Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Panasonic TX-P42G20E, TX-P46G20E, TX-P50G20E, TX-P54G20E

noaid (284)|6.9.2010 08:40
Pokud vůbec grafika v NB (PC) umí zvuk přes hdmi (ATI to umí asi všechny, NVIDIA moc ne), tak je třeba v příslušném přehrávači na NB (PC) nastavit zvukový výstup na zvukovku HDMI. Jinak to půjde do standardního zvukového výstupu - repro, sluchátka - a do hdmi jen obraz.
robo27 (11)|6.9.2010 16:36
Zdravím

Zvažujem o kúpe spomínanej plazmy v rozmere 46 alebo 50 palcov. Musím priznať že po prečítaní diskusie nie som až tak pozitívne naklonený.

Ako je to stým blednutím čiernej časom?
Mnohí tu spomínajú rôzne brnenie - vydávanie rušivého zvuku pri sledovaní. teda brní, alebo nebrní?
Niekto udával spotrebu pri vypnutej PDP okolo 30w, nedopátral som sa výsledku či to bol chybný kus...

ďakujem za odpoveď
pedro33 (3)|6.9.2010 18:21
Zdravím páni,som "čerstvým" majiteľom TX-P42G20E a mám momentálne dosť neistý pocit z toho ako so mnou bolo vybybrané zo strany predávajúcej predajne. Kúpil som ju v datarte B.B. a prišla mi ich autom.
Chcel by som sa opýtať pár vecí,aby som si urobil jasno:
----Dostal som do ruky faktúru,predlženú záruku(čo som si prikúpil),a doklad o zaplatení.Akosi som si až teraz všimol že nemám záručný list.Mal som ho dostať??
----Zbadal som(AŽ TERAZ) že na obrazovke je za sklom(zvnútra) ryha,akoby folia nebola dobre prilepená.-Nemá to vplyv na obraz-nič nieje poškodené ,čo sa farebnosti týka,ale ked je tv vypnutá z istého uhla je to zretelne vidno a myslím si že je to výrobná vada.Ja som to zeregistroval až po upozornení a teraz mi to dosť ničí nervovú sústavu,pretože je to badatelné.Je to závada na reklamáciu?
----Nakolko som nadobudol dojem že táto tv už u niekoho asi bola ,som si pozrel kolko hodín už má odpracované a zistil som že 214.Ja som ju kúpil 20.8.2010 a tak by musela bežať min.12.5 hodiny denne,aby som to natočil ja-a ja som celý den preč,takže pozerám max.2-3 hodky denne.Z toho mi vychádza,že som mohol natočiť tak50-80 hodín.Ale kto natočil tých cca 130??Zahorujú tie tv vo fabrike???
----Krabica nebola origo zabalená,ale prelepovaná ich páskou.Ja som si myslel že ju asi nastavovali u nich ,aby montéri dlho nešachovali u zákazníka-Osudový omyl-asi.Môžu dať použitý tovar,bez vedomia zákazníka,alebo ma mali upozorniť???
Ak to zhrniem mám pocit že niekto ,kto si ju už raz kúpil zbadal že je tam ten defekt a vrátil ju datartu-mne ju doniesli a ja som si to nevšimol-10 dní už ubehlo a tak ju asi už nevymenia,ale aj tak sa im chystám zavolať,nech mi vysvetlia,kde je záručák a kto natočil tých 130 hodín.Kto má znalosť ,nech mi odpovie na moje otázky-určite mi budú do telefonu tvrdit nejaké nezmysli-nech mám trochu prehlad.
Vďaka.
Jozef035 (646)|6.9.2010 18:45
Či bola TV rozbalená zistíš podľa stojanu. Ak si mal rozbalené kovové čapy tak asi už postavená bola.
Ale prečo to tak zložito riešiš? Ak máš poškodené sklo zvnútra tak to reklamuj a máš po problémoch. Datart nie je firma čo by sa nejako extra krútila, ak je evidentné, že tovar si nemohol poškodiť ty.
pedro33 (3)|6.9.2010 18:50
Je to zvnútra-poškodiť som to nemohol-avšak nemá to vplyv na kvalitu obrazu!!Neviem či je to po 10 dnoch reklamovatelné.Záručák nemali dať??
Mystix (274)|7.9.2010 09:10
Kupoval jsi to z kameného obchodu nebo přes Eshop? Pokud z eshopu můžeš do 14 dní odstoupit od kupní smlouvy a musí ti vrátit peníze bez udání důvodu vrácení.

