Tak jak koukám - účast standardní - dodatečné nápovědy netřeba. :-)- A to jsem díky rychlé improvisaci ani tentokrát nevyužil své skoro už tradiční Finty [HL]Fň[/HL] a není (zatím) o tomto filmu nic ode mne napsáno na jiném místě TVF... ;) Budu to asi muset napravit. :p
no ked som tym "vyhercom" nahradnikom, tak poprosim interferneta, aby dal vediet do stvrtku ci tu hadanku polozi alebo nie. ja v piatok o cca 12:00 odchadzam na stretko so spoluziakmi z vysky a budem tam az do nedele, takze ked interfernet o 14:01 zahlasi, ze opat nestiha pre zaneprazdnenost, tak sa zadania nedockate ani odo mna. ak mam zadat VFH ja musim to vediet najneskor piatok rano lebo inak smola...
[HL]...jinak budiž vám poslední improvizované 32. kolo jako MUSTR zadání hudební hádanky = ideální případ, kdy je film "snadno poznatelný" hned podle prvních slov textu písně (=titul si vyhledám Wiki/Google a najdu filmové využití...) a potvrdím si to podle ostatních nápověd... U orchestrálek ukázek se to už musí popsat trochu složitěji/podrobněji.[/HL]
:-)-:-R:-)-:-R:-)-:-R :BB:
:-)-:-R:-)-:-R:-)-:-R :BB:
Skoro bych řekl "no právě". Aniž bych ten film viděl nebo o něm slyšel, aniž bych znal tu písničku (tohle opravdu není má krevní skupina :-) ), tak jsem to našel asi za 2 minuty. Kdyby to bylo dávkováno postupně, tak to má jiné grády :-). Ale je to jen můj názor.
No právě, že šlo jen o jednoduchou ukázku, ale jak vidíš, i jen dvojí využití stejné skladby ve 2 dílech vedlo vivida k první nesprávné odpovědi... Stačí si to trochu zkomplikovat vícenásobně použitou věcí a zamlženější nejednoznačnou nápovědou a už to tak jednoduché nebude.
Gradací to možná máš napínavější, ale nejsou to rovné podmínky "od startu do konce" pro všechny. ...a na to je postaven režim hodnocení. Jakmile se začnete hrabat v systému zadání, musíte logicky i změnit hodnocení (zesložitět...).
Mým heslem je [HL]Keep it Easy[/HL] - v jednoduchosti je krása.
Gradací to možná máš napínavější, ale nejsou to rovné podmínky "od startu do konce" pro všechny. ...a na to je postaven režim hodnocení. Jakmile se začnete hrabat v systému zadání, musíte logicky i změnit hodnocení (zesložitět...).
Mým heslem je [HL]Keep it Easy[/HL] - v jednoduchosti je krása.
std: ano souhlas, i když jsem ten film neznal, tak jsem to skusil hledat podle 2525 a pak mi pomohla ta paní Rooij (která dělá opravdu dobrou filmovou muziku). Vzájemnou kombinací zjištěných filmů ve kterých se ta skladba hrála (asi 6) a dat jejich vzniku jsem dospěl k výsledku.
[QUOTE=vivid.sk;420415]takze ty sa budes ozierat cely vikend, a nam nepridas ziadne dalsie napovedy? Ze sa nehanbis :D :D[/QUOTE]
tak ja hlavne dufam, ze interfernet tu hadanku zada. ak nie, tak pripadne napovedy by som tu v sobotu mohol dat cez robkyho po telefonickom dohovore:D...
tak ja hlavne dufam, ze interfernet tu hadanku zada. ak nie, tak pripadne napovedy by som tu v sobotu mohol dat cez robkyho po telefonickom dohovore:D...
