Sice som planoval zajtra, ale dam dnes. Trosku som prekvapeny, pretoze aktualnych serialov z produkcie HBO nie je zrovna vela a hudba uz o zanri dost napovie.
Takto jasne som to nepovedal v zadani hadanky, ale poznamka v zatvorke k tomu smerovala.
Takto jasne som to nepovedal v zadani hadanky, ale poznamka v zatvorke k tomu smerovala.
...mno, já tedy zrovna HBO nemám a nemusím... Výjimku tvoří asi 3 nebo 4 původní produkce, které stály za to.
No ale web mas a ich stranku http://www.hbo.cz / http://www.hbo.com urcite tiez poznas.
A to je posledna napoveda v tomto vlakne.
A to je posledna napoveda v tomto vlakne.
Tak šup šup, plantážníci - máte to tam!
Písničku jsem identifikoval, našel "film", ale nesedí mi nápověda, takže smůla a čekám na další nápovědu, ať si nevyplácám pokus :-).
Tys' našel tu písničku? To zírám a smekám. Já ji jen tak blind-vystřihl z audiostopy toho filmu. To by mě zajímalo, co z nápovědy nesedí. Já to neměl čas příliš zkoumat - nic jiného kloudného jsem zrovna neměl po ruce na disku a v pátek jsem zrovna řešil s advokátkou rozvodové řízení...
Aktualizována statistika se změnou ve čele pelotonu :-)
[QUOTE=r34ktor;411040]Taky nebude žádná nápověda. :-E[/QUOTE]
Sákriš ,,,a to si myslíš, že si spomeniem na jedno z prvých "pred"polyfonických zvonení, ktoré som mal na mobile :-!!!;)
Sákriš ,,,a to si myslíš, že si spomeniem na jedno z prvých "pred"polyfonických zvonení, ktoré som mal na mobile :-!!!;)
[QUOTE=robky;411079]Sákriš ,,,a to si myslíš, že si spomeniem na jedno z prvých "pred"polyfonických zvonení, ktoré som mal na mobile :-!!!;)[/QUOTE]
to co ti chodilo vtedy po rozume ked si si toto zverstvo dal ako zvonenie? :D...
to co ti chodilo vtedy po rozume ked si si toto zverstvo dal ako zvonenie? :D...
Tak plantážníci hádanka je na svém místě. Hrrrrrr na ni!!!
Doplněna nápověda. Koukněte na ní a očekávám nával správných odpovědí...
Zas' ňáký bolševický velkoseriál, na který si (úmyslně) nepamatuji... A příště - za každou nápovědu přidat další post do VFH - takto je "neviditelná". :-G
Stando, nějak to prožíváš.... take it easy :)
Btw za každou - jen tu jednu jedinou - nápovědou jsem post do VFH dal, vlastně nedal. Dal jsem post tady a v něm je link na VFH.
Btw za každou - jen tu jednu jedinou - nápovědou jsem post do VFH dal, vlastně nedal. Dal jsem post tady a v něm je link na VFH.
[QUOTE=interfernet422;412252]Stando, nějak to prožíváš.... take it easy :)
Btw za každou - jen tu jednu jedinou - nápovědou jsem post do VFH dal, vlastně nedal. Dal jsem post tady a v něm je link na VFH.[/QUOTE]
Právě, že JENOM tady - a ve 22:24h už bylo po mé "předmětné" upomínce. Co dělám, dělám pořádně, tudíž to prožívám. Nesnáším tschechische Schweikerei.
Btw za každou - jen tu jednu jedinou - nápovědou jsem post do VFH dal, vlastně nedal. Dal jsem post tady a v něm je link na VFH.[/QUOTE]
Právě, že JENOM tady - a ve 22:24h už bylo po mé "předmětné" upomínce. Co dělám, dělám pořádně, tudíž to prožívám. Nesnáším tschechische Schweikerei.
