Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Xtreamer xLiveCZ Installer & Updater

Billy-sk (37)|11.11.2012 11:48
Movie Jukebox pracuje len s filmami na internom HDD. Ja som sa s tym bavil niekolko tyzdnov, kym som pochopil, ze proste na sietove HDD zabudli. Bohuzial musim konstatovat, ze tak ako je Xtreamer skvela vec, jeho fw je sice funkcny na bezne veci, ale bohuzial dokazal by toho ovela viac ak by ho robil tym ludi, ktorym na nam zalezi. Fw povazuju za funkcny a bezchyby. Nove verzie vychadzaju rychlostou asi tak jedna verzia za pol roka a vobec ich nezaujima nazor ludi. Ak im niekto napise nejaku kritiku, tak mu okramzite daju ban. Davali ban dokonca aj ludom, ktory mali predplateny xtreamer pred tym nez sa predaval a ktory sa po tom co poposuvali termin predaja postupne aj o pol roka, len normalne opytali preco to tak dlho trva. Stovky ludi tam vypisuju problem ze sa im xtreamer sam restartuje po 20 minutach pozerania mkv suborov, ale oni to nepovazuju za chybu. Vraj pomaha preformatovat hdd. Mne pomohlo az vyhodit z prodigy sd kartu. Bez ohladu na vady hdd, ine pristroje ako PC, starsie xtreamre a ine zariadenia sa kvoli tomu nerestartuju. Ja osobne to povazujem za chybu a velku! Proste prodigy nie je zly stroj na bezne pouzivanie, ale dalsi by som uz nekupoval. Vyvoj fw je totiz zakladom kazdeho zariadenia a ked nefunguje tak ako ma, tak pristroj straca buducnost. Nik si nekupuje pristroj aby cakal pol roka a viac na to, aby vobec fungoval ako ma. Jedina pomoc bude len a len, ak pribudne konkurencia. Pomaly zacina moj stalitny linuxovy pristroj dokazat viac veci ako moj prodigy a sam sa pytam, na co som ho vobec kupoval! No ked som ho kupoval, este kopec tych veci moj satelit nevedel. A to je presne ten dovod, preco je vyvoj fw taky dolezity. Pristroj ktory ma dobru podporu zacina predbiehat ine pristroje a dokaze veci, ktore som povodne ani od neho necakal a netusil ze by to mohlo vobec na nom fungovat. Pristroj so zlou podporou nema ani veci, ktore od neho ocakavame a pre ktore sme ho kupovali.
Ruku na srdce: prodigy ma vyznam a pridanu hodnotu (a len preto som ho este nehodil do kosa) len vdaka praci killerman27, wencaS a dalsim, ktory pre nas vo svojom volnom case a uplne zadarmo vytvaraju, vylepsuju a opravuju tak skvely produkt akym nepochybne je xLiveCz!!! Preto im vsetky za to urcite dakujem. Myslim ze xtreamer by im mal za ich pracu platit, pretoze aj vdaka nim (ak nie iba vdaka im) sa predava aspon tak ako sa predava.
MarianV7 (15)|11.11.2012 12:43
[QUOTE=Billy-sk;431427]Movie Jukebox pracuje len s filmami na internom HDD. Ja som sa s tym bavil niekolko tyzdnov, kym som pochopil, ze proste na sietove HDD zabudli. Bohuzial musim konstatovat, ze tak ako je Xtreamer skvela vec, jeho fw je sice funkcny na bezne veci, ale bohuzial dokazal by toho ovela viac ak by ho robil tym ludi, ktorym na nam zalezi. Fw povazuju za funkcny a bezchyby. Nove verzie vychadzaju rychlostou asi tak jedna verzia za pol roka a vobec ich nezaujima nazor ludi. Ak im niekto napise nejaku kritiku, tak mu okramzite daju ban. Davali ban dokonca aj ludom, ktory mali predplateny xtreamer pred tym nez sa predaval a ktory sa po tom co poposuvali termin predaja postupne aj o pol roka, len normalne opytali preco to tak dlho trva. Stovky ludi tam vypisuju problem ze sa im xtreamer sam restartuje po 20 minutach pozerania mkv suborov, ale oni to nepovazuju za chybu. Vraj pomaha preformatovat hdd. Mne pomohlo az vyhodit z prodigy sd kartu. Bez ohladu na vady hdd, ine pristroje ako PC, starsie xtreamre a ine zariadenia sa kvoli tomu nerestartuju. Ja osobne to povazujem za chybu a velku! Proste prodigy nie je zly stroj na bezne pouzivanie, ale dalsi by som uz nekupoval. Vyvoj fw je totiz zakladom kazdeho zariadenia a ked nefunguje tak ako ma, tak pristroj straca buducnost. Nik si nekupuje pristroj aby cakal pol roka a viac na to, aby vobec fungoval ako ma. Jedina pomoc bude len a len, ak pribudne konkurencia. Pomaly zacina moj stalitny linuxovy pristroj dokazat viac veci ako moj prodigy a sam sa pytam, na co som ho vobec kupoval! No ked som ho kupoval, este kopec tych veci moj satelit nevedel. A to je presne ten dovod, preco je vyvoj fw taky dolezity. Pristroj ktory ma dobru podporu zacina predbiehat ine pristroje a dokaze veci, ktore som povodne ani od neho necakal a netusil ze by to mohlo vobec na nom fungovat. Pristroj so zlou podporou nema ani veci, ktore od neho ocakavame a pre ktore sme ho kupovali.
Ruku na srdce: prodigy ma vyznam a pridanu hodnotu (a len preto som ho este nehodil do kosa) len vdaka praci killerman27, wencaS a dalsim, ktory pre nas vo svojom volnom case a uplne zadarmo vytvaraju, vylepsuju a opravuju tak skvely produkt akym nepochybne je xLiveCz!!! Preto im vsetky za to urcite dakujem. Myslim ze xtreamer by im mal za ich pracu platit, pretoze aj vdaka nim (ak nie iba vdaka im) sa predava aspon tak ako sa predava.[/QUOTE]



