[quote=EditorPO;374919]to len aby ste vedeli vek seriálu :)[/quote]
No to mi právě ať počítám, jak počítám nesedí:)
No to mi právě ať počítám, jak počítám nesedí:)
Máte tam další hádanku. Omlouvám se za zpoždění, než jsem to stihl dopsat a odeslat, tak tady přišel šéf a něco po mě chtěl.
Pokud bude málo odpovědí, v průběhu soboty přidám další nápovědy.
Pokud bude málo odpovědí, v průběhu soboty přidám další nápovědy.
Hezký den pánové, hádanku mám připravenou ale mám teď problémy s vypadávajícím připojením, tak nevím jak se mi to podaří vystavit. Tak prosím odpustťe pokud bude o něco později.
PS: tahle zpráva se mi odesílala skoro 10 minut, nevím kde je problém:(
PS: tahle zpráva se mi odesílala skoro 10 minut, nevím kde je problém:(
...konečně jednou slušné nápovědy + jednoznačná hudební ukázka... = ani jsem nemusel ten film vidět.
"Tak je to spravne, tak to ma byť!" :cool:
"Tak je to spravne, tak to ma byť!" :cool:
Je to hrozná úchylárna, to jednoznačně:D Nedokážu odhadnout, jestli by se ti to líbilo, ale bavil jsem se u toho skvěle:-E
Stilera ani Wilsona zrovna nemusím, to jsou herci pro mě generací úplně jinde. Dnes večer si raději naordinuji Der brave Soldat Schwejk s Hrušínským...
Od Stillera sa mi asi najviac páči Tropic Thunder, to je úlet priam gigantický, politicky nekorektný s nasprostastým Stillerom, "farebným" R. Downym a neuveriteľne ufakovaným T. Cruisom :D
46. kolo [SIZE="7"]VHF[/SIZE]
sakra, prisahal by som, ze tam bola :D
a pre 111-ku ziadam 100 bodov :) on to fakt dal aj bez ukazky :-D
a pre 111-ku ziadam 100 bodov :) on to fakt dal aj bez ukazky :-D
doplnené pomôcky vo VFH
vyhodnotenie VFH
[quote=EditorPO;379349]vyhodnotenie VFH[/quote]
Edí, v zadání jasně píšeš film a on to je seriál! Příště prosím to zadání přesně. Vůbec sem se po seriálech nedíval a o tomto slyším poprvé.
Edí, v zadání jasně píšeš film a on to je seriál! Příště prosím to zadání přesně. Vůbec sem se po seriálech nedíval a o tomto slyším poprvé.
[quote=NHKG;379484]Edí, v zadání jasně píšeš film a on to je seriál! Příště prosím to zadání přesně. Vůbec sem se po seriálech nedíval a o tomto slyším poprvé.[/quote]
Ja v zadaní film nevidím ... iba "Po zhliadnutí jednotlivých epizód si možno spomeniete.";)
Ja v zadaní film nevidím ... iba "Po zhliadnutí jednotlivých epizód si možno spomeniete.";)
[quote=robky;379806]Ja v zadaní film nevidím ... iba "Po zhliadnutí jednotlivých epizód si možno spomeniete.";)[/quote]
EHM a tohoto jsi si asi nevšml?
[COLOR=Red]Ako sa volá film, z ktorého je táto melódia?[/COLOR]
Minule to tam Edí měl taky, ale kousek dál uvedl, že se jedná o seriál, tentokrát ne. Sačí nahradit jedno slůvko v zadání, popřípadě tam dát: film/seriál
EHM a tohoto jsi si asi nevšml?
[COLOR=Red]Ako sa volá film, z ktorého je táto melódia?[/COLOR]
Minule to tam Edí měl taky, ale kousek dál uvedl, že se jedná o seriál, tentokrát ne. Sačí nahradit jedno slůvko v zadání, popřípadě tam dát: film/seriál
4YI: Zajtrajsia hadanka nebude o 14.00, ale v priebehu poobedia/vecera, kedze neviem v akom case budem za PC.
Pridane napovedy do aktualnej hadanky
a máte to tam, pamätníci B-)
[quote=NHKG;381836]Zase nějaký historický film? Za chvíli se tady objeví hudba z němého filmu :D[/quote]
Chceš? Měl bych tu jeden z cca 1924... :D
BTW Dnes "too easy"...
Chceš? Měl bych tu jeden z cca 1924... :D
BTW Dnes "too easy"...