Pokud jsi to kupoval v kameném obchodě tak máš právo do 6 měsíců žádat okamžité opravení vady nebo výměnu věci za novou. Pokud to není možné tak vrácení peněz. Je to paragraf 616 shoda s kupní smlouvou.
noaid (284)|7.9.2010 09:35
[quote=robo27;295621]Ako je to stým blednutím čiernej časom?
Mnohí tu spomínajú rôzne brnenie - vydávanie rušivého zvuku pri sledovaní. teda brní, alebo nebrní?
Niekto udával spotrebu pri vypnutej PDP okolo 30w, nedopátral som sa výsledku či to bol chybný kus...
[/quote]
Blednutí - těžko říct, mám ji půl roku, denně tak 4-6 hodin, možná lehonké zesvětlení tam je, ale jistotu nemám. Určitě nic závažného. A ve srovnání s LG, kterou má otec, v podstatě neznatelné. Toho bych se nebál.
Bzučení - no trochu bzučí, když je ticho a vypnutý zvuk a obraz je skoro bílý. U filmu si toho člověk nemá šanci všimnout. Každý, kdo ji u mne viděl, ji obdivoval.
Spotřeba - tu fámu jsem vypustil já. Problém byl v měřáku, který sice jako měřil účiník, ale ve skutečnosti neměřil. Koupil jsem jiný a ten ukázal ve standby snad jen 0,6 W nebo tak nějak, každopádně ještě méně, než je v tech. podmínkách.

pedro33 - taky nemám záručák, když jsem jej pak chtěl, tak Datart je nedává, prý jim stačí účtenka. Tak to tak beru. A každopádně bych se to snažil reklamovat, neměl by s tím být problém, jde o jednoznačnou výrobní vadu. Nikdy nevíš, co ti to udělá za rok - s tím taky argumentuj.
Když jsem se já podíval, kolik má ta moje najeto, taky jsem strnul hrůzou. Kdoví co to počítá, možná dobu, po kterou je zapnuta v zásuvce. A dostal jsem ji originál zabalenou, nikdo ji přede mnou určitě neměl.
Prostě to reklamuj, dostaneš novou a máš klid.
Slik (25)|7.9.2010 11:03
[quote=pedro33;295639]
----Nakolko som nadobudol dojem že táto tv už u niekoho asi bola ,som si pozrel kolko hodín už má odpracované a zistil som že 214.Ja som ju kúpil 20.8.2010 a tak by musela bežať min.12.5 hodiny denne,aby som to natočil ja-a ja som celý den preč,takže pozerám max.2-3 hodky denne.Z toho mi vychádza,že som mohol natočiť tak50-80 hodín.Ale kto natočil tých cca 130??Zahorujú tie tv vo fabrike???[/quote]
Kde sa da pozriet kolko ma TV nabehane ?
noaid (284)|7.9.2010 11:15
Bylo to tu už napsáno někdy dříve. Hledej nazpět tak 2 měsíce, možná víc.
LPK (177)|7.9.2010 15:34
[quote=robo27;295621]Zdravím

Ako je to stým blednutím čiernej časom?
Mnohí tu spomínajú rôzne brnenie - vydávanie rušivého zvuku pri sledovaní. teda brní, alebo nebrní?