to Billy-sk: Ďakujem ti za radu a tým pádom ušetrený čas.

Inak plne s tebou súhlasím ,presne kvôli ľuďom ako Killerman27,wencaS,Hantronix,ktorý vlastne "vyrobili" xtreamer,som si ho kúpil.
Čo sa týka oficiálnej podpory neostáva nám nič iné iba čakať na nový firmware 4,ktorého vydanie si asi nechajú ako darček k vianociam.Snáď vychytajú všetky tie muchy.
Billy-sk (37)|11.11.2012 12:48
Ja sa len bojim aby to neboli až budúce vianoce

Odoslané z LT18i cez Tapatalk 2
killerman27 (871)|12.11.2012 18:28
online aktualizace

TV Petka ani Metropolo online nebudou ani na starych prehravacich, pise to nepodporovane rozliseni
wencaS (853)|12.11.2012 22:48
Já vim že ode mně ti to tak nezní, přesto velké díky!
Body ti nemůžu přidat, potřebuju ještě 7 udělit abych mohl.
killerman27 (871)|12.11.2012 23:01
dik, asi si vsichni vali bu... u penthousu :-D
Hantronix (118)|13.11.2012 16:29
Já ne. Já intenzivně makám na "MojeMenu". :)
A body mi taky nejdou přidělit. Sobě nemůžu a vám dvěma jsem už dal a další nejdou.
MarianV7 (15)|13.11.2012 18:18
Páni Ďakujem za aktualizáciu,krásne upratané a tie nové kanály mňam mňam :-)
Hantronix (118)|13.11.2012 21:22
Takže MojeMenu mám zhruba hotový.
Killermanovi jsem poslal beta verzi na otestování.
Vypadat to bude asi nějak takhle:

