[quote=vivid.sk;343275]Edi>Tak to klobuk dole, videl si film predtym?[/quote]
nie, ale mám soundtrack ... Alberto Iglesias má veľmi pekné skladby, k tomuto filmu trochu ezoterické ... Napríklad Nocturno Amor, ktorý som hľadal. Pustil som si celé album a súťažná Sinitaivas úplne bila do uší. Normálne som si myslel, že je tam omylom, alebo len na vyplnenie miesta :)
nie, ale mám soundtrack ... Alberto Iglesias má veľmi pekné skladby, k tomuto filmu trochu ezoterické ... Napríklad Nocturno Amor, ktorý som hľadal. Pustil som si celé album a súťažná Sinitaivas úplne bila do uší. Normálne som si myslel, že je tam omylom, alebo len na vyplnenie miesta :)
[quote=StD;343254]Máte tam update výsledků a vítám nováčka, který má klasický Pech a hned "vyhrál" zadání... :-E V případě nejasností doporučuji ptát se zde nebo přes SZ.[/quote]
S 111a111 jsem to už řešil přes SZ, tak to snad bude vpohodě.
S 111a111 jsem to už řešil přes SZ, tak to snad bude vpohodě.
ak môžem poradiť (skúsenejší to už vedia), tak nedávaj celé MP3ojky, ktoré stiahneš alebo ripneš, niektoré prehrávače totiž dokážu identifikovať skladby
väčšínou stačí max 30 sekundová ukážka
a nezabudni "vyčistiť" ID3 tag :)
// Stando Ď
// Stando Ď
[quote=EditorPO;344157]ak môžem poradiť (skúsenejší to už vedia), tak nedávaj celé MP3ojky, ktoré stiahneš alebo ripneš, niektoré prehrávače totiž dokážu identifikovať skladby
// Stando Ď[/quote]
NZ a nenapovídej! :(( Já zase raději celé skladbičky, ale z wavu... :cool:
Edito: A hlavně mu asi nikdo NEŘEKL, že se normálně ZADÁVÁ v pátek ve 14:00 hod. :-(((
// Stando Ď[/quote]
NZ a nenapovídej! :(( Já zase raději celé skladbičky, ale z wavu... :cool:
Edito: A hlavně mu asi nikdo NEŘEKL, že se normálně ZADÁVÁ v pátek ve 14:00 hod. :-(((
[quote=vivid.sk;344342]1. napoveda:
Hudba od autora ukazky A sa uz vyskytla v filme rovnakeho rezisera pred 5 rokmi
---End Quote---
pred 5 roklmi od akeho casu? Od dnes, od datumu uvedenia filmu v ukazke? Alebo ???
--- vyriesene --- (admin moze tento prispevok zmazat)
[/quote]
Nic není "vyriešené", naopak. :-G Měl jsi tam tu svou poznámku nechat. Máme ji ostatně všichni v emailu. Ta nápověda je naprosto zavádějící a k ničemu. Jestli je tou nápovědou myšleno použití motivu "Für Elise" od van Beethovena, tak jde dokonce o hluboký omyl.
Hudba od autora ukazky A sa uz vyskytla v filme rovnakeho rezisera pred 5 rokmi
---End Quote---
pred 5 roklmi od akeho casu? Od dnes, od datumu uvedenia filmu v ukazke? Alebo ???
--- vyriesene --- (admin moze tento prispevok zmazat)
[/quote]
Nic není "vyriešené", naopak. :-G Měl jsi tam tu svou poznámku nechat. Máme ji ostatně všichni v emailu. Ta nápověda je naprosto zavádějící a k ničemu. Jestli je tou nápovědou myšleno použití motivu "Für Elise" od van Beethovena, tak jde dokonce o hluboký omyl.
Mas pravdu ....vyriesene - to som myslel pre seba.
Takze to doplnim ....tych (minus) 5 rokov je myslenych od datumu uvedenia filmu, ktory sa prave hada.
Takze to doplnim ....tych (minus) 5 rokov je myslenych od datumu uvedenia filmu, ktory sa prave hada.
Koukám, že je tu při státním svátku nějak nuda... A že jsem měl včera svátek já jsem si nevšiml ani já sám. :BB::-!!!