[QUOTE=sirdo;420452]tak ja hlavne dufam, ze interfernet tu hadanku zada. ak nie, tak pripadne napovedy by som tu v sobotu mohol dat cez robkyho po telefonickom dohovore:D...[/QUOTE]
A čo za to? :-D
A čo za to? :-D
...zlaté prasca??? :-E:-)- To už tu taky můžeme zavést "vstupenky" do kasičky jako máme v hospodě - za každou účast ve čtvrtek pár drobných do plechovky a na vánoce je z toho pak žranice s Wiener-Schnitzel et cetera... :p
Win_8 dopadnou jako Win_ME, nebo Win_Vista (ale z jiného důvodu, ovšem z ekonomického hlediska velmi důležitého důvodu). Protože už teď některé velké firmy přes PC hry kvůli osmičkám vážně uvažují o přechodu na Linux. A kritizují Microsoft, že bude velký problém na Win_8 hrát složité hry. Má podobně (tedy ještě lepší) obranné mechanismy, jako svého času Win_2000. To jsem si nevymyslel, to jsem někde četl v herních magazínech (a já, jako dlouholetý, opravdu hodně dlouholetý hráč PC her toto dost sleduji, to mi věřte )
[QUOTE=KamilZ;420439]Skoro bych řekl "no právě". Aniž bych ten film viděl nebo o něm slyšel, aniž bych znal tu písničku (tohle opravdu není má krevní skupina :-) ), tak jsem to našel asi za 2 minuty. Kdyby to bylo dávkováno postupně, tak to má jiné grády :-). Ale je to jen můj názor.[/QUOTE]
Nejen tvůj názor je to, vidím to stejně. Prvotní nápověda by mohla být pro experty, další pro ty, kteří potřebují nakopnout a teprve až tu poslední bych dal googlovací. Bodovací systém by to samozřejmě chtělo přizpůsobit. Takhle si myslím, že jsem dostal body nezaslouženě, protože jsem víc googloval, než jsem věděl.
Nejen tvůj názor je to, vidím to stejně. Prvotní nápověda by mohla být pro experty, další pro ty, kteří potřebují nakopnout a teprve až tu poslední bych dal googlovací. Bodovací systém by to samozřejmě chtělo přizpůsobit. Takhle si myslím, že jsem dostal body nezaslouženě, protože jsem víc googloval, než jsem věděl.
@Ivo -> ...Na W2K mi nesahej - dodnes na nich na 2 strojích spolehlivě jedu, nemám potřebu nuceně inovovat a plnit kasu M$...
[HL] Edito: Jo a učunil jsem ti velké - (minus) do třídnice za neomluvenou neúčast v poslední VFH![/HL] :-!!!
@*single* -> Je to hra, tudíž o štěstí a o tom, aby jsi se něco nového dozvěděl (vygooglil) o filmu, právě který jsi vůbec neviděl a díky tomu třeba uvidíš. A ad to druhé "...by to chtělo..." (zase to kouzelné ONO - samo...). A kdo ti to bude pak složitě hlídat a počítat??? Zadávající? Už teď jak vidíš máte problémy se samotným zadáváním - časové, nápaditost apod. - tak kde na to chceš vzít lidi??? Kdo je bude školit o tom, jak mají co dělat? To jako já? Na to zapomeň. Mě se nejvíc líbí, jak každý v tomto Kocourkově umí vymýšlet práci, ale jenom těm druhým... :-)-:-G
[HL] Edito: Jo a učunil jsem ti velké - (minus) do třídnice za neomluvenou neúčast v poslední VFH![/HL] :-!!!
