Porovnanie obrazu projektorov
Caute, v poslednej dobe badam, ze sa tema projektorov zacina rozvijat dost zaujimavo, a ako citam v diskusii ludia maju zaujem o projektory na domace pouzitie. Hladaju hlavne osobne skusenosti uzivatelov a ziadaju aj fotky z projektorov ako zobrazuju vysledny obraz na platno alebo stenu. Nakolko som bol pred niekolkymi rokmi v podobnej situacii, podobne temy som hladal na roznych zahranicnych forach bol som vdacny za kazdy clanok co som nasiel, tak zakladam toto vlakno pre majitelov projektorov aby sme potencialnych zaujemcov o projektor bud navnadili alebo mozno aj odradili od kupy projektora, a to tym, ze sem budeme nahadzovat fotky zachytavajuce nasich milaskov v akcii. Samozrejme vysledky budu znacne skreslene roznymi typmi projektorov, fotoaparatov, platien/stien apod. Ale aspon pre zakladnu predstavu mozno niekomu pomozeme pri rozhodovani sa o kupe projektora. Takze ako prvy prikladam foto z nasledujucich filmov - Doba Ladova 3 1080P,Madagascar 1080P, Avatar 1080P, Samsung Demo 1080P. Fotky som robil s obycajnym kompaktom Samsung za 70 eur v rezime Noc. Premietam na 100" 16:9 roletove platno Elitescreen, s projektorom Benq W500 s rozlisenim 1280x720 a ako prehravac pouzivam WDTV Live. Podotykam, ze fotky niesu upravovane len su orezane na 1024x768.
Nech sa paci...
Nech sa paci...