Nyní záleží na tom, zda prezident xLiveCZ killerman27 nebude vetovat zvýšení přidané hodnoty Xtreameru a schválí celý balíček bez výhrad.
Pak se můžete těšit na vydání balíčku určitě dřív než na příští Vánoce. :D
killerman27 (871)|14.11.2012 09:27
prezident zemekoule samozrejme bude souhlasit a vetovat to nebude :-D
vladocigi (30)|14.11.2012 09:56
Ahojte,
pisem malo ale vela citam a sledujem co sa tu deje. Samozrejme ze sa tiez pripajam k zastupom tych, co su nesmierne vdacni za pracu co pre nas robite.
Hatronix dostal si skvely napad a perfektne si na tom zapracoval, ale ako mi to z tohoto videa vychadza, vies si v polozke moje menu doplnat kanaly ktore sa uz v podstate niekde v xlivecz nachadzaju...
Neslo by ale pridat moznost doplnat si uplne ine, vlastne linky? To by znamenalo ze napriklad mam nejaky stream a v xlivecz sa nenachadza. Chcem ho pouzit a tak si v moje menu cez nejaky odkaz vlozim adresu a mozno aj ikonu...
Pripadne by tam mohla byt moznost doplnit odkaz na vlastny script .php uz vytvoreny v boxe...

Ale fakt super. Klobuk dolu pred ludmi co sa vyznaju...
Hantronix (118)|14.11.2012 18:44
No to není tak úplně pravda, že se dají přidat jen položky, co se už někde v xLiveCZ nachází. I v této verzi už mám podporu pro soukromé playlisty a soukromé kanály.
Pokud používáš soubory yt_channels_soukromy.rss a yt_pl_soukromy.rss podle návodu od killermana tady: https://sites.google.com/site/pavelbaco/multimedialni-centra/xlivecz/navody-xlivecz , tak po kliknutí na tlačítko v MojeMenu se kanály/playlisty načtou. Pokud soubory upravíš (změníš/přidáš/vymažeš položky), tak stačí znova kliknout na tlačítko a kanály/playlisty se přegenerují.
Nebo máš na mysli nějaký jiný streamy?
killerman27 (871)|15.11.2012 08:02
muze nekdo zkusit jestli mu jede offiko forum xtreameru? nebo uz jsem dostal full BAN a uz ani nemuzu cist prispevky?
Pytkin (7947)|15.11.2012 09:17
ide .. aj som sa prihlasil .. aj vidim prispevky ..
killerman27 (871)|15.11.2012 09:40
diky, myslel jsem si to :-D
vladocigi (30)|15.11.2012 11:15
[QUOTE=Hantronix;431941]No to není tak úplně pravda, že se dají přidat jen položky, co se už někde v xLiveCZ nachází. I v této verzi už mám podporu pro soukromé playlisty a soukromé kanály.
Pokud používáš soubory yt_channels_soukromy.rss a yt_pl_soukromy.rss podle návodu od killermana tady: https://sites.google.com/site/pavelbaco/multimedialni-centra/xlivecz/navody-xlivecz , tak po kliknutí na tlačítko v MojeMenu se kanály/playlisty načtou. Pokud soubory upravíš (změníš/přidáš/vymažeš položky), tak stačí znova kliknout na tlačítko a kanály/playlisty se přegenerují.
Nebo máš na mysli nějaký jiný streamy?[/QUOTE]

No myslel som na online streamy. V mojej sieti bezi online TV. Ja som si linky prisposobil a idu mi k spokojnosti. Ale je urcite viac ludi ktori mozno aj maju ci poznaju nejake online linky ale si to v PC prisposobit nevedia. Mozno by im vyhovovalo moct si rucne pridat link online televizie a pripadne ku nej aj ikonu. vo finale by to potom mohlo vypadat podobne ako v online sekcii xlivecz ale s vlastnými polozkami. Ale to bol samozrejme len navrh...