@*single* -> Je to hra, tudíž o štěstí a o tom, aby jsi se něco nového dozvěděl (vygooglil) o filmu, právě který jsi vůbec neviděl a díky tomu třeba uvidíš. A ad to druhé "...by to chtělo..." (zase to kouzelné ONO - samo...). A kdo ti to bude pak složitě hlídat a počítat??? Zadávající? Už teď jak vidíš máte problémy se samotným zadáváním - časové, nápaditost apod. - tak kde na to chceš vzít lidi??? Kdo je bude školit o tom, jak mají co dělat? To jako já? Na to zapomeň. Mě se nejvíc líbí, jak každý v tomto Kocourkově umí vymýšlet práci, ale jenom těm druhým... :-)-:-G
[QUOTE=StD;420493]@*single* -> Je to hra, tudíž o štěstí a o tom, aby jsi se něco nového dozvěděl (vygooglil) o filmu, právě který jsi vůbec neviděl a díky tomu třeba uvidíš. A ad to druhé "...by to chtělo..." (zase to kouzelné ONO - samo...). A kdo ti to bude pak složitě hlídat a počítat??? Zadávající? Už teď jak vidíš máte problémy se samotným zadáváním - časové, nápaditost apod. - tak kde na to chceš vzít lidi??? Kdo je bude školit o tom, jak mají co dělat? To jako já? Na to zapomeň. Mě se nejvíc líbí, jak každý v tomto Kocourkově umí vymýšlet práci, ale jenom těm druhým... [/QUOTE]
Neboj, už ti do toho nebudu více šťourat, tenhle šťour je poslední. Mě baví hádat filmy a ne se hádat o tom jak. Akorát, že někdy je to zábavnější, někdy je holt za pár minut po všem. Kdyby to bylo na mě... řek bych - vymýšlejte si zadání jak kdo chcete, hlavně zodpovědně, žádný neuhodnutelný nesmysly. Teď zadávající vyhlašuje pořadí, pro mě za mě by k tomu mohl vyhlašovat i bodové ohodnocení (a klidně i podle vlastního uvážení). ...žádná práce navíc, maximálně občas někoho :((zpérovat:((
Ale jinak je mi to v podstatě úúúplně jedno, hlavně když je co hádat :-DB-)
Neboj, už ti do toho nebudu více šťourat, tenhle šťour je poslední. Mě baví hádat filmy a ne se hádat o tom jak. Akorát, že někdy je to zábavnější, někdy je holt za pár minut po všem. Kdyby to bylo na mě... řek bych - vymýšlejte si zadání jak kdo chcete, hlavně zodpovědně, žádný neuhodnutelný nesmysly. Teď zadávající vyhlašuje pořadí, pro mě za mě by k tomu mohl vyhlašovat i bodové ohodnocení (a klidně i podle vlastního uvážení). ...žádná práce navíc, maximálně občas někoho :((zpérovat:((
Ale jinak je mi to v podstatě úúúplně jedno, hlavně když je co hádat :-DB-)
Zdar plantážníci. Tak se hlásím do služby. Na pátek bude hádanka připravena, pokud přežiju cestu do Práglu a zpět, bo FF :)
Jinak se mi líbí nápad od *single* - že by zadávající vyhlašoval i bodové ohodnocení Doposud když vítěz dostane 60 bodů a všichni ostatní 50 tak to nikoho nemotivuje hádat co nejdříve a namáhat závity. Proto si dovoluji navrhnout - ponechat pro prvního 60 bodů, pro další do první nápovědy 50 bodů, a po nápovědách postupně body snižovat. U snížení bodů bude timestamp - takže z došlých odpovědí bude snadno odvoditelné kdo kolik bodů má dostat. Klidně to tímto způsobem můžu na tuto VFH připravit. A pokud mi Standa dá požehnání, tak pak takhle můžem i napočíst body do přehledu.
Jinak se mi líbí nápad od *single* - že by zadávající vyhlašoval i bodové ohodnocení Doposud když vítěz dostane 60 bodů a všichni ostatní 50 tak to nikoho nemotivuje hádat co nejdříve a namáhat závity. Proto si dovoluji navrhnout - ponechat pro prvního 60 bodů, pro další do první nápovědy 50 bodů, a po nápovědách postupně body snižovat. U snížení bodů bude timestamp - takže z došlých odpovědí bude snadno odvoditelné kdo kolik bodů má dostat. Klidně to tímto způsobem můžu na tuto VFH připravit. A pokud mi Standa dá požehnání, tak pak takhle můžem i napočíst body do přehledu.
[QUOTE=interfernet422;420512]Zdar plantážníci. Tak se hlásím do služby. Na pátek bude hádanka připravena, pokud přežiju cestu do Práglu a zpět, bo FF :)
Jinak se mi líbí nápad od *single* - že by zadávající vyhlašoval i bodové ohodnocení Doposud když vítěz dostane 60 bodů a všichni ostatní 50 tak to nikoho nemotivuje hádat co nejdříve a namáhat závity. Proto si dovoluji navrhnout - ponechat pro prvního 60 bodů, pro další do první nápovědy 50 bodů, a po nápovědách postupně body snižovat. U snížení bodů bude timestamp - takže z došlých odpovědí bude snadno odvoditelné kdo kolik bodů má dostat. Klidně to tímto způsobem můžu na tuto VFH připravit. A pokud mi Standa dá požehnání, tak pak takhle můžem i napočíst body do přehledu.[/QUOTE]
Áááách jo - kolikrát už jsem tady opakoval, že koně se během závodu nepřepřahají!!!??? Nová pravidla si klidně odhlasujte a náležitě připravte pro další ročník počínaje lednem. To je jako kdyby jsi změnil pravidla v polovině fotbalového zápasu, tak hráči i diváci rozhodčího rozcupují na kusy...
