Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Lg rht498h

capumpor (3)|4.1.2010 16:41
Dobrý den.
Koupil jsem tento rekordér, ale mám neustále problémy s jeho ovládáním. Není možné vystříhnout přesně část nahrávky. Na počátku střihu vždy skočí ještě pár sekund obrazu tak vždy část reklamy problikne. Nejmenší úsek, který lze vystříhnout jsou 2 sekundy a tak kus reklamy, který problikne už se nedá odstranit. Navíc obraz v místě střihu na chvíli zamrzne. Občas se stane, že se ztratí zvuk, ale obraz pokračuje. Při spojování dvou titulů se většinou část kterou potřebuji připojit k jiné připojí na začátek místo na konec. Mám tedy druhý díl seriálu dříve než první. Nejvíc mě, ale rozčiluje fakt, že co vystříhnu, to se trvale ztratí z HDD. Již se mi několikrát povedlo vymazat film a reklamy zůstaly.
Kopírování filmu na DVD je 1:1 a tak trvá zrovnatak dlouho jako kopírovaný film a při tom na to co vypaluji musím koukat, nelze přepnout na televizní vysílání.

Přístroj sice umožňuje vytvořit playlist a originál ponechat, ale pouze na discích RAM nebo RW. Nechápu tedy přítomnost pevného disku, když pro plnohodnotnou editaci potřebuji RAM nebo RW.

Lze nějakým způsobem získat zpět ztracený film?

Nejradši bych rekordér vrátil, ale je mi jasné, že toto mě nebude uznáno jako důvod k reklamaci jelikož to nejspíš není problém jen jednoho kusu ale všech. Ovládání je zkrátka příšerné.

Nový firmware také k dispozici není.

Vlastnil jsem taky jeden noname rekordér a ovládání bylo perfektní. DVD vypálené během 10 minut. Nádherné ovládání a střih byl přesný. Reklamy se pouze skryly a nechtěně smazaná část se dala vrátit. Bohužel odešla optická mechanika.