[quote=StD;338319]Njn, nemáš to jednoduchý - my nezaměstnaný zase máme jinačí problemy... :-( :(:mad::BB:[/quote]
znam to moc dobre,taky jsem pred par lety byl ve stejne situaci-proto ti od srdce preji aby si co nejdriv neco poradneho nasel ;)
znam to moc dobre,taky jsem pred par lety byl ve stejne situaci-proto ti od srdce preji aby si co nejdriv neco poradneho nasel ;)
...tak co? Těšíte se plantážníci? Připravte se do startovních bloků - ve 1400 sharp to zase vypukne. :BB::-E
...máte to tam. :BB:
To jsem zvědavý, jak teď budete taktizovat na umístění. :OO Druhý už by byl...
BTW miro333 - když už na to tak dlouho zíráš, tak se vyjádři, ne?! :BB:9-)
BTW miro333 - když už na to tak dlouho zíráš, tak se vyjádři, ne?! :BB:9-)
ľaľaho Veľkého brata, čo ti na to povedať :rolleyes:
zíral, já zíral, ale dákosi ma ništ nenapadlo 9-) tak som sa šiel venovať užitočnejšej činnosti, no...
zíral, já zíral, ale dákosi ma ništ nenapadlo 9-) tak som sa šiel venovať užitočnejšej činnosti, no...
...tak jsem se šel podívat k těm dementům na csfd na termíny vydání placek dnešní VFH v ČR (vyšlo hned 2x) a to jsem se zase dobře pobavil tou naivní debilitou některých "rádobyodborníků"... :-k
Někteří dokonce neuměli ani správně časově dílo zařadit a ten význam titulu filmu ani to, že je to natočené podle skutečné události, NEPOCHOPIL/NEVĚDĚL NIKDO! Ta dnešní mladá generace si nevidí ani na špičku vlastního nosu, ale nafoukané samolibosti, té má přebytky. 9-):-(((
Někteří dokonce neuměli ani správně časově dílo zařadit a ten význam titulu filmu ani to, že je to natočené podle skutečné události, NEPOCHOPIL/NEVĚDĚL NIKDO! Ta dnešní mladá generace si nevidí ani na špičku vlastního nosu, ale nafoukané samolibosti, té má přebytky. 9-):-(((
Stando, až teraz som si uvedomil, že toto je trochu zavádzajúce "Titul této písně je identický jako název filmu", je to pravda len z časti.
Máte tam rozluštění a možno se o tom bavit dále, ale nevojáci, humanisté a držitelé modrých knížek nechť raději mlčí. Ať se neztrapní jako ti "znalci" na csfd.
[quote=vivid.sk;339089]Ja sa priznam bez mucenia, ze som film nevidel.[/quote]
...a to už na plackách vyšel (CZE) 3x, z toho 2x za 49,- a stále vyprodáno. Máš mezery. Já mám schwyz dvoudiskovou edici. Z té je ten label.
...a to už na plackách vyšel (CZE) 3x, z toho 2x za 49,- a stále vyprodáno. Máš mezery. Já mám schwyz dvoudiskovou edici. Z té je ten label.
[quote=NHKG;339103]KUA, já na VFH úplně zapomněl. Stando, jaktože si tentokrát nevyřvával na SHW skládce o VFH?[/quote]
...protože mě odpoledne nasr*l jeden tamní anarchista co jsem se tě zastal a už jsem si nechtěl večer zvyšovat adrenalinek. Čuměl jsem na Tatort a pak smolil ten rozbor coby elaborát rozluštění.
...protože mě odpoledne nasr*l jeden tamní anarchista co jsem se tě zastal a už jsem si nechtěl večer zvyšovat adrenalinek. Čuměl jsem na Tatort a pak smolil ten rozbor coby elaborát rozluštění.
Aktualizovaná tabulička HERE.