Když budeš v Praze, tak se stav, můžem' o tom pokecat. Jsem doma stále. Telefon a adresu ti mohu dát přes SZ.
[HL]Jo a ještě jeden postřeh z posledního kola, kdy jsem to prakticky neustále monitoroval[/HL] - za ten víkend bylo v tom threadu průběžně zalogováno víc než čtyřnásobek běžných soutěžících - lidiček z ulice (návštěvníků), takže pamatujte, že je to i pro běžné obecenstvo a děláte to pro dobré jméno TVF... (dobrovolně a zdarma) :p
Jinak se mi líbí nápad od *single* - že by zadávající vyhlašoval i bodové ohodnocení Doposud když vítěz dostane 60 bodů a všichni ostatní 50 tak to nikoho nemotivuje hádat co nejdříve a namáhat závity. Proto si dovoluji navrhnout - ponechat pro prvního 60 bodů, pro další do první nápovědy 50 bodů, a po nápovědách postupně body snižovat. U snížení bodů bude timestamp - takže z došlých odpovědí bude snadno odvoditelné kdo kolik bodů má dostat. Klidně to tímto způsobem můžu na tuto VFH připravit. A pokud mi Standa dá požehnání, tak pak takhle můžem i napočíst body do přehledu.[/QUOTE]
Áááách jo - kolikrát už jsem tady opakoval, že koně se během závodu nepřepřahají!!!??? Nová pravidla si klidně odhlasujte a náležitě připravte pro další ročník počínaje lednem. To je jako kdyby jsi změnil pravidla v polovině fotbalového zápasu, tak hráči i diváci rozhodčího rozcupují na kusy...
Když budeš v Praze, tak se stav, můžem' o tom pokecat. Jsem doma stále. Telefon a adresu ti mohu dát přes SZ.
[HL]Jo a ještě jeden postřeh z posledního kola, kdy jsem to prakticky neustále monitoroval[/HL] - za ten víkend bylo v tom threadu průběžně zalogováno víc než čtyřnásobek běžných soutěžících - lidiček z ulice (návštěvníků), takže pamatujte, že je to i pro běžné obecenstvo a děláte to pro dobré jméno TVF... (dobrovolně a zdarma) :p
...a pro "soutěžichtivé plantážníky" jsem TAM nahodil zase jednu Expertenfrage (bez nutnosti vymýšlet ptákoviny o hodnocení, ale UHODNOUT!). :cool::-R
4sirdo - neboj, včerejší FF jsem přežil, domů v pořádku dorazil a hádanka je připravená. Takže plantážníci připravte se na zítra :D
Tak plantážníci máte to tam!!!
[HL][FONT=comic sans ms]Nejdou ti nějak blbě hodinky??? Jsi o hodinu napřed!!! Ááách jo, kraviny s hodnocením vymýšlet, to by vám šlo, ale jednou dodržet smluvený čas 1400 Hrs sharp, to neé. [/FONT][/HL] :-!!!
To mělo být až ve 14?? :OO Napsals že jsi hotov, tak jsem to tam prsknul abys mohl být první. :-E
Njn zas průůůser.....
Njn zas průůůser.....
...takže odpovědi zaslané před 14 hodinou nebudem vyhodnocovat a začít až od 14 hodin? Stačí říct....