Ako som uz napisal: fakt super. Klobuk dolu pred ludmi co sa vyznaju...
vladocigi (30)|18.11.2012 14:46
No dnes som aj ja prestal vidiet prispevky na ofiko xtreamfore. Este rano OKa a teraz mi uz niekolko hodin hlasi:

[#1000B] You are not allowed to visit this forum.

A to som ani nepisal ziadne prispevky...

Co sa to u nich deje, uz im nacisto *****???
Hantronix (118)|18.11.2012 21:26
[QUOTE=vladocigi;432041]No myslel som na online streamy. V mojej sieti bezi online TV. Ja som si linky prisposobil a idu mi k spokojnosti. Ale je urcite viac ludi ktori mozno aj maju ci poznaju nejake online linky ale si to v PC prisposobit nevedia. Mozno by im vyhovovalo moct si rucne pridat link online televizie a pripadne ku nej aj ikonu. vo finale by to potom mohlo vypadat podobne ako v online sekcii xlivecz ale s vlastnými polozkami. Ale to bol samozrejme len navrh...

Ako som uz napisal: fakt super. Klobuk dolu pred ludmi co sa vyznaju...[/QUOTE]

Aha. Ale takových lidí moc nebude. Pochybuju, že je tu víc lidí, co si dokážou vytvořit streamy pro online TV.
Navíc mě nenapadá, jak udělat univerzální šablonu pro zadávání streamů. Zeptej se killermana, jak různorodé jsou položky pro jednotlivé streamy.
Ale je to dobrý námět.
Takže to udělám podobně, jako jsou soukromé kanály a soukromé playlisty do youtube.
Do adresáře mojemenu se umístí nějaký soubor, třeba stream_soukromy.rss a do něj si bude moct každý umístit své vlastní streamy. V případě, že ten soubor bude umístěn do adresáře mojemenu, tak se načte do seznamu TV na prvním místě.
Může se to hodit i na jiné věci, jako např. pro IP kamery atd.
Vzorový soubor dám samozřejmě k dispozici.
Sealex (290)|19.11.2012 11:00
Super nápad s tím GUI pro editaci Mého menu. Moc ti fandím :)
Jsem i pro zavedení user souboru pro např. vytažení rychlého linku na pořad z archivu např. v mém případě manželka kouká na stream.cz Peklo na talíři, ale je to dost hluboko.
Billy-sk (37)|19.11.2012 11:49
Toto by som bral aj ja. Ako si do môjho menu narobiť rovno odkazy napr. na peklo na taliri. Ale nie na konkrétnu časť, ale aby to skocilo na zoznam casti. Dalsou skvelou vecou by bolo, leby som si vedel narobit vyhladavacie odkazy: napr. odkaz by znel "Particka" a ked to stlacim, v ulozto aby mi zobrazil rovno vysledky vyhladavania. Cize kliknem a vidim ci je alebo nie je nova cast particky a rovno by som ju mohol pozerat.
Hantronix (118)|19.11.2012 21:37
No teda. :) Ještě to nemám hotový a zveřejněný a už tolik požadavků.
Díval jsem se na to trochu a stream.cz půjde. S tím uloz.to to bude horší.
No a co se týče těch archivů TV, tak to možná časem taky bude. Ale to budu řešit s killermanem, protože to bude vyžadovat značné úpravy již stávajících souborů všech archivů.
Billy-sk (37)|21.11.2012 18:32
Ide vám dnes ulozto?