Tak jsem zvědav na ty názory na Divoké husy, zvláště od těch, co předtím neviděli... :BB:
Tak jsem zvědav na ty názory na Divoké husy, zvláště od těch, co předtím neviděli... :BB:
Výborný film, díkes Stanislave :-)
k pár detailom by som mal výhrady, ale celkovo film je veľmi impresívny a oná nekorektnosť mu len a len prospela. černoškovia síce útočia ako malé deti, ale pri strieľaní vlastných zranených som naozaj nedýchal... obzvlášť záverečné nastupovanie do dakoty, čo povedať... oná teta s pár modrinami a všetkýni zubami je proti tomu šuviks pre deti. čerešnička na torte - teplý doktorko a jeho hlášky :-)
k pár detailom by som mal výhrady, ale celkovo film je veľmi impresívny a oná nekorektnosť mu len a len prospela. černoškovia síce útočia ako malé deti, ale pri strieľaní vlastných zranených som naozaj nedýchal... obzvlášť záverečné nastupovanie do dakoty, čo povedať... oná teta s pár modrinami a všetkýni zubami je proti tomu šuviks pre deti. čerešnička na torte - teplý doktorko a jeho hlášky :-)
[quote=EditorPO;339472]ty voe, už zase ja ? :-([/quote]
aké zase, buď rád :-)
len prosím ťa nie zasa nejaký "gamesnícky"...
aké zase, buď rád :-)
len prosím ťa nie zasa nejaký "gamesnícky"...
[quote=EditorPO;339472]ty voe, už zase ja ? :-([/quote]
No to jsi si všiml brzy... :-E
[quote=miro333;339477]Výborný film, díkes Stanislave :-)
k pár detailom by som mal výhrady, ale celkovo film je veľmi impresívny a oná nekorektnosť mu len a len prospela. černoškovia síce útočia ako malé deti, ale pri strieľaní vlastných zranených som naozaj nedýchal... oná teta s pár modrinami a všetkýni zubami je proti tomu šuviks pre deti. čerešnička na torte - teplý doktorko a jeho hlášky :-)[/quote]
No to s těmi černošskými vojáky pod velením DDR a kubánských "poradců" to je ještě celkem reálné, jinak klasika - každý film se musí brát s rezervou, ale tady jsou ty ženské vedlejší role vyloženě jako karikatury, snad i schválně. :-)-
No to jsi si všiml brzy... :-E
[quote=miro333;339477]Výborný film, díkes Stanislave :-)
k pár detailom by som mal výhrady, ale celkovo film je veľmi impresívny a oná nekorektnosť mu len a len prospela. černoškovia síce útočia ako malé deti, ale pri strieľaní vlastných zranených som naozaj nedýchal... oná teta s pár modrinami a všetkýni zubami je proti tomu šuviks pre deti. čerešnička na torte - teplý doktorko a jeho hlášky :-)[/quote]
No to s těmi černošskými vojáky pod velením DDR a kubánských "poradců" to je ještě celkem reálné, jinak klasika - každý film se musí brát s rezervou, ale tady jsou ty ženské vedlejší role vyloženě jako karikatury, snad i schválně. :-)-
[quote=StD;339110]...protože mě odpoledne nasr*l jeden tamní anarchista co jsem se tě zastal a už jsem si nechtěl večer zvyšovat adrenalinek. Čuměl jsem na Tatort a pak smolil ten rozbor coby elaborát rozluštění.[/quote]
Já se s tím pomateným anarchistou taky hádal a zastával se tě. Každopádně chybí Rich, to se hádali spolu a ostatním dali pokoj. :D
Já se s tím pomateným anarchistou taky hádal a zastával se tě. Každopádně chybí Rich, to se hádali spolu a ostatním dali pokoj. :D
[quote=NHKG;339542]Já se s tím pomateným anarchistou taky hádal a zastával se tě. Každopádně chybí Rich, to se hádali spolu a ostatním dali pokoj. :D[/quote]
Přesně (a to jsem ještě občas Ričmoudovi poradil přes SZ, kde má správně "píchnout", aby čertík pěkně vystartoval... :-E ). Asi měl zřejmě nějaké "blízké setkání 3. druhu", když jeho poslední slova byla, že má vypadlou čelist...
