Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Poradte sestavu

Doggg (6)|6.12.2009 16:34
Ahoj,

je mi jasné, že podobné otázky asi nejsou moc vítané, ale přesto to zkusím :) Četl jsem forum i samotný web, ale nějak jsem ztracen ve změnit pojmů, zkratek a označení.

V současné době plánuji nákup nového domácího kina, jednak kvůli stěhování do nových prostor a druhak kvůli již rozumné penetraci BR. V současné době mám DVD od Panasonicu (nemohu si stěžovat) a k tomu bedny Genius home theater (taková ta klasika).

V současné době bych chtěl dosáhnout stavu kdy budu mít BR přehrávač (ideálně, aby zvládal přehrávání avi, mkv ze síťového disku) a základ pro další rozšíření stran beden a projektorku. Nejsem žádný hifista a sluh mám daleko od hudebního, ale zase mi nestačí když to jenom hodně "duní".

Rád bych kdybyste mi poradili odpovídající BR player, co jsem tak letmo koukal po netu zamlouval by se mi tento (Lg bd390) hlavně kvůli integrovanému zesilovači a tím odpadající nutnosti použit aktivní zesilovač (resp. aspoň tak si to představuju :).

A dále základ pro bedny - je v současné době nutné si kupovat zesilovač nebo lze vystačit s integrovaným řešením jako mají právě zmíněné geniusky? Nerad bych byl příliš omezen na modely, které už mají přímo 5.1 výstup (když jsem onehdá hledal takové DVD byl s tím docela problém).

Rád bych do toho v této fázi investoval kolem 20k bez beden s tím, že než se odhodlám k další investici použiju zmíněné geniusky. Pokud byste měli rovnou návrhy na vhodné bedny sem s nimi, v současné době si představuju cenu kolem 30k za set.

Je asi zřejmé, že by pro měl byl nejvhodnější nejaký set, ale tam mi chybí variabilita a možnost výměny. Koukal jsem na LG HB954PB, ale moc se mi nelíbí.

Budu rád za každý odkaz nebo radu,

Díky