Odoslané z LT18i cez Tapatalk 2
killerman27 (871)|21.11.2012 18:47
Tak to ti neřeknu, dneska se po pivní smršti uložil jako :(:D:D

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
killerman27 (871)|22.11.2012 19:44
no jo uloz.to nejede :mad:

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
jardaxy (32)|23.11.2012 14:31
Zdravím, měl bych prosbu, šlo by do dětských videí přidat z youtube "barneyho a jeho přátelé"? Děckám se to líbí a už nám vypli jimjam :-( když se zadá barney czech, tak to krásně odfiltruje české díly ... popř. je to možné "vyrobit nějak jednoduše na koleně" v rámci "moje menu" apod. (aby vyjely všechny díly co to najde, ne jen jeden odkaz?) díky moc
killerman27 (871)|23.11.2012 14:42
jasne, bude v pristi verzi, diky za tip
jardaxy (32)|23.11.2012 19:44
super, pěkně to našlo ještě:

požárník sam,
mio mao,
mrnouskove (něco jako microcosmos pro děti - bomba)
Gracie Lou - písničky v angličtině

bohužel ne:
opičiny skopičiny "monkey see monkey do", kdyby měl někdo zdroj, dejte to sem :-)

díky
killerman27 (871)|23.11.2012 20:20
pozarnik sam je rozhazeny a ted se mi nechce delat playlist na youtube, ty co tam jsou tak nektera videa uz jsou smazana, takze sam bude mozna az prespriste
killerman27 (871)|23.11.2012 22:32
newSami (4)|24.11.2012 15:37
[QUOTE=killerman27;433139]no jo uloz.to nejede :mad:

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk[/QUOTE]

A bude sa s tým dať niečo urobiť, aby to znova fungovalo?
jardaxy (32)|24.11.2012 16:10
bomba, rychlost mi vyrazila dech. Jen drobnost ... gracie lou - nakopirovali se tam mrnouskove, takže jsou tam dvakrát. ještě jednou díky moc
killerman27 (871)|24.11.2012 21:22
newSami to zatim nevim, hlavnim autorem uloz.to je kumen, zkusim se na to taky podivat az bude cas ale nic neslibuju
jardaxy tady nastal problem mezi klavesnici a zidli :-D opravim to tedy az priste ;-)


tak edit: jeste ze jsem na tu oslavu dneska jel autem a byl jsem na birellech: miniupdate xLiveCZ v. 5.81
Hantronix (118)|25.11.2012 19:37
MojeMenu v.1.0

Takže vážení.
Je to tady. Zde máte k dispozici první veřejnou verzi MojeMenu (doplněk do xLiveCZ).
Stručný návod na použití je zde MojeMenu v.1.0.
Aktualizovat můžete přímo přes updater v XTR. Buď tlačítkem 1 na DO před vstupem do xLiveCZ nebo tlačítkem 5 na DO po vstupu do xLiveCZ.

Pokud používáte svůj vlastní soubor mojemenu.php, nezapomeňte si ho před první instalací zazálohovat!!!

Pokud vám nebude něco jasné, tak se zeptejte.
Pokud něco nebude fungovat nebo bude někde chyba (nedivil bych se, kdybych se někde ve skriptech sekl), tak mi to napište a zkusím to opravit.

Hodně zábavy.

A vaše "MojeMenu" může vypadat třeba takto:
Sealex (290)|26.11.2012 21:58
killerman27: Díky za další super update. Mixer.cz mi vyrazil dech - úžasné :) Oprava uloz.to a csfd mě taktéž velmi potěšila.
U Csfd je ještě nějaká drobná chybička: parsuje to špatně název do režiséra a režiséra do herce atd.

Hantronix: skvělá práce ... vše funguje na jedničku. Jen by bylo dobré, když by šlo při výběru položky skákat po 5 či 10 položkách nebo tam udělat skupiny položek. Nejvíc mých cílů bylo nad 300 ;) a to už trochu trvá. Dále bych poprosil, zda by šlo dát do položek IT sekci (např. živě, mobilmánia atd.). Ještě je trochu nešikovný jiný layout u stream položek, pokud by to šlo, nechal bych tam originál. (např. next page, viditelné názvy ..). DÍKY
killerman27 (871)|26.11.2012 23:27
dik za chvalu, na to csfd jeste mrknu co to tam je za zmatky

Hantronix diky za gui k mojemenu, ted uz jen posbiras pripominky aplikujes je a bude to vymakane ;-) jeste vice nez to uz je
Hantronix (118)|27.11.2012 10:31
Já taky díky za chválu. Potěší, když někdo ocení snahu.