BTW Kolik z nás má v tomto kole VFH pocit "Déja vu"??? :p
BTW Kolik z nás má v tomto kole VFH pocit "Déja vu"??? :p
[quote=StD;344430]A že jsem měl včera svátek já jsem si nevšiml ani já sám. :BB::-!!![/quote]
tak všetko najlepšie ... a nalej konečne :BB:
[quote=StD;344430]BTW Kolik z nás má v tomto kole VFH pocit "Déja vu"??? :p[/quote]
hmmmm, už od piatku :)
tak všetko najlepšie ... a nalej konečne :BB:
[quote=StD;344430]BTW Kolik z nás má v tomto kole VFH pocit "Déja vu"??? :p[/quote]
hmmmm, už od piatku :)
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrange"]Stojedenáctko, poprosil bych tam ještě o doplnění soupisu těch došlých odpovědí v pořadí podle času, abych je mohl náležitě bodově ohodnotit... Ideální je udělat si snímek (screen) složky došlé soukromé zprávy, kde budou jen odpovědi Q_A_18_11 plus vyznačení té jedné špatné... Ď![/COLOR][/FONT]
Edito: Vidím, že už jsi to napravil, nicméně má to jednu "vadu na kráse" - vivid.sk se v časovém limitu opravil, tudíž se jeho první nesprávná odpověď nepočítá a celkový počet odpovědí je 8 (sudý), tudíž další hádanku zadává poslední MIHI... Jdu to tam opravit.
Jo a obrázkové přílohy se přidávají sem na server přes tlačítko Spravovat přílohy a pokud možno JPGformát, BMP by byla moc velká pro limit 480 kB. Už jsem to napravil za tebe.
Edito: Vidím, že už jsi to napravil, nicméně má to jednu "vadu na kráse" - vivid.sk se v časovém limitu opravil, tudíž se jeho první nesprávná odpověď nepočítá a celkový počet odpovědí je 8 (sudý), tudíž další hádanku zadává poslední MIHI... Jdu to tam opravit.
Jo a obrázkové přílohy se přidávají sem na server přes tlačítko Spravovat přílohy a pokud možno JPGformát, BMP by byla moc velká pro limit 480 kB. Už jsem to napravil za tebe.
[quote=StD;344600][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrange"]Stojedenáctko, poprosil bych tam ještě o doplnění soupisu těch došlých odpovědí v pořadí podle času, abych je mohl náležitě bodově ohodnotit... Ideální je udělat si snímek (screen) složky došlé soukromé zprávy, kde budou jen odpovědi Q_A_18_11 plus vyznačení té jedné špatné... Ď![/COLOR][/FONT][/quote]
Veď tam je ....
Veď tam je ....
Čti Edito, mezitím to tam doplnil a já to přeuložil a dal do přílohy... Teď jdu ještě změnít toho "výherce zadání". ;)
Máte tam Update tabulky a Stojedenáctkám doporučuji si projít i záložky předchozích ročníků, aby se příště vyvaroval dubletu - Inglorious Basterds bylo zrovna nedávno ve 48. týdnu 2010. :-R :-)-
...tak jsem zvědavý, jestli MIHI nepřehlédl to, že "vyhrál" zadání. A to jsem mu ještě v PO posílal SZ. :OO
Promiň, zapomněl jsem ti ve shonu odpovědět, jsem tu a už to tam budu ládovat:)
Nevím jak u vás, ale tady je nádherně, tak to bude taková jednoduchá odpočinkovka pro lepší náladu:)
Aby to nebylo úplně zadarmo, tak jsem si trošičku upravil podmínku získání prémie za první správnou odpověď, tak doufám, že mi to zkousnete:)
Nevím jak u vás, ale tady je nádherně, tak to bude taková jednoduchá odpočinkovka pro lepší náladu:)
Aby to nebylo úplně zadarmo, tak jsem si trošičku upravil podmínku získání prémie za první správnou odpověď, tak doufám, že mi to zkousnete:)
Jsem čekal nějaký delay a ejhle - ona to nápověda, ze které nejsem moudrý... :-?:BB: To bude zase badatelna. :-E
[quote=vivid.sk;345458]Ja som nevidel ani jeden diel :confused:[/quote]
a ja ani netuším o čo ide :-!!!
a ja ani netuším o čo ide :-!!!
