Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

rusenie obrazu

Neregistrovaný (0)|2.1.2011 02:30
caffte vsetci odbornici jezisko mi doniesol pod stromcek projektor acer x1230pk, po pripojeni na satelit bol obraz v pohode v rozliseni v akom takom ale s tym som pocitaatakze to ma neprekvapuje, po pripojeni na pocitac mam ale cez cely premietany obraz take priesvitne pruhy pohybujuce zhora nadol, pride mi to ako nejake rusenie sposobene kablom, inak pripajam sa cez predlyovaci VGA kabel + ten dodavany vyrobcom...dik za rady vsetkym
píďa_m (716)|2.1.2011 09:02
to vypadá na rušení rozdílem potencionálů zemí. Skus zapojit oba pčístroje do jedné zásuvky, pokud to jde.
Neregistrovaný (0)|2.1.2011 16:35
[quote=píďa_m;319262]to vypadá na rušení rozdílem potencionálů zemí. Skus zapojit oba pčístroje do jedné zásuvky, pokud to jde.[/quote]

cize mam zapojit pocitac do tej istej zasuvky kde ma aj satelit alebo ako, zasuvku na projektor mam na strope prepojenu na tu kde mam yapojeny komp
Neregistrovaný (0)|6.1.2011 22:16
[quote=Neregistrovaný;319380]cize mam zapojit pocitac do tej istej zasuvky kde ma aj satelit alebo ako, zasuvku na projektor mam na strope prepojenu na tu kde mam yapojeny komp[/quote]

takze skusil som to cez iny komp a ten to nerobi, tak vie niekto kde je problem ? poradte pls.
píďa_m (716)|6.1.2011 23:08
no myslel jsem aby oba přístroje (projektor PC) byly ve stejné síťové zásuvce.
Může se stát, že by videokarta v to prvom PC nebola tak kvalitní ako v druhom.
Jak dlouhý je ten VGA kabel ? (myslím celková délka).
Neregistrovaný (0)|7.1.2011 09:19
[quote=píďa_m;320867]no myslel jsem aby oba přístroje (projektor PC) byly ve stejné síťové zásuvce.
Může se stát, že by videokarta v to prvom PC nebola tak kvalitní ako v druhom.
Jak dlouhý je ten VGA kabel ? (myslím celková délka).[/quote]

kabel ma 1,8 m + predlzovaci 1,8 m