Panasonic DVD S 511
Prosím o radu. Som zacinajuci a neviem si rady. Mam DVD prehravac Panasonic S511.
Napalil som na dvdcko nejake Divx,mpg,avi a nechce mi to vobec prehrat nic. Vypise ked vyberiem akykolvek subor error.Ked som pozeral manual k dvd prehravacu docital som sa ze mam zaregistrovat prehravac na divx.com/vob atd... neviem ci to nieje tým preco to nechce prehtat. Tie subory su vetsinou 1920x1080i rozlisenia. Da sa to prehrat na dvd prehravaci bez straty kvality rozlisenia?
Napalil som na dvdcko nejake Divx,mpg,avi a nechce mi to vobec prehrat nic. Vypise ked vyberiem akykolvek subor error.Ked som pozeral manual k dvd prehravacu docital som sa ze mam zaregistrovat prehravac na divx.com/vob atd... neviem ci to nieje tým preco to nechce prehtat. Tie subory su vetsinou 1920x1080i rozlisenia. Da sa to prehrat na dvd prehravaci bez straty kvality rozlisenia?
Tvůj DVD přehrávač podporuje u DivX souborů rozlišení do maximální hodnoty 720x576(PAL) nebo 720x480(NTSC). Máš to uvedeno v návodu na použití - manuálu. Videosoubory s vyšším rozlišením tvůj přehrávač nepřehraje. B-)B-)B-)
Manuál : http://diplodocs.cz/uzivatelska-prirucka-navod-k-obsluze/PANASONIC/DVDS511-_E
Manuál : http://diplodocs.cz/uzivatelska-prirucka-navod-k-obsluze/PANASONIC/DVDS511-_E
[quote=geronimoh;287398]Tvůj DVD přehrávač podporuje u DivX souborů rozlišení do maximální hodnoty 720x576(PAL) nebo 720x480(NTSC). Máš to uvedeno v návodu na použití - manuálu. Videosoubory s vyšším rozlišením tvůj přehrávač nepřehraje. B-)B-)B-)
Manuál : http://diplodocs.cz/uzivatelska-prirucka-navod-k-obsluze/PANASONIC/DVDS511-_E[/quote]
mmmm tak dakujem za odpoved. Keby som to bol pred rokom vedel ani ho nekupim co uz
Manuál : http://diplodocs.cz/uzivatelska-prirucka-navod-k-obsluze/PANASONIC/DVDS511-_E[/quote]
mmmm tak dakujem za odpoved. Keby som to bol pred rokom vedel ani ho nekupim co uz
1920x1080i rozlisenie pri DivX podporuju prehravace, ktore maju podporu pre DivX HD a konkretne Panasonic ma tie loga na prednom panely takze da sa podla toho usudit, aky DivX to prehra
Zdravim vas, mam prehravac Panasonic DVD-S 511, problem je v tom, ze ked pustim nejaky film s titulkami, tak titulky mi nechce zobrazit, ani sa nedaju zapnut na ovladaci a pritom ked skusim zapnut film na inom prehravaci tak vsetko ide. To sa deje len pri niektorych filmoch resp. tituloch. Ked pustim iny film s titulkami, tak titulky pojdu a zase ked pustim iny film tak uz nemusia ist. Neviem v com je chyba. Skusal som davat aj ine titulky ale aj tak neidu.
Stretol sa s tym niekto??? Uvital by som vasu pomoc, dik
Stretol sa s tym niekto??? Uvital by som vasu pomoc, dik
Typ súborov s textom titulkov, ktorý je možné zobraziť
Na tomto zariadení môžete prehrať titulky, ktoré vyhovujú nasledujúcim požiadavkám:
• Formát súboru: MicroDVD, SubRip alebo TMPlayer
• Prípona súboru: .SRT, .srt, .SUB, .sub, .TXT alebo .txt
• Názov súboru: Maximálne 44 znakov okrem prípony súboru
• Súbor s videozáznamom vo formáte DivX a súbor s textom titulkov sa nachádzajú v rovnakej zložke a
názvy súborov sú rovnaké okrem prípon súborov.
• Ak sa v rovnakej zložke nachádza viacero súborov s textom titulkov, zobrazia sa v nasledujúcom poradí
priority: .srt, .sub, .txt.
Obmedzenia
V nasledujúcich prípadoch nie je možné titulky zobraziť tak, ako boli zaznamenané.
Okrem toho, v závislosti od spôsobu vytvorenia súboru alebo stavu záznamu sa môže stať, že sa zobrazí
len časť titulkov alebo sa titulky nemusia zobraziť vôbec.
– Ak sa v texte titulkov nachádza zvláštny text alebo znaky.
– Ak je veľkosť súboru väčšia než 256 kB.
– Ak sa v texte titulkov nachádzajú formátovacie atribúty.
Kódy, ktoré určujú štýl znakov v rámci súborov, sa zobrazia ako znaky titulkov.
– Ak sa v titulkoch nachádzajú údaje s odlišným formátom.
• Ak sa názov súboru s videozáznamom vo formáte DivX nezobrazí správne na obrazovke s menu (názov
súboru sa zobrazí ako „_“), text titulkov sa nemusí zobraziť správne.