[QUOTE=interfernet422;420892]...takže odpovědi zaslané před 14 hodinou nebudem vyhodnocovat a začít až od 14 hodin? Stačí říct....[/QUOTE]
Na to se vy... (tedy jestli už nějaké máš). Každý slušný Mirek Dušín dodržuje správné časové okno... :-I
Na to se vy... (tedy jestli už nějaké máš). Každý slušný Mirek Dušín dodržuje správné časové okno... :-I
Tedy tady je dnes zase narváno... :-)- Skoro bych řekl, že s rostoucí temperaturou vzduchu ve stínu klesá přímou úměrou účast- :rolleyes::BB:
Počasí je v pohodě, proč sedět u kompu, radši v hospodě u piva ne? B-)B-)B-):BB: Náhodou účast je zatím parádní. Když ještě přibude pár lidí, tak to bude možná letošní rekord. A vítám dva nové účastníky! :BB:
... no škoda že jsem se sem nedostal včera, možná bych měl více bodíků, ale asi ne, neb to bylo hodně lehká hádanka, kterou vyluští asi každý.
Doplněna nápověda pro ty, co si ještě nejsou jisti...... zde
Tak nástup pro ty, co ještě nehádali!!! Máte poslední půlhodinu!! Hádanka je zde!
...Když už jsi tak dlouho vzhůru, to si tam mohl rovnou pověsit rozluštění - bylo by zítra po starostech. :BB:
Interfernet, ty už ten Fernet v poledne nepij... 9-) Kdyby jsi se podíval trochu dozadu a nepromazávali jste staré tabulky, :-R tak bys' věděl, že Jiri@tncm není žádný ucho, ale starej pes VFH - vítám ho po dlouhé době zpět!!
Jo, taky jsem si všim, když jsem vyplňoval tabulku.... Letos hádal poprvé. Nemůžu znát všechny staré psy :D
ja som to uspešne odkladal tak dllho, až v nedeľu večer som na to zabudol ako na smrť a bolo po hádanke. film som vedel, lebo nápovedy už v piatok boli pomerne jednoznačné, ale skleróza je potvora :-E
Ááách jo, zase neukázněný mirekv píše do VFH... (přesunuto:) :-!!!
[QUOTE]
Tak to je dnes už "klasika", to nemůže nepoznat jen neznaboh!
[/QUOTE]
[HL][FONT=comic sans ms]Tak PROČ jsi nehádal???[/FONT][/HL] :-?
[QUOTE]
Tak to je dnes už "klasika", to nemůže nepoznat jen neznaboh!
[/QUOTE]
[HL][FONT=comic sans ms]Tak PROČ jsi nehádal???[/FONT][/HL] :-?
Ten film znám, viděl jsem ho ale asi jenom jednou a za klasiku bych to tedy já nepovažoval. Film nebyl špatný, to né., ale klasika? Ale tak zase sto lidí = sto chutí :-)
Ta melodie mi ho nepřipoměla.
Ta melodie mi ho nepřipoměla.
[QUOTE=Ivo Mašek;421253]...Ta melodie mi ho nepřipoměla.[/QUOTE]
To mě zase jo - na BR3 to hrají poměrně často... ale ten film je opravdu jen 1x zkouknout a dost.
To mě zase jo - na BR3 to hrají poměrně často... ale ten film je opravdu jen 1x zkouknout a dost.
Teda chlapi to je hrůza. Oni ví a nepošlou. Aby náhodou nemuseli dávat další hádanku..... a pak další zadání vyjde na nejmladšího přispěvatele fóra. Pokud píďa_m napíše, že příští hádanku nemůže zadat, tak mám pro vás všechny chuťovku... 2 takty a bez nápovědy :-E
Je to trosku mimo misu, ale:
Reziser Tony Scott to uz ma za sebou ....
myslim, ze mal niektore filmy, ktore boli vysoko sledovatelne.
Reziser Tony Scott to uz ma za sebou ....
myslim, ze mal niektore filmy, ktore boli vysoko sledovatelne.
..no když jsem tu zprávu o smrti TS dnes ráno četl, tak jsem si řikal, že kdyby nedejnebe na mne padla volba zadání další VFH, tak dám něco od něj.
Ale tys to tu proflákl, tak asi nedám.
Ale tys to tu proflákl, tak asi nedám.
Však si vyber z jeho bohaté produkce...
http://www.imdb.com/news/ni34484776/
Kdybys' dal "Take my Breath Away" (Berlin) nebo "Highway to Hell", tak by to bylo opravdu mooooc profláklý. 8-)
http://www.imdb.com/news/ni34484776/
Kdybys' dal "Take my Breath Away" (Berlin) nebo "Highway to Hell", tak by to bylo opravdu mooooc profláklý. 8-)