Nepredbiehajme :)
Nebude to Nocna hliadka, ani Denna hliadka a ani Cierny blesk .... takze vyderžaj pianier....
Nebude to Nocna hliadka, ani Denna hliadka a ani Cierny blesk .... takze vyderžaj pianier....
To mi povězte kam na ty filmy chodíte? Otázka se víceméně netýká StD, protože sleduje německé kanály a já umím akorát Ich bin gros alkoholik.
Zahraniční kanály jsou pro mě pasé a domácí bývají dost pozdě a to nevydržím. Ale stačily by tipy, není problém si načasovat přijímač a nahrát. Ale česky prosím, třeba i titulky. Nahrávám si hodně dokumenty z Viasatů.
[QUOTE=vivid.sk;426015]Nepredbiehajme :)
Nebude to Nocna hliadka, ani Denna hliadka a ani Cierny blesk .... takze vyderžaj pianier....[/QUOTE]
Takže to bude nejspíš Bílý Bim, černé ucho :D
Já myslím, když se budem snažit, že ten film uhodnem ještě do pátku :-E
Ne, teď vážně... Dám něco do Expertenfrage aby měly hlavičky přes týden co dělat.
Nebude to Nocna hliadka, ani Denna hliadka a ani Cierny blesk .... takze vyderžaj pianier....[/QUOTE]
Takže to bude nejspíš Bílý Bim, černé ucho :D
Já myslím, když se budem snažit, že ten film uhodnem ještě do pátku :-E
Ne, teď vážně... Dám něco do Expertenfrage aby měly hlavičky přes týden co dělat.
mirekv> Zial, dobry zdoj nieje z bezne dostupneho TV vysielania. Nove filmy su tam neskoro, donicene dabingom a casto osekane z povodneho filmoveho formatu (a v pripade komercnych TV aj prerusovane reklamami). Naviac povodny multikanalovy stream ma len zopar kanalov, kde ale opat nie su CZ/SK titulky (co je v pripade spanielskych/nemeckych/francuzskych a inych neanglickych filmov absolutne nutne, lebo ja si v danom pripade ani neskrknem). Takze bezne TV stanice mozme vyskrknut.
Ale ked uz spominam TV stanice, mam pocit ze skylink ma zaujimavy kanal menom Film Europe. Filmy v originalnom zneni s titulkami - najdu sa tam zaujimave festivalove filmy (europske).
Kanal stoji len 2€/mesacne.
Ale ked uz spominam TV stanice, mam pocit ze skylink ma zaujimavy kanal menom Film Europe. Filmy v originalnom zneni s titulkami - najdu sa tam zaujimave festivalove filmy (europske).
Kanal stoji len 2€/mesacne.
[QUOTE=*single*;426072]Takže to bude nejspíš Bílý Bim, černé ucho :D
...[/QUOTE]
Náhodou, znáš třeba Alexandra nebo 9. rota??? To jsou solidně udělané filmečky... BTW ta tvá EF - se nechytám - Kopeckýho nemusím a pohádky už dávno taky ne.
...[/QUOTE]
Náhodou, znáš třeba Alexandra nebo 9. rota??? To jsou solidně udělané filmečky... BTW ta tvá EF - se nechytám - Kopeckýho nemusím a pohádky už dávno taky ne.
Neznám (rusové jsou hodně plodní) ale doufám, že někdy uvidím. Zamlada jsem hltal Vojnu a mír a Bondarčuk byl můj hrdina.
Mimochodem, zrovna na tebe jsem s EF sázel, ten film se dá zahlédnout právě na těch kanálech co sleduješ. Jestli je to pohádka... možná jo. Já bych řek spíš romanticko-dobrodrůžo.
Mimochodem, zrovna na tebe jsem s EF sázel, ten film se dá zahlédnout právě na těch kanálech co sleduješ. Jestli je to pohádka... možná jo. Já bych řek spíš romanticko-dobrodrůžo.
Já mám Krieg und Frieden, ale Made in EU a na 4 DVD... :p
Ruské filmy jsou dobré, navíc ruštině rozumím. Kdysi jsme se školou byli na Bílý pták s černým znamením http://www.csfd.cz/film/136768-bily-ptak-s-cernym-znamenim/ nebo bulharský Kozí roh (ten mám, ale v hrozné kvalitě) http://www.csfd.cz/film/115238-kozi-roh/ Nebo sci-fi Solaris či Stalker.