ďakujem za odpoveď[/quote]

to je porad dokola .... staci projet tohle vlakno ... mam natoceno prez 1000h a nic nebledne, ba naopak s poslednim firmware je cerna lepsi nezkdyz jsem TV privezl domu .... TV nekomu bzuci a nekomu ne, me napriklad bzuci jen se zatajenym dechem, vyplim zvukem a absolutnim klidem po baraku ....
tjurny (496)|7.9.2010 15:49
Na zahorovani ve fabrice, jednoduse neni cas. Pri poctech tv Ktere se vyrabi, Tak ze bezela bud na prodejne nebo u nekoho,
Vladik_T (3)|7.9.2010 18:36
[quote=pedro33;295639]
----Dostal som do ruky faktúru,predlženú záruku(čo som si prikúpil),a doklad o zaplatení.Akosi som si až teraz všimol že nemám záručný list.Mal som ho dostať??
[/quote]

Záruční list Je malá šedá knížka s nápisem "PAN EUROPEAN GUARANTEE".
V pátek jsem se na to osobně ptal v DATARTu. Na čtvrté straně ti na požádání doplní zánam o prodeji, typ a sériové číslo. Mám si televizi odzkoušet a po deseti dnech, pokud budu chtít, potvrdí mi záruku. Toto prý ale není nutné pro reklamaci na prodejně - postačuje doklad o nákupu. Záruční list je nutný, pokud bys uplatňoval záruku jinde než u prodejce.
pedro33 (3)|7.9.2010 19:44
[quote=Mystix;295697]Kupoval jsi to z kameného obchodu nebo přes Eshop? Pokud z eshopu můžeš do 14 dní odstoupit od kupní smlouvy a musí ti vrátit peníze bez udání důvodu vrácení.

Pokud jsi to kupoval v kameném obchodě tak máš právo do 6 měsíců žádat okamžité opravení vady nebo výměnu věci za novou. Pokud to není možné tak vrácení peněz. Je to paragraf 616 shoda s kupní smlouvou.[/quote]

Kúpil som to z kamennej predajne,cena bola iba o málo vyššia ,ale dostal som 3ročnúzáruku a nie 2 ako v e-shope.Platil som doma pri prebraní,a na druhí deň my volali z datartu,či neboli problémy s doručením a či je všetko v poriadku.Tá závada čo spomínam vyzerá asi tak ako ked sa lepia slnečné folie na aute a folia nieje ešte celá dobre "prisatá" na skle-akoby vzduchová bublina v tvare ryhy-nieje ju vôbec vidno ked ide tv,ale ked sa vypne ju nájdeš-je to evidentne výrobná vada-ale nakolko to nijako neovplyvnuje kvalitu obrazu,neviem či je to reklamovatelné?
Ale osobne si myslím ,že to už niekto reklamoval.
Mystix (274)|7.9.2010 20:21
Je jedno jestli to ovlivňuje obraz nebo ne. Na reklamaci máš nárok. Kdyby ti třeba nefungoval dálkový ovladač, tak to taky neovlivní obraz,ale je to na reklamaci. Dohodni se s Datartem. Docela se s nimi dá mluvit. Já u nich TV reklamoval po 3 měsících od koupi a uhádal jsem vrácení peněz. Moc se jim nechtělo,ale nakonec to šlo. Pokud budeš chtít nový kus tak to bude v poho. Zavolej tam a musíš působit trochu asertivně. Ne žádné, jestli nevíš jestli na to máš nárok. Prostě řekneš,že máš na TV vadu a zjistil jsi to hned potom co ti ji přivezli a že by jsi je chtěl požádat o výměnu výrobku.
Mutt (65)|7.9.2010 22:52
[quote=LPK;295736]to je porad dokola .... staci projet tohle vlakno ... mam natoceno prez 1000h a nic nebledne, ba naopak s poslednim firmware je cerna lepsi nezkdyz jsem TV privezl domu .... TV nekomu bzuci a nekomu ne, me napriklad bzuci jen se zatajenym dechem, vyplim zvukem a absolutnim klidem po baraku ....[/quote]

neměl by někdo pls tu poslední verzi FW ke stažení, nebo link kde by se dala najít? Nemám TV na síti a na stránkách panasonicu jaksi ta poslední verze není :-\
už jsem tu několikrát četl že to mělo vcelku pozitivní vliv na obraz, tak bych taky rád nahrál...
SlavoF (834)|8.9.2010 10:05
tu je Ver. 2.004: /Europe/
http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/2010/down_eug20.html
novšia tam nie je, ale novšia mala myslím zmeny iba vo vieracast
ja som mal v TV po kúpe myslím 2.000
pre North America je to tam živšie
Mutt (65)|8.9.2010 10:25
tohle už jsem si stáhnul, ale určitě je už k dispozici novější FW, co na těch stránkách nemají, už dřív se tu o tom pár lidí bavilo, že se trochu zlepšil obraz u SD TV tuším.
Zde např. psal spartan67 o verzi 2.408... ale kde to stáhnout manualně, když nemám TV na síti teda nevim... :-\

