Jesus und Maria, dyk vám to Píďa nemohl udělat lehčí... Ta přidaná nápověda to určuje na 100 %. Máš časový úsek let od do, ten rejža v tom období udělá 2 filmy a Píďa ti rovnou napíše, že ten druhý to není. Tak je to COOO? Ten první, ne??!!! :-I:-I:-I:rolleyes::rolleyes::rolleyes:9-)9-)9-)
Zkontroluješ si Complete Cast a vidíš zmiňovaného zpěváka/hudebníka/skladatele jak vyšitého...
Zkontroluješ si Complete Cast a vidíš zmiňovaného zpěváka/hudebníka/skladatele jak vyšitého...
Nojo, měkne mi mozek :-(. Teď jsem se už snad chytnul. Dřív o rejžovi nepadlo ani slovo a filmů splňujících podmínku bylo móóóc. Prostě neznalost.
StD: já myslím, že ti dva poslední kecaj, jen čekali, aby nemuseli zadávat. Když viděli že je to cajk, tak najednou věděli.
..a dík za vybubnování..
..a dík za vybubnování..
[QUOTE=píďa_m;422153]StD: já myslím, že ti dva poslední kecaj, jen čekali, aby nemuseli zadávat. Když viděli že je to cajk, tak najednou věděli.[/QUOTE]
chybna dedukcia Watsone, nicoho sme sa obavat nemuseli, kedze 3 spravne odpovede si dostal uz do hodiny od zadania VFH a buducu otazku podla tvojho kluca zadava prave autor TRETEJ spravnej odpovede...
chybna dedukcia Watsone, nicoho sme sa obavat nemuseli, kedze 3 spravne odpovede si dostal uz do hodiny od zadania VFH a buducu otazku podla tvojho kluca zadava prave autor TRETEJ spravnej odpovede...
neprezradím dnes nič nové, že tento filmu už bol hádaný ako 46. VFH roku 2010 a ako správne podotkol StD, dával ho lexxa...
no a k tým premiéram len toľko, že to bol premiérový film režiséra Guya Ritchieho, hercov Jasona Stathama (Bacon), Vinnie Jonesa (Veľký Chris), Petera McNicholla (Malý Chris) a možno aj ďalších iných....
moja srdcovka, spústa dobrých hlášok, skvelá hudba, krásne uletený film. nasledujúci Snatch mi už tak naštimuje, hlavne chudý modroký blonďák Brad Pitt ako boxujúci cigán je dosť mimo... zato v True Romance mal krásnu roličku total flákača Floyda :-)
no a k tým premiéram len toľko, že to bol premiérový film režiséra Guya Ritchieho, hercov Jasona Stathama (Bacon), Vinnie Jonesa (Veľký Chris), Petera McNicholla (Malý Chris) a možno aj ďalších iných....
moja srdcovka, spústa dobrých hlášok, skvelá hudba, krásne uletený film. nasledujúci Snatch mi už tak naštimuje, hlavne chudý modroký blonďák Brad Pitt ako boxujúci cigán je dosť mimo... zato v True Romance mal krásnu roličku total flákača Floyda :-)
Hádanku máte připravenou. Tak se nestyďte a do toho, odměna je sladká :-E
Ehm, hmmm - existují minimálně tři filmy se stejným (portugalským) titulem a melodie byla využita vícekrát, existuje dokonce i v překladu do ENG jako country písnička... 9-):OO:-)-
Koukám - jsi tu nový. První "příspěvek" a hned tak obsahově závažný...:-(( Tě tu vítám! :BB:
Edito: Píďo, copak??? Počty ti taky nejdou?
Edito: Píďo, copak??? Počty ti taky nejdou?
To mi bylo právě podezřelý. :-E Učuním o tom slavnostní zápis do Třídní knihy VFH. Kamile, chystej si nový chlíveček v tabuličce hříšníků.
