Ruske programy na Sirius4. 4,8E
Ahoj vsem,mozna ze to sem nepatri ale nevim kde jeste se mam ptat.Koupil jsem si Ferguson ariva200 a chci se divat na ruske programy na Sirius4.Je jich tam dost.Ale vetsina je v kodovani Viaccess2,5 Viaccess2,6 a Videoguard.Kde se da sehnat klice?Zkousel uz nekdo naladit tuto druzici?
Prosim,poradte mne,zacinam si myslet ze jsem udelal chybu ze jsem koupil tento reciver.
Dekuji za radu a odpoved.Preji vsem pekne svatky.
Prosim,poradte mne,zacinam si myslet ze jsem udelal chybu ze jsem koupil tento reciver.
Dekuji za radu a odpoved.Preji vsem pekne svatky.
Neco se da.jsou tam kodovani BISS a jeden se poved odkodovat,ale k tem ostatnim nemuzu najit klice.Nebo spis nevim ke kteremu programu jake kodovani a ktery provider.A pak i ten klic kam mam strcit.Jsem docela zmateny a proto se ptam jestli treba uz nekdo to zkusil naladit.
[quote=bad boy;256148]Ahoj vsem,mozna ze to sem nepatri ale nevim kde jeste se mam ptat.Koupil jsem si Ferguson ariva200 a chci se divat na ruske programy na Sirius4.Je jich tam dost.Ale vetsina je v kodovani Viaccess2,5 Viaccess2,6 a Videoguard.Kde se da sehnat klice?Zkousel uz nekdo naladit tuto druzici?
Dekuji za radu a odpoved.Preji vsem pekne svatky.[/quote]
Podivej se na http://forum.vsetv.org/index.php/topic,1325.0.html
Dekuji za radu a odpoved.Preji vsem pekne svatky.[/quote]
Podivej se na http://forum.vsetv.org/index.php/topic,1325.0.html
[quote=jarino1978;256150]urobil si chybu, že si kúpil tú arivu... v EMU nenájdeš nič poriadne.[/quote]
Proč udělal chybu?
Proč udělal chybu?
pretože ten čerep by som nezobral ani vtedy, ak by ho dávali zadarmo. Tento čerep má životnosť maximálne 2 mesiace, vsadím sa s tebou, že u teba to bude rovnako.
No, pravda je že těch reklamací arivy je docela dost. Zajímala by mě statistika reklamací. Jaké procento přijímačů je reklamováno? Ani nevím co tu závadu způsobuje ale někdo tu psal že je to poměrně snadno opravitelné. Takže se vznáší otázka zda po reklamaci a opravě přístroje bude již ariva bezchybná...
wow, tak to jsem nečekal :-D
a nevíte jestli když se to vrátí z reklamace tak už to bude v pořádku? Nebo mění kus za kus a bude to pořád dokola?
a nevíte jestli když se to vrátí z reklamace tak už to bude v pořádku? Nebo mění kus za kus a bude to pořád dokola?