Co se týče toho seznamu položek, tak nevím, co by bylo nejlepší. Vím, že ten seznam je dlouhý. A bude ještě delší. :D O těch skupinách položek jsem taky přemýšlel, ale nerad bych, aby se to menu příliš zesložitilo.
Spíš mě napadlo, že by byla možnost si zapínat/vypínat to, co chci v seznamu mít. Něco jako u IPTV.
IT sekce určitě problém nebude. Bude v další verzi.
O tom stream.cz vím, že se zobrazuje jinak. To jsem tam dodělával až na poslední chvíli na rychlo (na požadavek :) ). Pokusím se to upravit.
Saxel (2279)|27.11.2012 16:27
[QUOTE=Hantronix;433709]...
Spíš mě napadlo, že by byla možnost si zapínat/vypínat to, co chci v seznamu mít. [/QUOTE]
To je skvělý nápad, za to bych se také p4imloval.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk
wencaS (853)|27.11.2012 23:18
Hantronix
pěkná práce. A hlavně dobrý nápad.

Psal jsem ti na skypa ale nějak se nemůžem teď potkat oba on.
Taky mám připomínku. Tam co vybírám číslo položky vůbec netuším jestli už pod tím číslem mám něco vložené. Chtělo by to i zde indikovat jestli je položka prázdná a ještě lepší by bylo mít tam i co pod tou položkou mám nastaveno.

V příloze (soubory patří do xLiveCZ\category\mojemenu\) je umožněn skok o 10 položek (tlač. PGUP a PGDN) ve volbě položky a ve volbě odkazu s tím, že z první položky skočí na poslední a z poslední na první. A mohlo by se to obejít bez možnosti si zapínat/vypínat to, co chci v seznamu mít. Je to z xListPlay tak kdo to používá to bude znát.
wencaS (853)|28.11.2012 11:11
[QUOTE=wencaS;433822]
Taky mám připomínku. Tam co vybírám číslo položky vůbec netuším jestli už pod tím číslem mám něco vložené. Chtělo by to i zde indikovat jestli je položka prázdná a ještě lepší by bylo mít tam i co pod tou položkou mám nastaveno.[/QUOTE]
Tak sem si to taky upravil. Soubor z přílohy patří do xLiveCZ\category\mojemenu\
Hantronix (118)|28.11.2012 17:05
Taky díky za pochvalu.
A ještě jednou díky za úpravu. Určitě to implementuju do nové verze.
Co se týče té připomínky, tak o tom jsem taky přemýšlel, že musím dodělat, aby to ukazovalo, zda už je položka obsazená.
Ale nějak teď nestíhám. Nějak moc práce (v práci i doma).
Tak jsi mi ušetřil trochu času. ;)
Hantronix (118)|28.11.2012 17:51
Co třeba takto?

Bude to tak lepší? :)
Kromě popisu i rozlišení ikonou pro rychlejší orientaci, zda je položka obsazena nebo ne.
mmv388 (2)|29.11.2012 12:46
veľmi pekne ďakujem za update mojemenu, mám malý problém, v nastavení nastavím položku na Prima Love, nyní nastaveno ukazuje Plima Lova, ale v samotnom menu ju nevidím
Hantronix (118)|29.11.2012 15:05
Tak to je moje chyba. V popisu položek mi ulítlo písmenko. Má tam být Prima Love a je tam Prima Lova, takže skript tu položku nenajde a proto ji nezobrazí.
Už jsem to opravil a oprava bude v příští verzi. Už ji mám skoro nachystanou. Bude do konce týdne.
Díky za upozornění.
Hantronix (118)|29.11.2012 21:29
MojeMenu v.1.1

Nová verze MojeMenu v.1.1.
Aktualizujte online přes XTR.