S.T.A.L.K.E.R. vyšel ve formě počítačové hry (tři na sebe navazující PC hry). Pééérfektní :-). Až tedy na technické provedení, které je typicky sovětské (tolik oprav a toliko pádů a nedokonalostí technického provedení jsem za více jak 20 let, co hry hraji, nezažil. Stalker v tomto drží světový rekord)
Ivo: Hry nehraju, o Stalkerovi ale vím, doufám, že byl udělaný podle knihy, to by mohlo být dobré, film tak ledaskdo nepochopí!
Píďo, helemese, to je náhodička, co zrovna ohlásili v edičním plánu na 22. prosince, že vyjde... Začni špórovat. :-)-
http://www.criterion.com/boxsets/934-the-qatsi-trilogy?utm_medium=email&utm_campaign=the_criterion_collection_newsletter_september_2012&utm_content=the_criterion_collection_newsletter_september_2012+CID_788a3c148d245df078323b6825f458e7&utm_source=Campaign%20Monitor&utm_term=The%20Qatsi%20Trilogy
http://www.criterion.com/boxsets/934-the-qatsi-trilogy?utm_medium=email&utm_campaign=the_criterion_collection_newsletter_september_2012&utm_content=the_criterion_collection_newsletter_september_2012+CID_788a3c148d245df078323b6825f458e7&utm_source=Campaign%20Monitor&utm_term=The%20Qatsi%20Trilogy
Teď mi to došlo, že u nás je dnes svátek a v okolní "cizině" nikolivěk - proto ta VFH dnes v nedohlednu... :-I:p:BB:
Nebuďte bábovky. Rusky nepaněmájet, děcka nemám, nevzdálenější stanice kterou chytám je Eurosport a stejně sem uhod 9-):-)-
[QUOTE=Jiri@tncm;426601]...a stejně sem uhod 9-):-)-[/QUOTE]
No tak to tedy congrats. Já panimaju i govorju a je mi to p*d platný.
No tak to tedy congrats. Já panimaju i govorju a je mi to p*d platný.
[QUOTE=interfernet422;426594]Tak to bude možná pro někoho kdo má malé děcka...[/QUOTE]
mas pravdu, pomohlo to:D...
mas pravdu, pomohlo to:D...
V životě jsem to neslyšel a protože jsem Herodes, nemám se koho zeptat. Ještě mě napadlo, jestli to není nějaká nová verze vlka a zajíce ale pak jsem googlil a tahle zvířata to nejsou ;)
Napriek tomu, ze tam niesu ziadne exaktne pomocky, celkom pekny pocet odpovedi uz v prvy den (jasne, ze kto videl uhadne hned).
Zajtra pridam nejake pomocky.
Zajtra pridam nejake pomocky.
Pridane pomocky
Tedy to jsou dneska nápovědy na 1 velké H. Napadá mě maximálně tak Čeburáška a Geňa nebo Máša a Páša a to pak strejda Gúgl vyhazuje takovýhle umělecký skvosty... :OO
Tak to mě se dnes o VFH zdálo, fakt! Podle snu to měl být Čuk a Gek :D (asi podle toho, že jméno seriálu tvoří hlavní postavy). Tak jsem pro jistotu ráno kontrolovat, že není nějaká kreslená parodie :D
Docela velká diskuse se rozpoutala kolem poslední VFH. Myslím, že byla kvalitní. Píďu chv
No snažíme se...
- - - - doplněno - - - -
Asi to bude Nataša a nějaké zvířátko:)
No snažíme se...
- - - - doplněno - - - -
Asi to bude Nataša a nějaké zvířátko:)
dufam, ze zadavanie nasledujucej hadanky nepadne na mna, lebo odchadzam na 5 dni z domu a pravdepodobnost toho, ze budem mat pristup k netu sa blizi k nule, takze v piatok by som dost meskal so zadavanim :D...
Tak mate tam vyhodnotenie .... myslim ze to nebolo take tazke, obzvlast, ked ste chodili okolo horucej kase (a naozaj velmi blizko - vid rusky nazov videa v ukazke od StD)
No vida - s tím klipem Máša a medvědi (Parabelum) jsem se skoro trefil (mimo soutež). :-E:-)- Jinak to bylo pro někoho kdo neviděl s těmi nápovědami neřešitelné.