Každopádně jsem rád, že to dala i paní lexxxová - i když po tom sobotním labelu už nebylo moc co řešit.
Přesně (a to jsem ještě občas Ričmoudovi poradil přes SZ, kde má správně "píchnout", aby čertík pěkně vystartoval... :-E ). Asi měl zřejmě nějaké "blízké setkání 3. druhu", když jeho poslední slova byla, že má vypadlou čelist...
Každopádně jsem rád, že to dala i paní lexxxová - i když po tom sobotním labelu už nebylo moc co řešit.
[quote=miro333;339478]aké zase, buď rád :-)
len prosím ťa nie zasa nejaký "gamesnícky"...[/quote]
[quote=StD;339479]No to jsi si všiml brzy...[/quote]
už mám vybratý pekný filmík, v duchu Standových srdcoviek, tak sa máte na čo tešiť .... bude to kua ťažké :-D
mám ho v zálohe už dlho a konečne si ho pozriem na jeden záťah B-)
len prosím ťa nie zasa nejaký "gamesnícky"...[/quote]
[quote=StD;339479]No to jsi si všiml brzy...[/quote]
už mám vybratý pekný filmík, v duchu Standových srdcoviek, tak sa máte na čo tešiť .... bude to kua ťažké :-D
mám ho v zálohe už dlho a konečne si ho pozriem na jeden záťah B-)
StD:
len tak mimochodom, porovnaj si stopáž filmu na placke, čo si v sobotu dal do pomôcok VFH a údaj na csfd resp. imdb. tá tvoja verzia je o 10 minút kratšia...
len tak mimochodom, porovnaj si stopáž filmu na placke, čo si v sobotu dal do pomôcok VFH a údaj na csfd resp. imdb. tá tvoja verzia je o 10 minút kratšia...
Není, tam je to jen blbě napsaný... Na imdb.com těch 134 min je zřejmě délka U.S. verse (23.976 fps NTSC).
Jestli to chceš přesně, tak celkem to má 02:09:01.312 (při 25 fps PAL) a layerbreak je na 00:58:28...
Tady máš i kapitoly. :-E
[SPOILER]
The Wild Geese (1977)
aka Die Wildgänse kommen
[SIZE="1"]Chapters
00:00:00;00 - 01
00:07:23;15 - 02
00:19:26;19 - 03
00:26:56;06 - 04
00:39:33;20 - 05
00:51:26;05 - 06
------------------ LB ---
00:58:28;08 - 07
01:09:04;03 - 08
01:22:41;04 - 09
01:37:30;04 - 10
01:52:31;00 - 11
02:00:16;13 - 12
TT: 02:09:01;08[/SIZE]
Celltimes:
[SIZE="1"]11090
29169
40398
59340
77154
87698
103600
124033
146254
168775
180419
193535[/SIZE]
[/SPOILER]
Jestli to chceš přesně, tak celkem to má 02:09:01.312 (při 25 fps PAL) a layerbreak je na 00:58:28...
Tady máš i kapitoly. :-E
[SPOILER]
The Wild Geese (1977)
aka Die Wildgänse kommen
[SIZE="1"]Chapters
00:00:00;00 - 01
00:07:23;15 - 02
00:19:26;19 - 03
00:26:56;06 - 04
00:39:33;20 - 05
00:51:26;05 - 06
------------------ LB ---
00:58:28;08 - 07
01:09:04;03 - 08
01:22:41;04 - 09
01:37:30;04 - 10
01:52:31;00 - 11
02:00:16;13 - 12
TT: 02:09:01;08[/SIZE]
Celltimes:
[SIZE="1"]11090
29169
40398
59340
77154
87698
103600
124033
146254
168775
180419
193535[/SIZE]
[/SPOILER]
Jj, dneska jsem byl "štědrý" stejně jako Unicredit Bank - ta mi naúčtovala na výpisu úrok -0,88 Kč za 0 dluh, jen za to, že jsem si půjčit mohl - to mimo běžný poplatek za účet, řádně a včas hrazený... :(( Půjdou do kopru a jejich VISA přestřihnu.
