rusenie obrazu
caffte vsetci odbornici jezisko mi doniesol pod stromcek projektor acer x1230pk, po pripojeni na satelit bol obraz v pohode v rozliseni v akom takom ale s tym som pocitaatakze to ma neprekvapuje, po pripojeni na pocitac mam ale cez cely premietany obraz take priesvitne pruhy pohybujuce zhora nadol, pride mi to ako nejake rusenie sposobene kablom, inak pripajam sa cez predlyovaci VGA kabel + ten dodavany vyrobcom...dik za rady vsetkym
to vypadá na rušení rozdílem potencionálů zemí. Skus zapojit oba pčístroje do jedné zásuvky, pokud to jde.
[quote=píďa_m;319262]to vypadá na rušení rozdílem potencionálů zemí. Skus zapojit oba pčístroje do jedné zásuvky, pokud to jde.[/quote]
cize mam zapojit pocitac do tej istej zasuvky kde ma aj satelit alebo ako, zasuvku na projektor mam na strope prepojenu na tu kde mam yapojeny komp
cize mam zapojit pocitac do tej istej zasuvky kde ma aj satelit alebo ako, zasuvku na projektor mam na strope prepojenu na tu kde mam yapojeny komp
[quote=Neregistrovaný;319380]cize mam zapojit pocitac do tej istej zasuvky kde ma aj satelit alebo ako, zasuvku na projektor mam na strope prepojenu na tu kde mam yapojeny komp[/quote]
takze skusil som to cez iny komp a ten to nerobi, tak vie niekto kde je problem ? poradte pls.
takze skusil som to cez iny komp a ten to nerobi, tak vie niekto kde je problem ? poradte pls.