Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

úsměvné (podvodné?) inzeráty

KrocanX (243)|4.1.2010 20:16
zdravím,
už delší dobu na českejch inzertních portálech pozoruji místy až úsměvné inzeráty nabízející foto či video techniku za pochybné ceny. Na to by nebylo asi nic neobvyklého, ale místy se až člověk zasměje nad textem inzerátu
1 nabíječe
1 Dálkové ovládání
1 Eye-pohár
u kamery třeba hehe. Na pár takových sem odepsal, samozřejmě vše probíhalo vždy úplně podle stejné scénáře: pouze anglicky, dotyčná osoba byla u nás v ČR pouze na služební cestě, momentálně je pryč a neví, kdy se vrátí. Kamera je neuvěřitelně levná proto, že se ji potřebuje nutně zbavit. I když není zrovna v ČR, klidně ji pošle např. z Anglie poštou, samozřejmě platba předem. To samý, jak vyhodit peníze oknem hehe. Na to sem odpověděl, že mi nedělá problém kdekoliv po Evropě dojet - osobní předání. Na to už sem téměř nikdy nedostal odpověď či nějakou výmluvnou apod. Jen jednou mě zarazila odpověď : proč ne? kdy se sejdem? (jednalo se o Londýn) To už mě začalo zajímat, na chvílí sem i hledal letenky hehe. Ale na dotaz, jestli může počkat 1-2 týdny mi odepsal, že hned nebo vůbec. Z toho sem usoudil, že chtěl abych nabyl dojmu, že já sem ten, kdo zkazil obchod a on byl důvěryhodný osoba.
Jak jinak všechny inzeráty uvádějí neexistující čísla a vydrží max měsíc, než jsou smazány.
Zajímalo by mě, jestli se na tohle někdo chytí.
mirekv (7169)|4.1.2010 20:27
To by ses divil, co lidí na to naletí!
Pitomec (10211)|4.1.2010 22:44
Jsem dívka 25 let, černovláska, 171cm,51 kg štíhlá, celkem atraktivní a mám velmi ráda milování. Něžné i vášnivé. [COLOR=red]Přiznám se také, že bych potřebovala zlepšit svou finanční situaci. Hledám proto solventního pána, který by uvítal to, že nejsem vůbec profesionálka[/COLOR] a měl by zájem o občasné a diskrétní schůzky. Ráda Vám udělám něžnou erotickou relaxační masáž a pak Vám nabídnu své hezké tělíčko, něžnosti a třeba i vášnivé milování. Nemohu nabídnout žádné jiné sex. praktiky, jen normální milování. Toto a bezpečný sex je podmínka. Jedinou věc, co je možná po dohodě je anální sex. Pokud to budete zpočátku provádět velmi pomalu a velmi opatrně, ráda na Vás vyšpulím svůj hezký zadeček, ale až tam vnikne musíte mě slíbit, že to bude vášnivé. Jestli tedy hledáte občasné uvolnění, něžnost, hezké milování, či třeba jen příjemnou večeři, ráda Vás poznám. Nikolka.

http://seznamka.adult.cz/?offset=48&kraj=19&znameni=0&rok1=0&rok2=1991&sekce=6&poslednichx=0

:D:D:D:D:D
Pavel_tempx2 (829)|5.1.2010 09:24
slyšet to přímo od nějaké 25leté tak se možná nechám i překecat :D :D :D
mirekv (7169)|5.1.2010 10:34
Pitomec: s Tebou rozhodně ne! :D