[quote=spartan67;288212]Stahli jste taky nekdo update 2.408?[/quote]
spartan67 (210)|8.9.2010 17:19
otazka je jestli ty verze po 2.004 ktere nejsou na strankach panasonicu se netykaji jen vieracast a tudiz je pousteji pouze po netu,mozna pocitaji ze lidi co nejsou s tv na netu nebudou aktualizaci na vieracast potrebovat,nevim...
Slik (25)|8.9.2010 22:58
Ja som kupil teraz a mam "verziu softveru 2009-10300". Asi to nieje len o vieracast.
Tak by uz mohli pustit aj pre ostatnych novsiu ako tu z maja tohto roku-ver. 2004.
Nie?
LPK (177)|9.9.2010 15:44
ty verze nejsou jen o VC, ale proc to nejni na ofiko netu to netusim, me se to vzdy stahne po netu ... jako pomoc bych teda videl aspon na chvilku TV k netu pripojit
Teruyo (58)|10.9.2010 20:07
Ahoj,
dnes nám prišiel tento nový televízor.

Zatial celkom spokojnosť, problém, je že keď som ho pripojil k netu pomocou sieťového kábla a zapol viera cast normálne bežal, potom keď som vieracast zapol znova, tak mi ponúklo update firmwaru, tak som dal, že áno. Ale teras keď kliknem n vieracast, tak sa nič nestane, zelená ledka na tv len zabliká a nič anie vieralink nejde ani guide.

Čo s tým?? Možno sa pítam kravinu ale dosť ma to zmepokojilo. :-/

EDIT:
Už to ide zapnúť, zapol som to vrchným tlačítkom na ovládači - Cast ale nič tam nie je, iba v strede klasika čo beží v tv ale po bokoch, youtube, skype, počasie... tam nie je.
Ako to tam dostanem?

Ďakujem

EDIT2: ráno som zapol TV a ono to už ide. :-D
Petr5555 (19)|14.9.2010 02:19
Jsem majitelem TV Panasonic P42 G20E.
Zodpovědně prohlašuji,že má nádherný obraz i v SD rozlišení (DVBT nebo sat.Skylink) .Sleduji ze vzdálenosti 3 až 3,5m.Všichni mí známí uznávají,že obraz je na jejich LCD proti této plazmě mazanice (zvláště filmy v SD ve tmavé místnosti) .
Podle mě byl obraz na této TV nastavený do žluta.Proto jsem ve vyvážení bílé barvy ubral R-červenou barvu v jasných i tmavých odstínech.(další nastavení Profesional) Tato TV je úplně tichá.
Režim ECO-automatické nastavení jasu není dokonalý,nepoužívám ho.Večer příliš ubere jas a za světla zase příliš přidá.
Jsem bývalý opravář barevných CRT televizorů.Když prohlížím zkušební monoskop tak nenacházím chybu.Zobrazení kalibračních fotek z USB je dokonalé.
Pro přehrávání různých videí ,filmů,fotek s hudbou a prezentací je ideální propojit TV s notebookem HDMI kabelem. TV Panasonic P42 G20E doporučuji.
noaid (284)|14.9.2010 08:05
Tak tak. A pokud jsi bývalý opravář TV, možná máš někde kontakty a můžeš si půjčit kalibrační sondu a TV zkalibrovat. To je pak zase ještě o kousek dál. Jak na to je kousek nazpět v diskusi, tak kolem května června. A po půlroce zase překalibrovat.
Já když tam pustím nějaké japonské demo blu-ray s krásnými jemnými zátišími a různými problematickými kombinacemi barev a jinými extrémy, tak jenom slintám nad obrazem. Něco takového jsem snad neviděl ani na profi grafickém lcd monitoru EIZO za 40 000 Kč.
spartan67 (210)|14.9.2010 08:57
EAccessViolation (8)|14.9.2010 09:21
Dobrý den,

chtěl bych si koupit televizi TX-P42G10E. Jaké máte zkušenosti s obchody (solidní jednání, reklamace. apod.)? Mohli byste mi doporučit nějaký spolehlivý internetový nebo kamenný obchod?

