Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

LG 42LE8500 - zkušenosti, rady...

jps7410 (133)|28.12.2011 16:38
Rozhodně souhlasím s tím [COLOR=Red]nedělat to[/COLOR]. To skutečně smrdí sebevraždou.
Ohledně tvých dalších dotazů na kameru a onu wireless krabičku tak vážně pochybuji o tom že ti tu někdo dá fundovanou odpověď.

Zkus zákaznickou podporu jsou tam od toho přeci jistě dobře proškolené děvčata co ti dají jednoznačnou odpověď. :) :) :)
i-zer (60)|28.12.2011 19:07
[quote=jps7410;387108]......
Pro začátek tedy jí zkus od PC odpojit a provozovat nějakou chvíli jen tak ať zjistíš zda je problém v samotné TV a nebo někde ve spojení s PC.[/quote]

S PC je propojeno s HDMI kabelem... při puštění samotné TV na TV signál, vždy OK. Ale to je tak 1x za měsíc :)
Jak říkám, je to v době nabíhání do OS, takže než se inicializují ovladače grafiky (GTX580) může někde něco vadit... pokud pustím pc a do cca 3-5s i TV, je to vždy ok.
Jen mě zajímalo, zda se s tímto někdo nepotkal :)
RoPo (6061)|28.12.2011 20:50
Aha, takze to je pri inicializaci po HDMI nez dojde k handshake mezi vga a tv po HDMI. To se stava. Ja se stimto setkavam mezi sat, HDMI prepinacem a projektorem. Projev je jiny, ale stejna pricina v HDMI handshake mezi zarizenimi.
tgeryk (2)|29.12.2011 01:00
[quote=jps7410;387219]Rozhodně souhlasím s tím [COLOR=Red]nedělat to[/COLOR]. To skutečně smrdí sebevraždou.
Ohledně tvých dalších dotazů na kameru a onu wireless krabičku tak vážně pochybuji o tom že ti tu někdo dá fundovanou odpověď.

Zkus zákaznickou podporu jsou tam od toho přeci jistě dobře proškolené děvčata co ti dají jednoznačnou odpověď. :) :) :)[/quote]

Naprd no :) Odpověď od děvčat mám už dva roky ....
i-zer (60)|29.12.2011 19:25
[quote=RoPo;387279]Aha, takze to je pri inicializaci po HDMI nez dojde k handshake mezi vga a tv po HDMI. To se stava. Ja se stimto setkavam mezi sat, HDMI prepinacem a projektorem. Projev je jiny, ale stejna pricina v HDMI handshake mezi zarizenimi.[/quote]
Díky za info a vysvětlení
shlobil (1)|3.1.2012 12:21
Mám LG LE8500 s novým firmwarem 4 a na LAN síti připojený NAS server Synology D211 s firmwarem 3.2.
Mám problém se zobrazováním fotek na této televizi uložených na NAS serveru. Jedná se o JPG soubory, které TV z USB disku zobrazí v pořádku, z NAS serveru zobrazí pouze miniatury a skutečné fotky ne. Stejně to zlobilo i v minulém firmwaru TV.
Stejně tak zlobí i zvuk a titulky přehrávané ze sítě z NAS, i když z USB stejné soubory TV přehraje.
Synology podporuje DLNA a UPnP. Máte někdo stejné problémy ?
Proč se TV chová jinak k souborům na USB a jinak k souborům na síti ?
Předpokládám, že je problém ve formátu DLNA.
RoPo (6061)|3.1.2012 12:39
Toto je problém DLNA serveru a jeho nastavení na Synology.

Pokud přehrává soubory z USB z TV, tak je přehrává přímo. Při přehrávání ze sítě je TV DLNA clientem a využívá DLNA serveru.
Romeo2006 (11)|29.3.2012 17:56
Nazdar,
Neviem ako Vy, ale je v poslednom čase som začal vidiet zopar veci, ktore som predtým nevidel.
Jedna sa o to, ze v ked pozeram film, rozpravku, hoci čo v HD kvalite, tak ked je šeda farba, tak mi to telka nevie vykreslit, blika tá časť. Robí to aj pri zelenej farbe, ale to sa neda vždy všimnuť. Jedná sa situacie, ked ma napr.oblecenu šedu kockovanu koselu, alebo skala.
A true Motion mi tiez blbne v poslednom čase, ako keby sa zapínalo a vypínalo.
Som jedniný, kto spozoroval tieto nedostatky?
Nejaký návrh?

Ešte by som dodal, že je jedno, či mám režim, štandard, žive, alebo odborník- podla profesionalov mam nastavene.

Ďakujem
KamilZ (10277)|29.3.2012 18:33
Tohle často vzniká už při záznamu (klasika - nevhodně kostkované sako díky nezkušenému mediálnímu poradci :-) ). Můžeš to porovnat s obrazem v PC, dělá to tam také?
Romeo2006 (11)|1.4.2012 08:15
No práve, na PC mi to nerobi, ani na starom LCD. Pravdepodobne budem reklamovat. A to som este nespomenul, že ked je tmavsia scena, tak sa mi obrazovka este viac stmavne, potom zrazu rozsvieti, a toto sa deje dokola.
jps7410 (133)|18.7.2012 07:35
Zdravím po spuštění HD programů v DVB-T na Mux3 pozoruji nepatrné zpoždění zvuku, ale hlavně v pravidelných intervalech vypadávání zvuku cca na 3-5 vteřin.
Má někdo podobný problém s příjmem HD programů přes DVB-T tuner v této TV?
Díky
KamilZ (10277)|18.7.2012 14:09
Zpoždění zvuku v MUX3 - viz [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
georg 63 (13)|30.9.2012 00:14
Mám prosbu,nemohu se nijak přihlásit přes tuto tv na facebook,tv je samozřejmě připojena k internetu a to přes wifi.Ostatní aplikace jdou normálně a přihlásit jde normálně.
Pro ten facebook jsem na netu našel aplikaci i návod jak se mám přihlásit,dělal jsem to přesně a několikrát,bez úspěchu.
http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=pt&u=http://bloglge.com.br/2011/03/01/passo-a-passo-netcast-configurando-o-facebook/&prev=/search%3Fq%3Dlg%2Btv%2Bfacebook%2Bpin%26hl%3Dcs%26newwindow%3D1%26safe%3Doff%26biw%3D1155%26bih%3D583%26prmd%3Dimvns&sa=X&ei=8dVgUPPOG4fXtAbc6oCYAw&ved=0CDYQ7gEwAg