[QUOTE=interfernet422;412066]Tak plantážníci hádanka je na svém místě. Hrrrrrr na ni!!![/QUOTE]
Pozdě zadané, mp3 si musíš připravit dopředu a ve 14:00 to postnout. Návštěvníky bych poznal. Sice ten seriál je šílená komunistická propaganda, ale jeden z málo koukatelných z té doby.
(Přes víkend na TVF nechodím.)
Pozdě zadané, mp3 si musíš připravit dopředu a ve 14:00 to postnout. Návštěvníky bych poznal. Sice ten seriál je šílená komunistická propaganda, ale jeden z málo koukatelných z té doby.
(Přes víkend na TVF nechodím.)
Bohužel mi to v pátek dříve nevyšlo. A nám na severní Moravě začíná víkend až po šichtě a ne jako jiným už ve 14 hodin :)
@interfernet422: Já sem taky z Moravy a říká ti něco pružná pracovní doba? Když si to dřív nadpracuješ, můžeš jít v pátek brzy... (A klasická ranní šichta končí fakt v těch 14:00, teda aspoň tady na Ostravsku)
Proběhlo vyhodnocení filmové hádanky. Výsledky jsou na obvyklém místě.
...já tipoval, že je to nějakých "17 zastavení jara" nebo něco podobnýho, proto jsem raději nehádal. :-)-:-E
Tak plantážníci, máte to tam. :BB:
Holá- holá, VFH je už na svojom mieste 8-)
[QUOTE=robky;413596]...[HL]hodil nejakú pomôcku[/HL].[/QUOTE]
[HL]Jak NOHA[/HL]. To budeš mít těžké hochu...
[HL]Jak NOHA[/HL]. To budeš mít těžké hochu...
[QUOTE=StD;413613][HL]Jak NOHA[/HL]. To budeš mít těžké hochu...[/QUOTE]
A čo s touto pomôckou ?
A čo s touto pomôckou ?
[QUOTE=KamilZ;413631]Včera jsem posílal (možná španou :-) ) odpověď, nedorazila ???[/QUOTE]
Ale hej, dorazila ..... ja len nezvyknem potvrdzovať správnosť/nesprávnosť odpovede - nech to má aké také napätie 8-)
Ale hej, dorazila ..... ja len nezvyknem potvrdzovať správnosť/nesprávnosť odpovede - nech to má aké také napätie 8-)
A jo takhle .... mal som samozrejme na mysli správne odpovede :p ...... ááále to už som prezradil viac ako som chcel
[QUOTE=sirdo;413686]po tej poslednej pomocke (arizacia) sa uz roztrhlo vrece so spravnymi odpovedami? :D[/QUOTE]
Ani nie :-!!!
Tak šup-šup, do polnoci je ešte kopec času ... a toto sa dá nájsť/uhádnuť za pár okamihov
Ani nie :-!!!
Tak šup-šup, do polnoci je ešte kopec času ... a toto sa dá nájsť/uhádnuť za pár okamihov
Tak a máte tam rozuzlenie ....
Ako z priloženého screenu vidno, odpovedal aj *single* (a správne) .... uvažoval som, či ho zaradiť medzi odpovedajúcich - nakoniec som si hodil mincu a tá povedala, že nie. V SZ som ho aj upozornil na formu odpovede. Dúfam teda, že som ho týmto mojim rozhodnutím neodradil a budúci víkend rozšíri našu biednu skupinku;)
A ešte malý návod pre tých, čo nenašli správnu odpoveď
Ako z priloženého screenu vidno, odpovedal aj *single* (a správne) .... uvažoval som, či ho zaradiť medzi odpovedajúcich - nakoniec som si hodil mincu a tá povedala, že nie. V SZ som ho aj upozornil na formu odpovede. Dúfam teda, že som ho týmto mojim rozhodnutím neodradil a budúci víkend rozšíri našu biednu skupinku;)
A ešte malý návod pre tých, čo nenašli správnu odpoveď
Ahoj všem hadačům a hadačkám (jsou ti vůbec nějaké :-) )? Další kolo hádanky je na světě, směle do toho!