Díky!
kasy (44)|14.9.2010 11:11
noaid: Musím se přidat, i mně se více líbí fotky na mé plazmě než na grafickém Eizu (i když jen za 12000). Sice jsem TV nekalibroval, po mírných korekcích v režimu profesional jsou barvy stejné jako na monitoru, alespoň okem rozdíl nezjistíš, tak jsem od kalibrace upustil. Obrovská spokojenost s tímto televizorem!
garb7 (1189)|14.9.2010 18:05
[quote=EAccessViolation;296741]Dobrý den,

chtěl bych si koupit televizi TX-P42G10E. Jaké máte zkušenosti s obchody (solidní jednání, reklamace. apod.)? Mohli byste mi doporučit nějaký spolehlivý internetový nebo kamenný obchod?

Díky![/quote]

Je otázka kolik ušetříš proti P42G20 obrazově je za dne docela znát lepší povrchová úprava na G20
ucetni (312)|14.9.2010 20:55
Ako často vydáva Panasonic nové modely? Oplatí sa vyčkat na modelové rady 2011, kde budú odstánené niektoré muchy modelu 2010, konkrétne G20? Bude G30? najviac ma odrádza od kúpy G20 problémy z pískaním , nekvalitný zvuk a nie kompletná podpora DVB-C , čo som čítal v diskusiách. dik za nazor.
garb7 (1189)|14.9.2010 21:15
G30 jestli budou pokračovat v řadě bude asi tak březen 2011 tak jako (G10 2009 a G20 letos)
Deee-aN (190)|14.9.2010 21:16
[quote=ucetni;296824]Ako často vydáva Panasonic nové modely? Oplatí sa vyčkat na modelové rady 2011, kde budú odstánené niektoré muchy modelu 2010, konkrétne G20? Bude G30? najviac ma odrádza od kúpy G20 problémy z pískaním , nekvalitný zvuk a nie kompletná podpora DVB-C , čo som čítal v diskusiách. dik za nazor.[/quote]
Minimálně nekvalitní zvuk určitě příliš nevylepší. Ten je daný nemožností vybavit tenkou TV kvalitními repro.
EAccessViolation (8)|14.9.2010 23:25
[quote=garb7;296806]Je otázka kolik ušetříš proti P42G20 obrazově je za dne docela znát lepší povrchová úprava na G20[/quote]

Omlouvám se, pěkně jsem to popletl. Měl jsem samozřejmě na mysli model TX-P42G20.

Otázka ale stále platí - s jakými obchody (konkrétně) máte dobrou zkušenost? Děkuji předem za vaše odpovědi.
Deee-aN (190)|15.9.2010 16:18
[quote=EAccessViolation;296859]Otázka ale stále platí - s jakými obchody (konkrétně) máte dobrou zkušenost? [/quote]
Megaobchod . Už u nich nakupuju léta a v pohodě. Je pravda, že jsem u nich nikdy nic nemusel reklamovat, takže je po této stránce neznám.
anthrax89 (12)|16.9.2010 17:31
Zdravím všechny na tomto fóru a zároveň chci mu poděkovat při výběru tv a je to 42G20 a zatím velká spokojenost. po pročtení celého topicu taky přidám pár poznatků:

- takže bohužel trochu vrčí, ale vrčí s různou intenzitou, nejvíc po zapnutí pak se to trochu zlepší, ale zajímavé že u většiny co tady psali tak při světlých scénách u mě zase při tmavých, v režimu normální nejvíc vrčí, při THX trochu a při dynamickém téměř vůbec, tudíž mám nastavené THX a ve viera cast režim kino a je to v pohodě. A taky jsem si všiml že je to dané kvalitou obrazu - u analogu je to celkem večer slyšet, a u DVD a nebo při použití jako monitoru z PC (přes HDMI) téměř vůbec. A taky když vypnu TV tak je chvíli slyšet jak vrčí pak v tom lupne asi po půl minutě a je ticho.

