Trošku OT: Už jsem 2 lidi odsaď potkal ve hře, nechcete se i ostatní přidat, hrajem World of Tanks :D
j tanky su ale sekundarna zalezitost, najdolezitejsie su pevne nervy a az v tej hre zistite ci ich mate pripadne ich stratite
Já hry nehraji, navíc jsem teď s autem na nočním natáčení ("Missing") - 12hod. šichta na place do 5 do rána, brr. A teď mě vzbudily sekačky trávy. :((
Mno, tak jsem těch údajně 5 minut protrpěl, texty zpívané snad pozpátku mi nic neříkaj, tak mohu jít v klidu pro to pivo. :BB:
Co se týče té změny bodování - NEPŘEPŘAHAT ZA JÍZDY! - není to fair pro ty, co tu nejsou. Schválené body platí celý rok do další změny.
Co se týče té změny bodování - NEPŘEPŘAHAT ZA JÍZDY! - není to fair pro ty, co tu nejsou. Schválené body platí celý rok do další změny.
njn, ohladom bodov je to len maly bonus pre ostatnych (pridavam, ale neuberam - tak snad to je ok). Zadalsie, kto film nevidel - neuhadne - takze mozno to ani nebude nutne.
Co sa tyka uvedenej ukazky - hudba znie v dolezitej (a zaujimavej) casti filmu, kde sa nic nehovori, ale divak vidi :D
(a co sa tyka textu - snad je jasne, ze sem nedam kompletnu pesnicku v anglicitne, ktoru google ihned najde)
Co sa tyka uvedenej ukazky - hudba znie v dolezitej (a zaujimavej) casti filmu, kde sa nic nehovori, ale divak vidi :D
(a co sa tyka textu - snad je jasne, ze sem nedam kompletnu pesnicku v anglicitne, ktoru google ihned najde)
[quote=vivid.sk;356038]njn, ohladom bodov je to len maly bonus pre ostatnych (pridavam, ale neuberam - tak snad to je ok). Zadalsie, kto film nevidel - neuhadne - takze mozno to ani nebude nutne.
(a co sa tyka textu - snad je jasne, ze sem nedam kompletnu pesnicku v anglicitne, ktoru google ihned najde)[/quote]
Takže z tvé logiky vyplývá - kdo film viděl, má +body, kdo neviděl má smůlu, To je mi trochu nespravedlivé zadání. :-I
(a co sa tyka textu - snad je jasne, ze sem nedam kompletnu pesnicku v anglicitne, ktoru google ihned najde)[/quote]
Takže z tvé logiky vyplývá - kdo film viděl, má +body, kdo neviděl má smůlu, To je mi trochu nespravedlivé zadání. :-I
No já bych tam především rád viděl HNED kompletní základní nápovědu, pak ať je to třeba v jazyce Azeri. To, co tam je teď , se nazvat nápovědou nedá. To platí pro cca 90 % všech filmů.
Takhle to žádný Otto Normalverbraucher nemůže uhádnout. Nemá indicie, když je hudební ukázka "nečitelná".
Takhle to žádný Otto Normalverbraucher nemůže uhádnout. Nemá indicie, když je hudební ukázka "nečitelná".
Ona se asi žádná další nepředpokládá, když už se odbouraly nápovědy... Váhám, zda toto kolo nezruším kontumačně, když se vivid ani nesnaží odstranit nedostatky. :mad:
nie, ten kto nevidel film nema smolu, ale bude mat pomocky a teda 50 bodov.
Tu islo len o to, aby neboli znevyhodeni casom 14.00 ostatni.
ak mozem prezradit, uz mame zopar spravne hadajucich.
btw, ako ma robky spravne upozornil, uplne som zabudol na urcenie dalsieho hadajuceho.
Takze bude to desiaty hadajuci. (ak nebude 10, tak ideme s pocitanim odzaciatku)
dalsie napovedy budu v sobotu - tak ako som napisal.
Tu islo len o to, aby neboli znevyhodeni casom 14.00 ostatni.
ak mozem prezradit, uz mame zopar spravne hadajucich.
btw, ako ma robky spravne upozornil, uplne som zabudol na urcenie dalsieho hadajuceho.
Takze bude to desiaty hadajuci. (ak nebude 10, tak ideme s pocitanim odzaciatku)
dalsie napovedy budu v sobotu - tak ako som napisal.
OPAKUJI:
1) Hodnocení je STANDARDNÍ! Tj. 60 první a 50 všichni ostatní.
2) Nutno do 20:00 hod. doplnit základní nápovědu, podle které půjde film identifikovat, jinak je toto kolo NEPLATNÉ!
1) Hodnocení je STANDARDNÍ! Tj. 60 první a 50 všichni ostatní.