IMDb - Most Popular Russian-Language TV Series (druhé shora) :-E:p
[QUOTE=StD;426967]Jinak to bylo pro někoho kdo neviděl s těmi nápovědami neřešitelné.[/QUOTE]
Já to neviděl a netušil o existenci. Ruských animáků za posledních pár let moc nebylo, tak po jejich nalezení a odfiltrování názvu obsahující dvě jména se stačilo podívat na ukázky. Ale chvíli jsem to hledal, to je pravda. Nicméně to stálo za to, nemá to chybu :-).
Já to neviděl a netušil o existenci. Ruských animáků za posledních pár let moc nebylo, tak po jejich nalezení a odfiltrování názvu obsahující dvě jména se stačilo podívat na ukázky. Ale chvíli jsem to hledal, to je pravda. Nicméně to stálo za to, nemá to chybu :-).
Zatím nevím, co vám na víkend předhodím ale pokud by experty svrběly závity, máte tu zatím jednu Expertenfrage:
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/23595-Beta_verze-VFH-pro-experty?p=427165&viewfull=1#post427165
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/23595-Beta_verze-VFH-pro-experty?p=427165&viewfull=1#post427165
Hádanku mám připravenou. Vzhledem k tomu, že experti se na moje hádanky nějak nechytají, bude to něco z mainstreamu.
Jen nevím jak mi to vyjde s časem vydání, zítra jsem v práci, zatím netuším do kdy...
UPDATE: už jsem doma, kolem třetí to tam bude :-!!!
Jen nevím jak mi to vyjde s časem vydání, zítra jsem v práci, zatím netuším do kdy...
UPDATE: už jsem doma, kolem třetí to tam bude :-!!!
Naštěstí ukázka je jen jako podpora pro nápovědy. Tady se na rozdíl od Máši a medvěda čicotobylo chytám (aspoň si to myslím...:-I)
[QUOTE=interfernet422;427535]Naštěstí ukázka je jen jako podpora pro nápovědy. Tady se na rozdíl od Máši a medvěda čicotobylo chytám (aspoň si to myslím...:-I)[/QUOTE]
tak ja ani nahodou a ked nebudu nejake dalsie napovedy, tak toto kolo hadzem rucnik do ringu...
tak ja ani nahodou a ked nebudu nejake dalsie napovedy, tak toto kolo hadzem rucnik do ringu...
[QUOTE=StD;427643]Nejsi sám, taktéž na to koukám jak...
[ATTACH=CONFIG]20047[/ATTACH][/QUOTE]
To máš za to, že čumíš len na nemecké kanály ;)
[ATTACH=CONFIG]20047[/ATTACH][/QUOTE]
To máš za to, že čumíš len na nemecké kanály ;)
Lidičky, neblázněte, i takový neznalec jako já to našel za 10 minut. Když půjdete systematicky podle nápověd, tak s využitím dostupných veřejných zdrojů je to jednoduché, kompletně bez Google.
no, asi tak, je to dosť prefláknutá klasika.
a beží určite aj na nemeckých kanáloch, síce pod bohvieakým názvom, keď germáni ich tak radi menia...
a beží určite aj na nemeckých kanáloch, síce pod bohvieakým názvom, keď germáni ich tak radi menia...
srágora? má lepšie hodnotenie ako to čo si v poslednej dobe dával ty...
tento film je naozaj veľmi dobrý, aj keď žiadna hlboká filozofia to teda nie je :-)
tento film je naozaj veľmi dobrý, aj keď žiadna hlboká filozofia to teda nie je :-)
Já jsem dával "zábavu", hlavně pro muziku, ne pro obsah, ale každý má samo jiný vkus. Pro mne je zase toto celkem nevkusné.
[QUOTE=sirdo;427616]tak ja ani nahodou a ked nebudu nejake dalsie napovedy, tak toto kolo hadzem rucnik do ringu...[/QUOTE]
Tak aspoň jednu malinkou. Je to druhý díl italské komediální trilogie. Právě tato "dvojka" byla v osmdesátých letech hodně populární v československých kinech.
A ještě jedna hláška: Musíš být vychytralý jako jelen! Ne ne, budu jako liška. No... ale liška nenosí parohy...
Tak aspoň jednu malinkou. Je to druhý díl italské komediální trilogie. Právě tato "dvojka" byla v osmdesátých letech hodně populární v československých kinech.
A ještě jedna hláška: Musíš být vychytralý jako jelen! Ne ne, budu jako liška. No... ale liška nenosí parohy...