- Přidána kontrola na existenci předchozí verze (pokud je, tak zachová stávající soubory s uživatelským nastavením, pokud není, tak se vytvoří nové (o to, co jste si "naklikali", nepřijdete :) )).
- Ve volbě položek a ve volbě odkazů přidán skok o 10 položek nahoru nebo dolů (tlačítka PGUP a PGDN) + skok z první položky na poslední a z poslední na první (díky wencaS).
- Ve volbě položek přidána indikace, co je v položce nastaveno nebo zda je prázdná (stejně jako v podmenu s odkazy) (díky wencaS) + rozlišeni ikonou obsazená/neobsazená položka.
- Přidána sekce Technika.
- Opraveno zobrazování u položek ze stream.cz (nyni se už zobrazují jako v základním menu).
- Opravena chyba u položky Prima Love - alternativa.
- Pár dalších úprav.
MarianV7 (15)|30.11.2012 21:28
Páni Ďakujeme za rýchlu úpravu moje menu,perfektne spravené ušetrý to kopec času.
Ešte mám takú malú otázočku.
Išlo by pridať do xliveCZ stránky z videami ako napríklad čeknito,moje video poprípade teevee.sk,koukni.cz a pod ?

Fakt Díky páni skvelá práca.
MarPo (7)|1.12.2012 21:10
Pánové, parádní práce. Chválím, obdivuji a děkuji. xLiveCZ je úžasná věc. MojeMenu jsem nepoužíval, ale toto nové už jsem vyzkoušel a vypadá velmi pohodově a intuitivně se používá.
Sabii (15)|1.12.2012 22:11
Ahoj všichni odborníci :) potřebuji jednu velkou/malou radu :) zakoupila jsem eGreat EG-R6S, nahrála tam firmware vytvořený uživatelem - asi Martini (je tam DMD + xLive). Ale nejedou mi z xLive či právě DMD ani jedno video - ať už z archívu, tak třeba youtube...prostě, kam jsem klikla, tam to VŠUDE psalo "nelze přehrát". Zkoušela jsem i online aktualizaci a prostě nic. Je potřeba něco udělat? Internet by mi měl jet v pořádku - nebo aspoň google či iDnes se načtou. Moc děkuji za pomoc, zkoušela jsem to tu pročítat, ale 117 stránek je 117 stránek...a na nic jsem nenatrefila...:(

Edit: Teď se mi podařilo rozjet nějaké video z ČT- iVysílání...ale třeba Prima nejede...a internet mám od Netboxu, takže doufám, že se mě problémy s poskytovatelem netýkají ;) xlive mám verzi 4.5 a když dám aktualizovat, projede to a nic se nestane.
miro333 (716)|1.12.2012 22:55
online aktualizácia je alfou a omegou xlive, pokiaľ nebudeš mať poslednú verziu (momentálne 5.81), nepôjde skoro nič....
Sabii (15)|1.12.2012 22:58
Na to už jsem taky nějak došla...ale problém je aktualizace :D nejde mi provést. Dala jsem 5 v prostředí xlive, napsalo to 404 Not Found a 4.5 zůstala. Dá se někde sehnat 5.81 pro egreat eg-R6S? :)
A už vůbec nechápu, proč ve vyhledávači nenajedou videa youtube...prostě se nespustí.
killerman27 (871)|1.12.2012 23:22
[QUOTE=MarianV7;434236]Išlo by pridať do xliveCZ stránky z videami ako napríklad čeknito,moje video poprípade teevee.sk,koukni.cz a pod ?[/QUOTE]

primarnim ukolem xlivecz neni zpristupnovani nelegalniho obsahu, uz s ulo*.to jsme to s kumenim to dost riskli a ja vice nehodlam :-(, s moje video mam tam je kapanek problem ze casto meni security token a par dalsich problemu, mam to rozpracovane ale nevim jestli to nekdy dokocim

sabii pokud ti nejde aktualizace zkus pouzit jiny flash disk, egreat nemam takze vice asi moc neporadim