2) Nutno do 20:00 hod. doplnit základní nápovědu, podle které půjde film identifikovat, jinak je toto kolo NEPLATNÉ!
Tak "odpískáno"! Na hádanky bez nápověd tady máme jiný thread!
Trpělivost mi došla. :(( Takže to máme všichni za 0 bodov.
Trpělivost mi došla. :(( Takže to máme všichni za 0 bodov.
[SIZE="6"][FONT="Arial Black"][COLOR="Sienna"]Oznámení[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE="3"]Tímto všem zúčastněným oznamuji, že následuji příkladu Lexxxy a nemíním se dále na VFH podílet. Můžete si teď vymýšlet ty vaše ptákoviny a měnit pravidla jak chcete, ale beze mne. Současně si však vyberte jednoho, kdo si zažádá o přidělení moderátorských práv pro tuto sekci a bude to dále udržovat k obrazu svému. Mějte se tu jak chcete. Howgh! Punkt[/SIZE]
[SIZE="3"]Tímto všem zúčastněným oznamuji, že následuji příkladu Lexxxy a nemíním se dále na VFH podílet. Můžete si teď vymýšlet ty vaše ptákoviny a měnit pravidla jak chcete, ale beze mne. Současně si však vyberte jednoho, kdo si zažádá o přidělení moderátorských práv pro tuto sekci a bude to dále udržovat k obrazu svému. Mějte se tu jak chcete. Howgh! Punkt[/SIZE]
To chce trpělivost, občas mít klapky na očích i uších :-D , hóóóódně velký nadhled, a hodně věcí, co přijdou do levého ucha profiltrovat a tu větší část pravým uchem vypustit ven :-D . Prostě nesmí tě nic rozhodit. ..... a ono to pak půjde.
Momentalne zjavne nie :)
Ale kedze nie je MIHI novym clenom, predpokladam, ze na to len zabudol (alebo je na DV).
Oznamene to bolo riadne vo vyhodnoteni:
[quote=111a111;357317]...
dalsiu hadanku zadava MIHI
...
[/quote]
Ale kedze nie je MIHI novym clenom, predpokladam, ze na to len zabudol (alebo je na DV).
Oznamene to bolo riadne vo vyhodnoteni:
[quote=111a111;357317]...
dalsiu hadanku zadava MIHI
...
[/quote]
No hezkou neděli pánové :BB:
po odchodu StD to taky trochu vázne.... Pár odpovědí - jedná špatná, tak ještě zkontrolujte podle nově přidané nápovědy:)
Myslím že tento film stojí za to, abyste ho hádali - teda hlavně viděli:)
po odchodu StD to taky trochu vázne.... Pár odpovědí - jedná špatná, tak ještě zkontrolujte podle nově přidané nápovědy:)
Myslím že tento film stojí za to, abyste ho hádali - teda hlavně viděli:)
Půlnoc na krku a tady ani pes neštěkne. Co kdyby jste se alespoň dohodli, kdo to bude místo mne moderovat (a hlídat, peskovat, nadávat...). :OO
Rozhřešení je na svém místě. I s ukázkou na dobrou noc:)
StD: Co bude dál, to nikdo asi neví, zatím to funguje tak nějak samospádem, ale je jasné, že takhle to moc dlouho fungovat nebude...
Aktualizujete někdo pls tabulku? Nemám na počítači Excel.
StD: Co bude dál, to nikdo asi neví, zatím to funguje tak nějak samospádem, ale je jasné, že takhle to moc dlouho fungovat nebude...
Aktualizujete někdo pls tabulku? Nemám na počítači Excel.
Aktualizovanu tabulku mate na klasickom mieste.
P.S. Ak nebudu ostatni proti, kludne mozem aktualizovat tabulky, pripadne, co bude treba.
P.S. Ak nebudu ostatni proti, kludne mozem aktualizovat tabulky, pripadne, co bude treba.
Stando, přestaň trucovat :-) . Já myslím, že se ti nic tak hrozného nestalo. Kdyby to takhle měli dělat všichni, tak .............
:BB:
:BB:
[quote=Ivo Mašek;358348]Stando, přestaň trucovat :-) . Já myslím, že se ti nic tak hrozného nestalo. Kdyby to takhle měli dělat všichni, tak .............
:BB:[/quote]
Já netrucuji - právě jsem domluvil telefonem se zástupcem UPC a příští měsíc mi přijdou odstřihnout i-net připojení...
:BB:[/quote]
Já netrucuji - právě jsem domluvil telefonem se zástupcem UPC a příští měsíc mi přijdou odstřihnout i-net připojení...