Třídní knihu mi raději nepřipomínej :) Jinak píďa asi usnul... Vsadím své nové pantofle od ťamanů, že se dnes už neobjeví... :)
Má smůlu, mám tu pro něho nachystánu jednu pěknou "poletušku" alias vrtulín. Kam se na to hrabe nějaký Robinson...
StD: jo počítat do 40-ti umím, jenže já to chci mít vždy sicher a stále (nedostatek času) nemohu na trubce najít tu identickou nahrávku. Ale odeslal jsem blinde tip. Jinak " poletuška" je krásná.
Ivo: .. mně také, ale piloťák na ten mixer stojí přes 1M. ..a to ještě nevím nic o ceně té "poletušky" neb neznám typ.
Ivo: .. mně také, ale piloťák na ten mixer stojí přes 1M. ..a to ještě nevím nic o ceně té "poletušky" neb neznám typ.
[QUOTE=píďa_m;423105]...neb neznám typ.[/QUOTE]
A číst registrační značku umíš, spottere? :-)- Je to z včerejšího Aviation Web News Flashe a Pictures of the Week, ale jen pro registrované usery...
A číst registrační značku umíš, spottere? :-)- Je to z včerejšího Aviation Web News Flashe a Pictures of the Week, ale jen pro registrované usery...
Více o tom nevím, než je tady v přímém linku k obrázku (EDKV si v ICAO-Locators najdeš). Kdo to tam má netuším.
http://www.avweb.com/avwebflash/potw/PictureOfTheWeek_207280-1.html
http://www.avweb.com/avwebflash/potw/PictureOfTheWeek_207280-1.html
StD no maj to tam hezký na tom flugplatzu EDKV, Dahlemer Binz, docela provoz a akce (i z kuřatama), zřejmě dobrej oddíl..
Jen ty poplatky.. hrůza.
Jen ty poplatky.. hrůza.
[QUOTE=sirdo;423586]opat som to nechal na poslednu chvilu a zas a znova mi to nepali...[/QUOTE]
Teď už je po půlnoci, tak už ti to mohu nakopnout - ó cangaceiróóooo!!! :BB:
Teď už je po půlnoci, tak už ti to mohu nakopnout - ó cangaceiróóooo!!! :BB:
Vyhodnocení je k dispozici.
Těší mě velká účast a rychlé odpovědi již v pátek. Čekal jsem, ze na takovou vykopávku si už moc lidí nevzpomene :-)-
Na druhou stranu je vidět, že to tedy bylo příliš lehké a málo napínavé :-( Jestli bude nějaké příště, zapotíte se více holenkové :-E
Těší mě velká účast a rychlé odpovědi již v pátek. Čekal jsem, ze na takovou vykopávku si už moc lidí nevzpomene :-)-
Na druhou stranu je vidět, že to tedy bylo příliš lehké a málo napínavé :-( Jestli bude nějaké příště, zapotíte se více holenkové :-E
Chechéééee :-)- - teď plesá mé srdce škodolibé - už to mám na vás plantážníci nachystáno, těšte se! Bude to ze včerejšího TV-vysílání, ale neradujte se předem, to není nápověda, neb' mám naladěno asi 70 kanálů a žádný nemluví CZE/SK. :-)-:p
[quote]
Aktualizovaná statistika po 35/2012, výměna na čele pelotonu!
[/quote]
robky, dovolenkoval si ?
Aktualizovaná statistika po 35/2012, výměna na čele pelotonu!
[/quote]
robky, dovolenkoval si ?
ááále, prd .... v piatok som stiahol ukážku a to bolo všetko, čo som na pc za víkend stihol urobiť :-!!!
tip na dalsiu hadanku [Zial opat smutna sprava]
[h=1]Zomrel Michael Clarke Duncan zo Zelenej míle[/h] Dôvodom úmrtia bolo zrejme zhoršenie hercovho zdravotného stavu po júlovom srdcovom infarkte.
http://kultura.sme.sk/c/6520549/zomrel-michael-clarke-duncan-zo-zelenej-mile.html
[h=1]Zomrel Michael Clarke Duncan zo Zelenej míle[/h] Dôvodom úmrtia bolo zrejme zhoršenie hercovho zdravotného stavu po júlovom srdcovom infarkte.