• Text titulkov nie je možné zobraziť, keď sa vykonávajú úkony ako vyhľadávanie ( strana 9) a iné.
• Text titulkov nie je možné zobraziť, keď sa zobrazí obrazovka menu Quick OSD ( strana 13) a iné.
Inak máš to všetko aj v návode na používanie :-)-
Na tomto zariadení môžete prehrať titulky, ktoré vyhovujú nasledujúcim požiadavkám:
• Formát súboru: MicroDVD, SubRip alebo TMPlayer
• Prípona súboru: .SRT, .srt, .SUB, .sub, .TXT alebo .txt
• Názov súboru: Maximálne 44 znakov okrem prípony súboru
• Súbor s videozáznamom vo formáte DivX a súbor s textom titulkov sa nachádzajú v rovnakej zložke a
názvy súborov sú rovnaké okrem prípon súborov.
• Ak sa v rovnakej zložke nachádza viacero súborov s textom titulkov, zobrazia sa v nasledujúcom poradí
priority: .srt, .sub, .txt.
Obmedzenia
V nasledujúcich prípadoch nie je možné titulky zobraziť tak, ako boli zaznamenané.
Okrem toho, v závislosti od spôsobu vytvorenia súboru alebo stavu záznamu sa môže stať, že sa zobrazí
len časť titulkov alebo sa titulky nemusia zobraziť vôbec.
– Ak sa v texte titulkov nachádza zvláštny text alebo znaky.
– Ak je veľkosť súboru väčšia než 256 kB.
– Ak sa v texte titulkov nachádzajú formátovacie atribúty.
Kódy, ktoré určujú štýl znakov v rámci súborov, sa zobrazia ako znaky titulkov.
– Ak sa v titulkoch nachádzajú údaje s odlišným formátom.
• Ak sa názov súboru s videozáznamom vo formáte DivX nezobrazí správne na obrazovke s menu (názov
súboru sa zobrazí ako „_“), text titulkov sa nemusí zobraziť správne.
• Text titulkov nie je možné zobraziť, keď sa vykonávajú úkony ako vyhľadávanie ( strana 9) a iné.
• Text titulkov nie je možné zobraziť, keď sa zobrazí obrazovka menu Quick OSD ( strana 13) a iné.
Inak máš to všetko aj v návode na používanie :-)-
lenze toto viem davno a teraz si mi velmi nepomohol, nazov titulkov davam vzdy rovnaky, ako nazov filmu + za titulkami je pozadovana koncovka(.srt, .sub...) problem ale je, ze pri niektorych filmoch mi titulky idu a pri niektorych nie
napr. Harry Potter
Harry Potter.srt
pri kazdom filme mam presne tak napisane ale nie pri kazdom filme idu titulky a pritom stale skusam viacero verzii titulkov
napr. Harry Potter
Harry Potter.srt
pri kazdom filme mam presne tak napisane ale nie pri kazdom filme idu titulky a pritom stale skusam viacero verzii titulkov
[quote=michalkoo;375778]lenze toto viem davno a teraz si mi velmi nepomohol, nazov titulkov davam vzdy rovnaky, ako nazov filmu + za titulkami je pozadovana koncovka(.srt, .sub...) problem ale je, ze pri niektorych filmoch mi titulky idu a pri niektorych nie
napr. Harry Potter
Harry Potter.srt
pri kazdom filme mam presne tak napisane ale nie pri kazdom filme idu titulky a pritom stale skusam viacero verzii titulkov[/quote]
Taketo zariadenia nikdy nebudu plnohodnotne multimedialne zariadenia, nakolko niektoré znakové sady robia problemy, hlavne naše, kde máme ˇ a ´, čo iné jazyky nepoznajú....
Preto sa výrobcovia kryjú v návodoch touto formulkou "– Ak sa v texte titulkov nachádza zvláštny text alebo znaky. "
Ja mam MMC WD TV Live a HUB, pri prvych fw si naše a české titulky mal za diakr. nečitateľné, až následnými úpravami fw boli tieto nedostatky opravené, neverím, že taká malá komunita užívateľov ako CZ a SK región by Panasonic dotlačil k náprave...
napr. Harry Potter
Harry Potter.srt
pri kazdom filme mam presne tak napisane ale nie pri kazdom filme idu titulky a pritom stale skusam viacero verzii titulkov[/quote]
Taketo zariadenia nikdy nebudu plnohodnotne multimedialne zariadenia, nakolko niektoré znakové sady robia problemy, hlavne naše, kde máme ˇ a ´, čo iné jazyky nepoznajú....
Preto sa výrobcovia kryjú v návodoch touto formulkou "– Ak sa v texte titulkov nachádza zvláštny text alebo znaky. "
Ja mam MMC WD TV Live a HUB, pri prvych fw si naše a české titulky mal za diakr. nečitateľné, až následnými úpravami fw boli tieto nedostatky opravené, neverím, že taká malá komunita užívateľov ako CZ a SK región by Panasonic dotlačil k náprave...