nóóóó tedáááá, toto od MIHI-ho nie je vôbec pekné, takto okato nahrávať jednému stabilnému hádačovi VFH :D:D:D
Fakt jste neviděli? To mě překvapuje, ani nevím proč jsem si myslel, že to všichni budete znát nazpaměť:)
Tak to jsem teda neodhad... A to jsem původně tady chtěl ještě rozpoutat anketu o nejoblíbenější/nejlepší hlášku :BB:
Edit o pět minut později: chvíle přemýšlení a už mi docvakla i miro333ova narážka a z toho mi vyplynulo, že už vím, kde jsem na to podvědomě přišel, že to tady všichni znají :D:D:D
Tak to jsem teda neodhad... A to jsem původně tady chtěl ještě rozpoutat anketu o nejoblíbenější/nejlepší hlášku :BB:
Edit o pět minut později: chvíle přemýšlení a už mi docvakla i miro333ova narážka a z toho mi vyplynulo, že už vím, kde jsem na to podvědomě přišel, že to tady všichni znají :D:D:D
[quote=miro333;345488]nóóóó tedáááá,..[/quote]
[quote=MIHI;345499]...mi docvakla i miro333ova narážka a z toho mi vyplynulo, že už vím, kde jsem na to podvědomě přišel, že to tady všichni znají :D:D:D[/quote]
Teď jsem zase jelen 12terák z vaší diskuse já... :eek:
[quote=MIHI;345499]...mi docvakla i miro333ova narážka a z toho mi vyplynulo, že už vím, kde jsem na to podvědomě přišel, že to tady všichni znají :D:D:D[/quote]
Teď jsem zase jelen 12terák z vaší diskuse já... :eek:
[quote=StD;345507]Teď jsem zase jelen 12terák z vaší diskuse já... :eek:[/quote]
Teda jestli jsem to dobře pochopil:)) Třeba miro333 narážel na něco jiného a mě došlo něco jiného:-E:-E
No ale asi to bude v tom, že to neznáš, teď to tady ale naplno nemůžu napsat o co jde:)
Teda jestli jsem to dobře pochopil:)) Třeba miro333 narážel na něco jiného a mě došlo něco jiného:-E:-E
No ale asi to bude v tom, že to neznáš, teď to tady ale naplno nemůžu napsat o co jde:)
Njn, tak aspoň hoď číslo, jaká je účast? Se zase všichni budou vymlouvat na utrpěný šok z přiblblého hokeje, ne?! :-E:p
[quote=MIHI;345508]Teda jestli jsem to dobře pochopil:)) Třeba miro333 narážel na něco jiného a mě došlo něco jiného:-E:-E
No ale asi to bude v tom, že to neznáš, teď to tady ale naplno nemůžu napsat o co jde:)[/quote]
Samozrejme ti to docvaklo správne, onen dotyčný sa tuná zatiaľ neobjavil, ale predpokladám správne, že to už má?
No ale asi to bude v tom, že to neznáš, teď to tady ale naplno nemůžu napsat o co jde:)[/quote]
Samozrejme ti to docvaklo správne, onen dotyčný sa tuná zatiaľ neobjavil, ale predpokladám správne, že to už má?
Tak jak? Já měl včera/dnes noc s Clintem Eastwoodem (od osmi večer do tří do rána), takže sotva koukám...
@Edi: V noci ze soboty na neděli 29. května dávaj' na ARD v HDTV cca o 10 minut delší verzi tvého oblíbeného
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkSlateBlue"][SIZE="4"]Windtalkers (Director's Cut)[/SIZE][/COLOR][/FONT]
@Edi: V noci ze soboty na neděli 29. května dávaj' na ARD v HDTV cca o 10 minut delší verzi tvého oblíbeného
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkSlateBlue"][SIZE="4"]Windtalkers (Director's Cut)[/SIZE][/COLOR][/FONT]
Tak 7 odpovědí, zdá se, že zbývá už tradičně jen lexxxa, teda jestli se zas nezapomene ve vaně:)
Edit: Tak jsem přece jen na někoho ještě zapomněl:) Tak teď už snad jen lexxxa:)
Edit: Tak jsem přece jen na někoho ještě zapomněl:) Tak teď už snad jen lexxxa:)
čo ako s tým chceš robiť? stiahneš, pozrieš pár dielov a buď ďalej nadšene sťahuješ a pozeráš (pekný príklad je Red Dwarf :-), alebo necháš tak (napr. Šeherezáda :-)...
No já si vše archivuji jako DVD-Video, tudíž se to musí taky nějak zmastrovat... :mad: a ono se to samo jaksi neudělá... Teď mám třeba na plotně 40 dílů Shaun the Sheep 3. a 4. serie (na dva DVD9 samplery...) a desetidílný The Pacific, kde si budu do originálek (522 minut) přidávat němčinu a jen synchro je na nějaký ten měsíc práce... :((
keď si stiahneš rovno dvd, nemusíš nič ma(j)strovať, nie že by som na niečo navádzal, ale červený tdpajzlík na dvd už dávno je...
Mě nemusíš na nic navádět - nejsem sosák, nestahuji - co mě zajímá si koupím origo - ty Shauny i ten Pacifik taky mám originály, ale to bych nebyl já, abych si to nepředělal "k obrazu svému" a měl to nejlepčí... :BB: Když to nezajímá (sci-fi, akční a soap) tak to nesleduji/nedělám.
Edito: Jo a máte tam aktualisovanou tabuličku.
Edito: Jo a máte tam aktualisovanou tabuličku.
Tak koukám, nepřehlédl [FONT="Arial Black"][SIZE="6"][COLOR="SandyBrown"]r34ktor[/COLOR][/SIZE][/FONT], že je dnes VFH na něm??? :eek:
[quote=StD;346886]Tak koukám, nepřehlédl [FONT="Arial Black"][SIZE="6"][COLOR="SandyBrown"]r34ktor[/COLOR][/SIZE][/FONT], že je dnes VFH na něm??? :eek:[/quote]
Kua, přehlédl. :eek: Hned to napravím.
Kua, přehlédl. :eek: Hned to napravím.