Pííííííííííííííííííísk pííííííííísk!!![INDENT][HL]Příprava na VFH!!![/HL] aneb
[/INDENT]
[INDENT=11]...music is gone,
something went wrong,
I just wanna go home.
:p;):rolleyes::-!!!
[/INDENT]
[/INDENT]
[INDENT=11]...music is gone,
something went wrong,
I just wanna go home.
:p;):rolleyes::-!!!
[/INDENT]
[QUOTE=StD;423921]Viděl už někdo film [HL]Green Zone[/HL] (2010) s Mattem Damonem??? Dává to příští úterý ZDF hluboko v noci v HD (DD 5.1), tak já jen jestli to stojí za záznam na hadr, případně na to upozornit jako FreeTV-premieru vedle v patřičné rubrice... :confused:
BTW Už to mám na vás Holinkové a Hujeři na pátek přichystaný - bude to ve 1400 sharp, tak si nařiďte budíka z poobědové chrupky. :-)-:BB:[/QUOTE]
Jo je to fajn, taková asi pravda o válce v Iráku . mě se to dost líbilo
BTW Už to mám na vás Holinkové a Hujeři na pátek přichystaný - bude to ve 1400 sharp, tak si nařiďte budíka z poobědové chrupky. :-)-:BB:[/QUOTE]
Jo je to fajn, taková asi pravda o válce v Iráku . mě se to dost líbilo
@sirdo: Přesně na tebe (avatar) se vztahuje ten připojený příhodný plakát... :-E8-)
Edito: @dzandra - já si to taky myslel a už jsem si to i naprogramoval na záznam - do 3 ráno na to čučet nemíním... Překládal jsem "Generation Kill" i "One Bullet Away", takže o tom prostoru a času něco vím, pár lidí odtud znám, stejně jako souvislosti a následky - viz třeba ta předvčerejší poprava Iráčana a jeho rodiny u Annecy ve fr. Alpách...
BTW Pravda o Iráku byla mj. velmi trefně zachycena i v dvoudílném francouzském dokumentu "Věk ropy"... Jednoduchá mathematika politikům ani PR/HR managerům nikdy moc nešla. Jezdí v Porsche Cayenne apod., ale Fahd je v roce 1973 (ne sám od sebe) obelhal o 300 miliard barelů, které jaksi chybí...
To už je konspirace zralá na Trotlase a další 3 roky vazby ve fešácké base v Bavorech k sepsání ...(3.?) dílu Mein Kampfu.
Edito: @dzandra - já si to taky myslel a už jsem si to i naprogramoval na záznam - do 3 ráno na to čučet nemíním... Překládal jsem "Generation Kill" i "One Bullet Away", takže o tom prostoru a času něco vím, pár lidí odtud znám, stejně jako souvislosti a následky - viz třeba ta předvčerejší poprava Iráčana a jeho rodiny u Annecy ve fr. Alpách...
BTW Pravda o Iráku byla mj. velmi trefně zachycena i v dvoudílném francouzském dokumentu "Věk ropy"... Jednoduchá mathematika politikům ani PR/HR managerům nikdy moc nešla. Jezdí v Porsche Cayenne apod., ale Fahd je v roce 1973 (ne sám od sebe) obelhal o 300 miliard barelů, které jaksi chybí...
To už je konspirace zralá na Trotlase a další 3 roky vazby ve fešácké base v Bavorech k sepsání ...(3.?) dílu Mein Kampfu.
Hele, toho Tony Scotta sice nemusel vidět každý, ale po tom jeho dnešním [HL]Déja vu [/HL](a ausgerechnet na reklamním kanálu) se už ničemu nedivím a jdu si taky zase jednou skočit z mostu... (na bungee, naposledy na Malé straně do Vltavy, když mi bylo 43?) To je síla.
[QUOTE]jdu si taky zase jednou skočit z mostu... (na bungee,[/QUOTE]
Na ten "špagát" bych v životě nevlez.
Na ten "špagát" bych v životě nevlez.
to máš duck/fuck, ale z té jeho práce vyplývá jedno a jediné - nevěř nikomu nikdy a nic, nebo se... či ti někdo pomůže. :-k (srry sTAYMAn za copy)
..ty joo, ten StD se nezdá.. to bych do něho neřekl a čumim... i když se mi už klížej víka při hledání tý jeho hádanky.
@píďa & konďa: Tak co Hujeři, aspirujete na zadání? Jak to, že ješte nemám odpovědi na tak lehkou hádanku??? Aby nebyl zápis do třídnice za neomluvenou absenci... :-R
@Ostatní: Hele kuk co vychází - krimi z roku 1969, Lukavský a Brejchová v akci z DDRarchivu... Ale dávat za to 19 eurošušňů se mi tedy nechce. 9-)
@Ostatní: Hele kuk co vychází - krimi z roku 1969, Lukavský a Brejchová v akci z DDRarchivu... Ale dávat za to 19 eurošušňů se mi tedy nechce. 9-)
Std: snažim se podle refrénu a následného textu písně to najít, ale víš že moje angl. je o poznání hroznější, než moje čeština.
