[quote=NHKG;367579]Vždyť Spielber není žid, ne?[/quote]
Viz http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Spielberg#Early_life
Viz http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Spielberg#Early_life
Skoro som na to zabudol, takže o pár minút neskôr, ale predsa - VFH č.38
Vyhodnotenie VFH č.38
Jenom kdyby jste se divili, proč jsem tentokráte nehádal, tak hudba mi nic spolu s nápovědami neřekla a tak jsem si jenom ověřil, že to je zase něco ultra starého a vys*** jsem se na to.
[quote=NHKG;368684]Jenom kdyby jste se divili, proč jsem tentokráte nehádal, tak hudba mi nic spolu s nápovědami neřekla a tak jsem si jenom ověřil, že to je zase něco ultra starého a vys*** jsem se na to.[/quote]
njn, ja som mal zasa víkend tak nabitý, že som nestihol pridať žiadnu ďalšiu pomôcku .... tak niekedy nabudúce;)
njn, ja som mal zasa víkend tak nabitý, že som nestihol pridať žiadnu ďalšiu pomôcku .... tak niekedy nabudúce;)
no a pre mňa to bola melódia, na ktoré sa nezabúda, takže nápovedy ani netrebalo :-)
akurát som si na VFH spomenul až večer...
možno v piatok nepoteším NHKG, bo film bude ešte starší, ale zasa nie o moc ;-)
akurát som si na VFH spomenul až večer...
možno v piatok nepoteším NHKG, bo film bude ešte starší, ale zasa nie o moc ;-)
jedna z najkrajsich skladieb od Vivaldiho. Tazke to nebolo, nikdy predtym som nevidel ani nazov filmu a nasiel som to vpohode
Tak prepáčte menšie zdržanie, už je to v poriadku.
Teším sa na odpovede :-)
Teším sa na odpovede :-)
[quote]
Nasledujúcu hádanku bude zadávať autor tristotridsiatejtretej (333. ;-) správnej odpovede, počíta sa od prvej dokola.
[/quote]
Uz sa tesim, ako to budes pocitat.
Nasledujúcu hádanku bude zadávať autor tristotridsiatejtretej (333. ;-) správnej odpovede, počíta sa od prvej dokola.
[/quote]
Uz sa tesim, ako to budes pocitat.
[quote=vivid.sk;369752]Zabudol si pridat nedelne napovedy :D[/quote]
šak som nijaké ďalšie nesľuboval, veď je ich dosť, či ni?
šak som nijaké ďalšie nesľuboval, veď je ich dosť, či ni?
zatiaľ nikto nechcel viac...
ešte niečo dohodím, kým pôjdem spať
ešte niečo dohodím, kým pôjdem spať
A je to tam
Máte to tam plantážníci. Vzhledem k mé soukromé situaci jste ani nemohli čekat nic jiného... :p
[quote=NHKG;370841]Ode m odpověď nečekej, sem se včera hrozně ožral a ještě mi to nemyslí :([/quote]
Myslet vůbec nemusíš, stačí se trochu rozhlédnout kolem na TVF... :rolleyes:
Myslet vůbec nemusíš, stačí se trochu rozhlédnout kolem na TVF... :rolleyes:
Máte tam rozluštění... ;)
pridané pomôcky
[SIZE="5"]41.VFH[/SIZE]
[SIZE="5"]41.VFH[/SIZE]
No, čo sa deje páni? To je až tak ťažké?
Aj keď pre tých, čo fičia len na súčasnej produkcii a najstarší film je u nich z roku 2000, to bude oriešok. :)
Keby dačo, tak v nedeľu dám ešte nejaké nápovedy.
Aj keď pre tých, čo fičia len na súčasnej produkcii a najstarší film je u nich z roku 2000, to bude oriešok. :)
Keby dačo, tak v nedeľu dám ešte nejaké nápovedy.
[quote=StD;372065]Mě to tedy absolutně nic neříká.[/quote]
hm, čím by som ešte pomohol?
uhádnuteľné to je, pretože nejaká správna odpoveď by sa už našla :)
hm, čím by som ešte pomohol?
uhádnuteľné to je, pretože nejaká správna odpoveď by sa už našla :)
pridané ďalšie pomôcky
[SIZE="5"]41.VFH[/SIZE]
[SIZE="5"]41.VFH[/SIZE]
[SIZE="5"]vyhodnotenie VFH[/SIZE]
Já jsem tušil, že to jsou Rychlé Šípy. jenže já je viděl někdy roku 1969, a už vůbec jsem ani ve snu nedoufal, že (po současném chování společnosti) si někdo někdy na ně vzpomene. natož na Jaroslava Foglara
Dodnes mám doma několik sešitových vydání Rychlých Šípů z roku 1967/68
Dodnes mám doma několik sešitových vydání Rychlých Šípů z roku 1967/68
vivid.sk, už sme tu niekde debatili o tom, nedávať prvého ako zadávateľa ďalšieho kola, tým ho cielene oberáš o možnosť získať 60 v ďalšom kole
ak by si určil napríklad, že 125. v poradí a vyjde to na prvého, tak nepoviem nič, ale takto? \\/
ak by si určil napríklad, že 125. v poradí a vyjde to na prvého, tak nepoviem nič, ale takto? \\/
Aj ked je spravnych odpovedi uz celkom dost, tu su slubene pomocky.
máte to tam
[SIZE="7"]VFH[/SIZE]
[SIZE="7"]VFH[/SIZE]
[quote=EditorPO;374556]Jedná sa o seriál, ktorý sledujeme už 5 rokov.
...[/quote]
koho si myslel tym "sledujeme" ?
...[/quote]
koho si myslel tym "sledujeme" ?
No vzhledem k tomu, že na telku koukám vééélmi málo a na serialy ještě míň, tak ............ jsem v loji :-D
[quote=vivid.sk;374581]koho si myslel tym "sledujeme" ?[/quote]
BIS? SIS? :D
ale nie, bolo ty myslené ako "pozeráme" a dá sa z toho vydedukovat, ze v TV :-) z HTPC, alebo v PC
BIS? SIS? :D
ale nie, bolo ty myslené ako "pozeráme" a dá sa z toho vydedukovat, ze v TV :-) z HTPC, alebo v PC
doplnené pomôcky