[quote=NHKG;381836]Zase nějaký historický film? Za chvíli se tady objeví hudba z němého filmu :D[/quote]
no náhodou som tu nemý film už raz dával :)
no náhodou som tu nemý film už raz dával :)
[quote=miro333;382284]helloooo, kde ste kto, takto sa tých tristotridsaťtri odpovedí nedočkám :-)[/quote]
Filmové hádanky s takovýmihle vykopávkami většinou ignoruju (pokud sem film neviděl a odpověď neznám bez použití googlu), takže tady máš důvod proč je o odpověď míň.
Ne že bych měl něco proti starým filmům, ale filmů co by pro mě i po 50 letech od vzniku byly zajímavé moc není a většinu z nich už sem viděl.
A začínám mít s filmy podobný problém co s hudbou, nové se mi taky máloco líbí. Prostě nejvíce mi sedí tvorba z doby mého mládí - 90. léta.
Filmové hádanky s takovýmihle vykopávkami většinou ignoruju (pokud sem film neviděl a odpověď neznám bez použití googlu), takže tady máš důvod proč je o odpověď míň.
Ne že bych měl něco proti starým filmům, ale filmů co by pro mě i po 50 letech od vzniku byly zajímavé moc není a většinu z nich už sem viděl.
A začínám mít s filmy podobný problém co s hudbou, nové se mi taky máloco líbí. Prostě nejvíce mi sedí tvorba z doby mého mládí - 90. léta.
To je normální vývoj, dělám to přesně stejně - neznámé ignoruji. No a dnešní hádaný film? Ten patří k těm, na který se chodilo povinně ve škole... ;)
BTW V roce 1969 se dočkal re-masteringu do nové filmové kopie a v roce 2009 i přepisu do HD poté, co jeho stejnojmenný remake (komerční TVstanice Pro7) z roku 2008 u diváků celkem propadl..
BTW V roce 1969 se dočkal re-masteringu do nové filmové kopie a v roce 2009 i přepisu do HD poté, co jeho stejnojmenný remake (komerční TVstanice Pro7) z roku 2008 u diváků celkem propadl..
[quote=StD;382464]To je normální vývoj, dělám to přesně stejně - neznámé ignoruji. No a dnešní hádaný film? Ten patří k těm, na který se chodilo povinně ve škole... ;)
BTW V roce 1969 se dočkal re-masteringu do nové filmové kopie a v roce 2009 i přepisu do HD poté, co jeho stejnojmenný remake (komerční TVstanice Pro7) z roku 2008 u diváků celkem propadl..[/quote]
Takhle staré filmy jsem ve škole viděl 3. Z konce války byl pouze Smrt si říká Englechen. To byl taky jediný film co mě hned napadl, ale k němu mi nesedí hlavně poslední nápověda.
BTW V roce 1969 se dočkal re-masteringu do nové filmové kopie a v roce 2009 i přepisu do HD poté, co jeho stejnojmenný remake (komerční TVstanice Pro7) z roku 2008 u diváků celkem propadl..[/quote]
Takhle staré filmy jsem ve škole viděl 3. Z konce války byl pouze Smrt si říká Englechen. To byl taky jediný film co mě hned napadl, ale k němu mi nesedí hlavně poslední nápověda.
tak mládenci, dosť bolo rečí, vyhodnotenie je konečne na svete
pre zaujímavosť, všetci hádali v prvej hodine...
pre zaujímavosť, všetci hádali v prvej hodine...
Tak na tom jsem nebyl ani ve škole. Pamatuju Sokolovo, Vávrovy MEGAfilmy Hus, Žižka atd., ale tohle ne :-(
určite by komouši dali do kín nemecký film z II WW! nieto ešte pre školákov...
Ozerova a Vávru to hej, to boli ich evergreeny.
Ozerova a Vávru to hej, to boli ich evergreeny.
[SIZE="4"][COLOR="Sienna"]...první (1.) příprava na dnešní VFH!!! Zbystřete, plantážníci.[/COLOR][/SIZE] :p;)
[SIZE="4"][COLOR="DarkRed"]Pískám poooooslední přííípraaavuuuu na VFH!!! Bude 1400 sharp.[/COLOR][/SIZE] :cool:
[COLOR="Red"][SIZE="4"]Nááááááááástup na rajony!!![/SIZE][/COLOR] :BB:
Edito po 20 minutách: No vida, že to jde, když se chce... Ještě abych si kvůli tomu vyčistil schránku SZ, už ji mám na 98 %. :-!!!
Edito po 20 minutách: No vida, že to jde, když se chce... Ještě abych si kvůli tomu vyčistil schránku SZ, už ji mám na 98 %. :-!!!
Tak nám to pěkně přibývá... Ale kde jsou ty dřívější "stálice" jako Edi nebo Jiří@tncm a další? Ti už sem nechodí? :eek:
oznam aj v tomto threade: Pridane nepovedy ....