[QUOTE=StD;424178]@sirdo: Přesně na tebe (avatar) se vztahuje ten připojený příhodný plakát... :-E8-)[/QUOTE]
jasne tatko...
jasne tatko...
[QUOTE=píďa_m;424288]Std: snažim se podle refrénu a následného textu písně to najít, ale víš že moje angl. je o poznání hroznější, než moje čeština.[/QUOTE]
[QUOTE=Konďa;424335]Já už na to .....[/QUOTE]
To ten název písničky opravdu neslyšíte??? Vždyť to opakuje furt dokola.... 9-)
[QUOTE=sirdo;424337]jasne tatko...[/QUOTE]
To jsou nový SKr??? Jj, caturday night fever... To by vám šlo.
[QUOTE=Konďa;424335]Já už na to .....[/QUOTE]
To ten název písničky opravdu neslyšíte??? Vždyť to opakuje furt dokola.... 9-)
[QUOTE=sirdo;424337]jasne tatko...[/QUOTE]
To jsou nový SKr??? Jj, caturday night fever... To by vám šlo.
[QUOTE=StD;424339]To ten název písničky opravdu neslyšíte??? Vždyť to opakuje furt dokola.... 9-)[/QUOTE]
Ne 9-)
Ne 9-)
Hluchouni lenivý... opíšu vám prvních 7 sek., co tam zní:[INDENT]
I am coming up so you better
[HL]GET THIS PARTY STARTED[/HL]...
[/INDENT]
[/INDENT]
Kdo neví, tak se obvykle zeptá tety Wiki... Líná huba - holý neštěstí!
Heslo našeho třídního matikáře kdysi bylo: Studujte s jednou rukou v kapse - nemusíte vědět všechno, ale musíte vědět, kde to v případě potřeby najít.
Heslo našeho třídního matikáře kdysi bylo: Studujte s jednou rukou v kapse - nemusíte vědět všechno, ale musíte vědět, kde to v případě potřeby najít.
[QUOTE]Studujte s jednou rukou v kapse - nemusíte vědět všechno, ale musíte vědět, kde to v případě potřeby najít.[/QUOTE]
Naprostá pravda. I když jsem s tím měl u našeho biflovacího školství dost problém. A protože můj syn do školy chodí, tak vím přesně, že biflování je nadále vyžadováno. .... ale k té větě bych ještě přidal dovětek: a nebýt líný to hledat (.. no a já jsem tak nějak od přírody celkem líný - a zhoršuje se to :-D )
Naprostá pravda. I když jsem s tím měl u našeho biflovacího školství dost problém. A protože můj syn do školy chodí, tak vím přesně, že biflování je nadále vyžadováno. .... ale k té větě bych ještě přidal dovětek: a nebýt líný to hledat (.. no a já jsem tak nějak od přírody celkem líný - a zhoršuje se to :-D )
[QUOTE=StD;424407]Hluchouni lenivý... opíšu vám prvních 7 sek., co tam zní:[INDENT]
[/INDENT][/QUOTE]
tak myslim, ze na TOTO sa lepsie vztahuje ten pripojeny plagat ako na mojho avatara :D ...
[/INDENT][/QUOTE]
tak myslim, ze na TOTO sa lepsie vztahuje ten pripojeny plagat ako na mojho avatara :D ...
Jóoo, tak tulení nemoc mám teď taky, především z toho nuceného NIC-nedělání, to pak má všechno neperspektivní kategorii "mańana"... :-(
[QUOTE=sirdo;424419]tak myslim, ze na TOTO sa lepsie vztahuje ten pripojeny plagat ako na mojho avatara :D ...[/QUOTE]
:D
Ale já to osobně beru jako ostudu, že se mi to nepodařilo dohledat, bylo to na mě moc rychlé :-(. Nicméně teď už je lépe :-). Podle zadání jsem ještě našel další 2 filmy, které ho splnily, ale neseděla mě stylem tam ta písnička...
:D
Ale já to osobně beru jako ostudu, že se mi to nepodařilo dohledat, bylo to na mě moc rychlé :-(. Nicméně teď už je lépe :-). Podle zadání jsem ještě našel další 2 filmy, které ho splnily, ale neseděla mě stylem tam ta písnička...
[QUOTE=KamilZ;424423]:D
...Podle zadání jsem ještě našel další 2 filmy, které ho splnily, ale neseděla mě stylem tam ta písnička...[/QUOTE]
Jóoo??? A taky tam v těch dvou píseň zpívá umělkyně, co si před jméno a příjmení dává titul Dáma a v titulu je ampersand?