[quote=Ivo Mašek;358354]:-? A jak s náma potom budeš hovořit?[/quote]
Vím já? A i kdybych šel jako bezdomovec nakrásně bydlet na zimu k ženě na chatu do Černošic, tak i tam jedině prostřednictvím tamtamů od Cukráku... :-)-
Vím já? A i kdybych šel jako bezdomovec nakrásně bydlet na zimu k ženě na chatu do Černošic, tak i tam jedině prostřednictvím tamtamů od Cukráku... :-)-
Není to tak jednoduché, jak by se mohlo na 1. pohled zdát... já řeším své problemy cestou nejmenšího odporu a nemá smysl to zde rozepisovat.
[quote=vivid.sk;358328]Aktualizovanu tabulku mate na klasickom mieste.
P.S. Ak nebudu ostatni proti, kludne mozem aktualizovat tabulky, pripadne, co bude treba.[/quote]
OK, oprav si v tabuľke komentár k políčku zadávateľa VFH za 30.kolo, text patrí k 29.kolu.
P.S. Ak nebudu ostatni proti, kludne mozem aktualizovat tabulky, pripadne, co bude treba.[/quote]
OK, oprav si v tabuľke komentár k políčku zadávateľa VFH za 30.kolo, text patrí k 29.kolu.
...máš to tam, už jen z piety k tomu filmu. :BB:
P.S. Tentýž efektní "trik" s vypínáním motoru za letu v mlze u neaktuální Cessny 0-1 byl využit i v jiném válečném filmu podobného ražení. Jestlipak někdo uhádne ten druhý?!
P.S. Tentýž efektní "trik" s vypínáním motoru za letu v mlze u neaktuální Cessny 0-1 byl využit i v jiném válečném filmu podobného ražení. Jestlipak někdo uhádne ten druhý?!
miro> mam otazku k hadanke
2. herci HF a ChB sa o tri roky neskôr stretli vo filme režiséra SL
reziser SL je reziser tejto hadanky, alebo uplne iny reziser? Nie je to z tejto napovedy zrejme.
2. herci HF a ChB sa o tri roky neskôr stretli vo filme režiséra SL
reziser SL je reziser tejto hadanky, alebo uplne iny reziser? Nie je to z tejto napovedy zrejme.
no vivid, náš preborník prvých miest a váhaš? no toto!
či bol aj režisérom VFH nepoviem ;-)
snáď moc neprezradím, keď poviem, že bol veľmi známy a uznávaný režisér, takpovediac legenda... onen film tu už ako VFH bol a takisto sa pri ňom rozpútala búrka porovnateľná snáď len s tou nešťastnou poslednou, ktorej následky tu momentálne máme :o
či bol aj režisérom VFH nepoviem ;-)
snáď moc neprezradím, keď poviem, že bol veľmi známy a uznávaný režisér, takpovediac legenda... onen film tu už ako VFH bol a takisto sa pri ňom rozpútala búrka porovnateľná snáď len s tou nešťastnou poslednou, ktorej následky tu momentálne máme :o
[quote=miro333;359387]no vivid, náš preborník prvých miest a váhaš? no toto![/quote]
toto kolo treba vážne pátrať :-)-
toto kolo treba vážne pátrať :-)-
[quote=EditorPO;359515]toto kolo treba vážne pátrať :-)-[/quote]
Myslím, že pomôcky sú viac ako dostačujúce (hlavne iniciály hercov), ale nájsť sa to dá celkom ľahko aj bez nich .... len strýkoviG podhodiť tú správnu kombináciu slov;)
Myslím, že pomôcky sú viac ako dostačujúce (hlavne iniciály hercov), ale nájsť sa to dá celkom ľahko aj bez nich .... len strýkoviG podhodiť tú správnu kombináciu slov;)
[quote=robky;359604]. len strýkoviG podhodiť tú správnu kombináciu slov;)[/quote]
ostatne, ako v kazdej hadanke. ....problematicka je len ta "spravna kombinacia slov".
ostatne, ako v kazdej hadanke. ....problematicka je len ta "spravna kombinacia slov".
...ten druhý film, ve kterém je podobná scéna se stejným letadlem (O-1), je The Devil's Brigade (1968) z Itálie, ale tam pochopitelně není ona píseň...
http://www.imdb.com/title/tt0062886/
http://www.imdb.com/title/tt0062886/
A týmto zdravím po štyroch týždňoch opäť hádajúcich navrátivších sa "stratených synov" StD (hádajúceho doslova ;-) a NHKG (ktorému zrejme expiroval prémiák vo WoT :-)
[quote=vivid.sk;359623]ostatne, ako v kazdej hadanke. ....problematicka je len ta "spravna kombinacia slov".[/quote]
Ja som na to šiel TAKTO ....
Ja som na to šiel TAKTO ....