3D TV - CrossTalk
Pri vytvarani 3D obrazu je to kriticky parameter a znamena ako dokaze TV oddelit obrazy pre lave a prave oko. Davam sem na porovnanie foto z PDP Samsung PS63C7000. Cakal som od plazmy lepsi vysledok, ale nastastie ma 3D az tak nezaujima. Firmware verzia je 1013.2. Vyzera to skor na problem v synchronizacii s okuliarmi. Sucasna US verzia FW vraj tento parameter znacne vylepsuje.
Aby v tom Samsung neostal sam, prikladam na porovnanie aj foto z VT20. Evidentne ma Panasonic oproti Samsungu rychlejsi cerveny fosfor (zaostava iba zeleny), ale uplne bez duchov 3D obraz nie je.
zrovna som minuly tyzden bol v avdigital .. a pozerali sme dake disky a potom tu panakovu 3D kameru .. a musim povedat ze mi to pride take cele na silu .. vobec ma to nebavilo ..
najhoršie je to, že je to strašne neprirodzené, ten efekt pre diváka je prehnaný. neviem, prečo by mala ryba v akváriu z neho vybiehať 9-), alebo prečo má byť rozptyl kvapiek pred môj ksicht a pod. A to najhoršie je to, že ten obraz strašne šumí, je rozdvojený, rozhojdaný, trepotavý.
[quote=jarino1978;287611]aj dlho bude, ale skôr ten ošiaľ asi zanikne.[/quote]
Aha ještě, že když jsem v 2001 kupoval TV32" 16:9 nebyl tolik rozšířen net a nemusel jsem řešit, že je to nesmysl si to kupovat když ČT atd. vysílá 4:3 ...
Aha ještě, že když jsem v 2001 kupoval TV32" 16:9 nebyl tolik rozšířen net a nemusel jsem řešit, že je to nesmysl si to kupovat když ČT atd. vysílá 4:3 ...
[quote=Pytkin;287630]zrovna som minuly tyzden bol v avdigital .. a pozerali sme dake disky a potom tu panakovu 3D kameru .. a musim povedat ze mi to pride take cele na silu .. vobec ma to nebavilo ..[/quote]
- keby tá kamera bola za padíka ?
- keby tá kamera bola za padíka ?
tu 3D kameru od Panáku jsme mely chvilku na krame vypadalo to paradne akorat cena byla kolem 500 tisic...
Tento testovaci obrazok mozete pouzit na zhodnotenie do akej miery dokaze 3D telka oddelit jednotlive stereoskopicke obrazy.
Pozerat sa treba tym okom, v ktorom je vyraznejsi cerveny ram. Duchov urci mierka "Scale", ktora ukaze kolko % z obrazu prejde do "nespravneho" oka. U mna na PS63C7000 je to pri najvyssich urovniach nieco nad 25%.
Pozerat sa treba tym okom, v ktorom je vyraznejsi cerveny ram. Duchov urci mierka "Scale", ktora ukaze kolko % z obrazu prejde do "nespravneho" oka. U mna na PS63C7000 je to pri najvyssich urovniach nieco nad 25%.