- zvuk - tak vytýkaný ale já si myslím že hraje velice obstojně v režimu hudba nic nedrnčí slovu dobře rozumět na možnosti televize kde nejdou prostě narvat lepší repráky je to dobrý, a kdo je nespokojený je tam RCA výstup

- obraz skvělý tady není co víc dodat jen bych se opakoval, pouštěl jsem avatara HD 1080p přes PC a nic se nesekalo obraz nádherný tady sem myslím neprohloupil (uvažoval jsem nad S20) a o co jde u televize nejvíc - o obraz, blikání jsem nezpozoroval jen míírné u textu ve viera cast ale měli jsme 50Hz CRT tv takže jsem na to zvyklý a nevadí mi to

- funkce viera cast atd..zatím nějak nevyužívám, usb nahrávání (zatím) využívat nebudu když není co nahrávat že a z analogu to ani nejde,

- propojení s PC přes HDMI - překvapilo mě jak někteří kupijí drahé kabely za stovky až tisíce , já koupil kabel za 180kč /3m a obraz opravdu nádherný žádný šum třepotání jak sem někde slyšel..

Resume: S televizí jsem velmi spokojený, prošel jsem několik prodejen tam jsem si ji nastavoval pouštěli mi do ní z BD video takže jsem věděl do čeho jdu:) a cena : kupoval jsem ji za 22400 se vším všady (nepočítám dopravu) což je velice slušná cena

Zatím mám jeden dotaz - používáte ji na hry? jaký zobrazovací režim tam dáte? když tam nechám THX tak je obráz krásně přes celou obrazovku ale jak dám režim hry tak se obraz jakoby zoomne a nevidím okraje nevíte kde je problém?
garb7 (1189)|16.9.2010 17:39
Chce to vypnout převzorkování obrazu , prvních cca 300h se vyvaruj statického obrazu na delší dobu , stačí normální provoz a pak je to v klidu i když budeš celý týden hrát jednu hru.
anthrax89 (12)|16.9.2010 17:44
A to převzorkování vypnu kde? Na tv samzdřejmě nenechávám statický obraz, takže po 300 hodinách v provozu by mělo být nebezpečí vypálení menší? A jak zjistím počet naběhaných hodin?
garb7 (1189)|16.9.2010 18:09
Projdi nastavení obrazu , tak pak je panel takzvaně zahořený poslední 3roky panasonic dost zdokonalil luminofor ale jistota je ... hodiny jsou : Na TV šipka dolu a na dálce zmáčknout 3x nulu
Slik (25)|16.9.2010 19:56
[quote=spartan67;296737]Tak nam vysel novy update...http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/2010/down_eug20.html[/quote]

