do toho! :-)-
..ee, pořád tu číhal i Jiří, ale ještě se nevyjádřil - asi to jako minule zkouší bez poslechu ukázky... :BB:
BUMP!!! :-!!! Tak co co, plantážníci??!! To čekáte až na tu berličku? To pak budete mít těch 50 Punktů hodně laciných. Trochu plynulejší přísun SZ bych prosil. :BB:
Tak pomalu...
[FONT="Arial Black"][SIZE="7"][COLOR="SandyBrown"]Last Call for Twelfth Round VFH!!![/COLOR][/SIZE][/FONT]
:BB:
P.S. Lexxxa, ať to zase neproležíš ve vaně... :-E8-)
[FONT="Arial Black"][SIZE="7"][COLOR="SandyBrown"]Last Call for Twelfth Round VFH!!![/COLOR][/SIZE][/FONT]
:BB:
P.S. Lexxxa, ať to zase neproležíš ve vaně... :-E8-)
Update tabuličky zde.