http://kultura.sme.sk/c/6520549/zomrel-michael-clarke-duncan-zo-zelenej-mile.html
[QUOTE=StD;423592]Teď už je po půlnoci, tak už ti to mohu nakopnout - ó cangaceiróóooo!!! :BB:[/QUOTE]
to by mi tiez nepomohlo a na to rozlustenie tiez pozeram ako na zjavenie. ten film mi absolutne nic nehovori...
to by mi tiez nepomohlo a na to rozlustenie tiez pozeram ako na zjavenie. ten film mi absolutne nic nehovori...
[QUOTE=sirdo;423839]to by mi tiez nepomohlo a na to rozlustenie tiez pozeram ako na zjavenie. ten film mi absolutne nic nehovori...[/QUOTE]
To tedy máš výrazné mezery ve filmovém vzdělání - už to bylo (to thema) zfilmováno hned 3x (třikrát) se stejným titulem - 1953, 1971 a naposledy 1997 a se stejnou písní. A mimo to nějaká desítka brazilských titulů (většinou doku) se slovem "cangaceiro" v názvu... To je jako neznat "Jánošíka" :-E:-E:-E8-)
To tedy máš výrazné mezery ve filmovém vzdělání - už to bylo (to thema) zfilmováno hned 3x (třikrát) se stejným titulem - 1953, 1971 a naposledy 1997 a se stejnou písní. A mimo to nějaká desítka brazilských titulů (většinou doku) se slovem "cangaceiro" v názvu... To je jako neznat "Jánošíka" :-E:-E:-E8-)
Jánošík byl obyčejným zlodějem. Pouze chytřejším, než ti ostatní. Aby ho lid neprásknul, tak tomu lidu hodil pár drobných. ...... on vlastně předběhl dobu :-D
Viděl už někdo film [HL]Green Zone[/HL] (2010) s Mattem Damonem??? Dává to příští úterý ZDF hluboko v noci v HD (DD 5.1), tak já jen jestli to stojí za záznam na hadr, případně na to upozornit jako FreeTV-premieru vedle v patřičné rubrice... :confused:
BTW Už to mám na vás Holinkové a Hujeři na pátek přichystaný - bude to ve 1400 sharp, tak si nařiďte budíka z poobědové chrupky. :-)-:BB:
BTW Už to mám na vás Holinkové a Hujeři na pátek přichystaný - bude to ve 1400 sharp, tak si nařiďte budíka z poobědové chrupky. :-)-:BB:
...tak aby nás potěšili, dávají to pravé
[HL]Déja vu[/HL]
z tvorby Tony Scott/Jerry Bruckheimer Films dnes večer ve 20:15 na Pro7 :OO9-)
[HL]Déja vu[/HL]
z tvorby Tony Scott/Jerry Bruckheimer Films dnes večer ve 20:15 na Pro7 :OO9-)
[QUOTE=StD;423848]To tedy máš výrazné mezery ve filmovém vzdělání - už to bylo (to thema) zfilmováno hned 3x (třikrát) se stejným titulem - 1953, 1971 a naposledy 1997 a se stejnou písní. A mimo to nějaká desítka brazilských titulů (většinou doku) se slovem "cangaceiro" v názvu... To je jako neznat "Jánošíka" :-E:-E:-E8-)[/QUOTE]
no uz sa tesim co za tazke retro na mna vybalis dneska. predpokladam, ze znalost Janosika ako historickej postavy mi bude na dve veci:D...
no uz sa tesim co za tazke retro na mna vybalis dneska. predpokladam, ze znalost Janosika ako historickej postavy mi bude na dve veci:D...
Jj, to bude opravdu silné retro - prozradím jednu z nápověd = film není starší více než 3 roky... A vůbec, [HL]Píííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííísk!!!![/HL] Vyhlašuji přípravu na přípravu k nástupu na (neé rajony) ale VFH!!! :-E:-E:-E