Tak som s nadsenim aktualizoval na poslednu verziu softveru... no a nefunguje VIERA CAST.
Nie ze by som to pouzival-nemam este net v TV. Ale predtym sa hodilo aspon nejake to DEMO.
Riesili ste to niekto? Pomoze obnovenie tovarenskych nastaveni alebo je to vacsi problem?
spartan67 (210)|16.9.2010 23:34
to se mi myslim stalo pri prvnim updatu taky..ted nevim jestli se to nahodilo samo pri dalsim updatu,myslim ze se ti to rozjede az to pripojis k netu...
pisek3 (11)|17.9.2010 09:01
Zdravím , koupil jsem si tuhle Tv a myslel jsem si, že když připojím do USB externí HDD tak mi nebude sice nahrávat TV , což nepotřebuji, ale budu se moct dívat na avi filmy, které tam mám uloženy. Po připojení se mi sice zobrazí,že bylo připojeno nové zařízení, ale zádný film nejde spustit. Jediné co můžu je HDD naformátofat v televizi , ale mám tam už důležitá data, které nemůžu ztratit. Nevíte někdo jestli to nepůjde nějak rozjet ? Díky
spartan67 (210)|17.9.2010 10:31
[quote=pisek3;297152]Zdravím , koupil jsem si tuhle Tv a myslel jsem si, že když připojím do USB externí HDD tak mi nebude sice nahrávat TV , což nepotřebuji, ale budu se moct dívat na avi filmy, které tam mám uloženy. Po připojení se mi sice zobrazí,že bylo připojeno nové zařízení, ale zádný film nejde spustit. Jediné co můžu je HDD naformátofat v televizi , ale mám tam už důležitá data, které nemůžu ztratit. Nevíte někdo jestli to nepůjde nějak rozjet ? Díky[/quote]
Musis hdd naformatovat na exfat,ten ti precte tv i pc,formatovat pres tv to nedavej,pak by ti to pc neprecetlo...data si zalohuj,preformatuj na exfat a pote vrat a bude to ok..
pisek3 (11)|17.9.2010 11:13
[quote=spartan67;297168]Musis hdd naformatovat na exfat,ten ti precte tv i pc,formatovat pres tv to nedavej,pak by ti to pc neprecetlo...data si zalohuj,preformatuj na exfat a pote vrat a bude to ok..[/quote]
Ok diky za radu , prenesu vsechny data jinam a naformatuju to na exfat... jinak format na system exfat mi nabidne Win7 nebo to musi byt pres nejaky specialni program ?
anthrax89 (12)|17.9.2010 17:17
[quote=pisek3;297174]jinak format na system exfat mi nabidne Win7 nebo to musi byt pres nejaky specialni program ?[/quote]
ano je v nabídce taky se do toho pouštím
dm52 (11)|18.9.2010 11:36
[quote=EAccessViolation;296859]Omlouvám se, pěkně jsem to popletl. Měl jsem samozřejmě na mysli model TX-P42G20.

Otázka ale stále platí - s jakými obchody (konkrétně) máte dobrou zkušenost? Děkuji předem za vaše odpovědi.[/quote]

Já mám nejlepší zkušenosti s http://www.telsat.cz. S9dlí sice v Benešově, já v Praze, ale dovezou všechno, pokud je třeba seřídí, naladí. A na ceně se dá taky dohodnout, aby vyhovovala oběma stranám.
pisek3 (11)|19.9.2010 23:27
[quote=anthrax89;297227]ano je v nabídce taky se do toho pouštím[/quote]

jeste maly dotaz, kdyz uz mam hdd v exfat mam na nem filmy , vse jede ok , jde ted hdd registrovat v televizi abych mohl nahravat porady ? nebo se registraci vsechny data smazou ? diky
noaid (284)|20.9.2010 09:59
Registrací se smaže na disku vše, i všechny partition. Proběhne kompletní přeformátování na jeden jediný partition.
dm52 (11)|20.9.2010 12:25
Jeden cas jsem pouzival nahravani na HDD, je to výborná věc. Dost mě ale vadilo, že po použití náhrávání se po zapnutí tv vždycky "nastavily" všechny naladěné kanály a ne jenom složka Oblíbené, kterou normálně používám. Tu pak vždycky musím zapnout ručně. Tak jsem HDD zrušil, přeformátoval a vrátil ho k PC.
faktotum (42)|21.9.2010 21:49
Může mi někdo zasvěcený napsat, jestli má TX-P50G20 DVB_S Tuner ??

Protože tady jsem se dočetl že ano

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/testy/198008-panasonic-g20-nejnovejsi-plazmova-televize-v-testu.html

cit: ...může nabídnout plné Full HD rozlišení 1920x1080p, 600Hz technologii NeoPDP, certifikaci THX či integrovaný satelitní i DVB-T tuner


Ale v popisu TV v shopech kde ho prodávaj o tom nic nepíšou.

Díky za info.
Deee-aN (190)|21.9.2010 22:44
Ne, nemá. Má DVB-T a DVB-C (a ten je ještě problematický, viz výše zde nebo ve druhém vlákně věnovaném těmto televizím).

Někde tu byla zmíněna varianta s DVB-S, ale ta se u nás, myslím, neprodává...
Jozef035 (646)|22.9.2010 08:32
Prečo je DVT-C problematický? Ja mám G10 a tam funguje dobre. Aspoň u mňa.