...Podle zadání jsem ještě našel další 2 filmy, které ho splnily, ale neseděla mě stylem tam ta písnička...[/QUOTE]
Jóoo??? A taky tam v těch dvou píseň zpívá umělkyně, co si před jméno a příjmení dává titul Dáma a v titulu je ampersand?
Dyk je to napsaný v nápovědě (opakování matka moudrosti), jenom se nechce poslouchat ani číst... Hlavně, že je to tam tučně zvýrazněno. 9-)
Ampersand ano, ale ta píseň ne, to jsem psal (jedna byla jen instrumentálka a druhou nezpívala "dáma"). Psal jsem to spíš pro zajímavost, protože jsem nečekal, že ty tři podmínky (rok, "&" a herec) splní více filmů. I když v Tvém případě jsem vždy opatrný, protože často mluvíš v hádankách a "uvedený v titulcích" vůbec nemusí znamenat, že tam hraje nebo s tím filmem má cokoli společného :D.
Každopádně jsem díky hádance objevil dobrý soundtrack k jinému filmu :-)
Každopádně jsem díky hádance objevil dobrý soundtrack k jinému filmu :-)
Tak jak tak koukám, junioři (Píďa & Konďa) to vzdali a počet je sudý, tudíž to zřejmě padne na jednoho z pozdních hadačů... :-E
Tak, prázdniny jsou pryč, konec oddechových filmečků a příště (až bude pro mne nějaké příště) dostanete pěkný záhul z nějakého náročnějšího filmu pro pamětníky... :rolleyes::-)-8-)
já se dodatečně omlouvám za liknavý přístup k VFH 36, ale v pátek jsem měl hokej a v so. a ne. bylo krtásně a tak jsem poletoval.
Slibuji že se polepšim.
Slibuji že se polepšim.
To já jdu na hokej ve čtvrtek. Extraliga: Chomutov vs. Brno
(kdo by jste měl zájem, budou to dávat i v TV na ČT_4)
[ATTACH=CONFIG]19722[/ATTACH]
(kdo by jste měl zájem, budou to dávat i v TV na ČT_4)
[ATTACH=CONFIG]19722[/ATTACH]
Tak je to tam, vzhůru na hádání. Ještě mám nachystanou i obrázkovou nápovědu, kdyby byla potřeba (a bylo by mi asi i líto, kdybych ji nepoužil :D ).
odpoved poslana. vdaka za tu druhu cast hudobnej ukazky, ta mi hned povedala o co sa jedna. pri pocuvani prvej casti som vobec netusil, ktora bije :D...
.. já si také nemohl vzpomenout nanázev, ale druhá skladba mi okamžitě nakopla interpreta ( mám doma jeho CD) a pak už to šlo samo.
Já jsem sice dlouho znal tu druhou, ale nemel jsem ji na rozdíl od první od první spojenu ze seriálem (s autorem samozřejmě ano).
Máš to tam, ale uhádnuto podle ukázky, nikoli nápověd. Ty mi celkem nic neřekly, mimo autora hudby. A vůbec, netuším co má IM za TV a jsem příliš líný hledat nějaká tlf. čísla...
Tak dneska jsem už věděl odpověď na 99% už jen z nápověd, ukázka mi odpověď jen utvrdila. A hned jsem měl před očima znělku ...
Ivo, čekám na Tvou odpověď,když Tvá TV má čestné místo v hádance :-)
[QUOTE=StD;425051]jsem příliš líný hledat nějaká tlf. čísla[/QUOTE]
To nesmíš hledat, to je otázka života a smrti...
Ale dneska jsem vás hrubě podcenil, u babského seriálu (máma na to čuměla kvůli hlavnímu hrdinovi) jsem to nečekal :D
[QUOTE=StD;425051]jsem příliš líný hledat nějaká tlf. čísla[/QUOTE]
To nesmíš hledat, to je otázka života a smrti...
Ale dneska jsem vás hrubě podcenil, u babského seriálu (máma na to čuměla kvůli hlavnímu hrdinovi) jsem to nečekal :D
Z té hádanky jsem tak akorát schopný uhodnout tu nápovědu. Vím zcela přesně, o jakou uraženou fosílii se v nápovědě jedná :-D . Ta zpěvačka mi kdysi dávno nevadila (než započala se zpěvem Štrougalovi do ouška), dneska ji přímo nesnáším.
Mno já jsem tu kdysi dávno dával "o něco mladší" barevnou ukázku z roku 1913 vystřiženou z dokumentu o císaři Vilému II (3Sat/ZDF, "Majestät brauchen Sonne", režie Peter Schamoni) - z přehlídky u příležitosti svatby nějaké princezny (Louisy?). Natáčeno stejnou technologií. Tam dokonce ukazovali, jak měli postavené ty tři kamery pro každou barvu zvlášť. Mám to na DVD.
Vyhodnocení 37. kola 2012 a aktualizovaná statistika.