[SIZE="7"]VFH 15/11 !!![/SIZE]
Tak já už mám hardware-žongl za sebou, už mi to hraje a tady ticho! Hadači se sem jen potichu plíží a mizí. To bude zábavy... Ví někdo, co měl Edi k obědu? Nebylo to něco s rýží? 9-):BB::-E
Boha jeho! To jsou nápovědy - já prolézám soundtracky možných filmů a teď ještě abych kontroloval jídelníčky... :eek::OO
Tak som zistil, že máme s Edim (čo sa týka obľúbených hercov) niečo spoločné ;)
@Editor: si ty ale beťár :D[SIZE="1"](neskôr poviem prečo)[/SIZE]
@Editor: si ty ale beťár :D[SIZE="1"](neskôr poviem prečo)[/SIZE]
[quote=StD;340211]Boha jeho! To jsou nápovědy - já prolézám soundtracky možných filmů a teď ještě abych kontroloval jídelníčky... :eek::OO[/quote]
cože, snad nemáš hlad ? B-)
[quote=robky;340227]Tak som zistil, že máme s Edim (čo sa týka obľúbených hercov) niečo spoločné ;)[/quote]
nevynechám snáď ani jediný z ich filmov, proste moje srdcovky :p
[quote=robky;340227]@Editor: si ty ale beťár :D[SIZE="1"](neskôr poviem prečo)[/SIZE][/quote]
pššššššt, aj keď FC som radšej nedal :D
cože, snad nemáš hlad ? B-)
[quote=robky;340227]Tak som zistil, že máme s Edim (čo sa týka obľúbených hercov) niečo spoločné ;)[/quote]
nevynechám snáď ani jediný z ich filmov, proste moje srdcovky :p
[quote=robky;340227]@Editor: si ty ale beťár :D[SIZE="1"](neskôr poviem prečo)[/SIZE][/quote]
pššššššt, aj keď FC som radšej nedal :D
ten vyznamny den mi akosi nikde nepasuje ....ale mozno sa dozviem neskor.
[quote=vivid.sk;340240]ten vyznamny den mi akosi nikde nepasuje ....ale mozno sa dozviem neskor.[/quote]
nie je to svetový významný deň, len v jednej krajine :-)
nie je to svetový významný deň, len v jednej krajine :-)
BUMP! Je tady ňáko mrtvo po nedělním obídku - já dal Budvárek na gulášek a jde na mě spaní... Nebude vysvětlení SBS než usnu? ;)
Update tabulky ZDE.
Tedy já měl pod tím prvním "významným dnem" narozeniny Jamese Hornera... :-E
Tedy já měl pod tím prvním "významným dnem" narozeniny Jamese Hornera... :-E
Áááách jo ...zasa ja:-!!!
Pozerám, že sa nám vivid.sk dostáva do trháku .... budem musieť vymyslieť niečo náročné;)
A Jiri@ to tiež dáva pekne adrenalínovo
Pozerám, že sa nám vivid.sk dostáva do trháku .... budem musieť vymyslieť niečo náročné;)
A Jiri@ to tiež dáva pekne adrenalínovo
[quote=robky;340688]Áááách jo ...zasa ja:-!!![/quote]
dúfal som, že to vyjde na vivid.sk, ale nepodarilo sa :D aj keď tesne
ale do konca roku je ďaleko :-D
dúfal som, že to vyjde na vivid.sk, ale nepodarilo sa :D aj keď tesne
ale do konca roku je ďaleko :-D
[quote=EditorPO;340712]dúfal som, že to vyjde na ....[/quote]
Tiez som sa snazil to schytat (nabuduce treba urcit zadavatela toho, kto uhadne prvy :D, mam pre vas pekny filmik....)
Ale k PC som sa dostal doma az po 16.30 a veril som, ze to uz davno niekto dal.
Tiez som sa snazil to schytat (nabuduce treba urcit zadavatela toho, kto uhadne prvy :D, mam pre vas pekny filmik....)
Ale k PC som sa dostal doma az po 16.30 a veril som, ze to uz davno niekto dal.
EditorPO, to robíš schválne, či teraz to bola náhoda? Myslím tým tv program JOJ v nedeľu 17.teho o 22.15:
http://televizia.joj.sk/tv-program/17-04-2011.html
akože posledná nápoveda pred uzávierkou VFH :-)
http://televizia.joj.sk/tv-program/17-04-2011.html
akože posledná nápoveda pred uzávierkou VFH :-)
To víš, že to dělá schválně - není to poprvé. Mě na to stačil pohled do programu už v pátek a ještě jsem to málem vykvákl a mohl bych být diskvalifikován... :-E
Ten film som mal už v pláne dlhšiu dobu, len som na neho zabudol :)
Uvažoval som aj nad FarCry (išlo v TV v sobotu), ale sľúbil som, že už bolo dosť gamesáckych filmov. Mám rád Nicolasa Cage, tak som váhal, či dať Mesto anjelov alebo Windtalkers. Nakoniec TV Markíza rozhodla :-D
A zároveň ste sa aspoň niečo nového naučili a to je, myslím si, taktiež účelom tejto súťaže. O Navajo kodéroch sa v našich končinách toho moc nevie a film nielen v tomto smere trochu "uletel".
BTW pozrite sa na film aj z úsmevnejšej strany :-D
Uvažoval som aj nad FarCry (išlo v TV v sobotu), ale sľúbil som, že už bolo dosť gamesáckych filmov. Mám rád Nicolasa Cage, tak som váhal, či dať Mesto anjelov alebo Windtalkers. Nakoniec TV Markíza rozhodla :-D
A zároveň ste sa aspoň niečo nového naučili a to je, myslím si, taktiež účelom tejto súťaže. O Navajo kodéroch sa v našich končinách toho moc nevie a film nielen v tomto smere trochu "uletel".
BTW pozrite sa na film aj z úsmevnejšej strany :-D
[quote=EditorPO;341039]...Mám rád Nicolasa Cage, tak som váhal,...[/quote]
No u mne tedy je na 1. místě Captain Corelli's Mandolin, potom Lord of War a Con Air. :cool:
No u mne tedy je na 1. místě Captain Corelli's Mandolin, potom Lord of War a Con Air. :cool:
no, veľmi úsmevné...
Cáááge aka Rambo 5 kosí japončíkov hlava-nehlava a u tých popálených plameňometom som sa za brucho chytal.... :mad:
pravdupovediac, jediný film s mladým Coppolom, ktorý ma zaujal bol Lord of War, nie je to môj typ herca. nejako mi nepasuje ten jeho psí pohľad a machinegun v ruke...
ale má u mňa jedno bezvýznamné plus - je nadšenec do LP-čiek :-)
Cáááge aka Rambo 5 kosí japončíkov hlava-nehlava a u tých popálených plameňometom som sa za brucho chytal.... :mad:
pravdupovediac, jediný film s mladým Coppolom, ktorý ma zaujal bol Lord of War, nie je to môj typ herca. nejako mi nepasuje ten jeho psí pohľad a machinegun v ruke...
ale má u mňa jedno bezvýznamné plus - je nadšenec do LP-čiek :-)
[SIZE="6"]VFH[/SIZE] je aktuálna ...