Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

VD: 3D TV omylem roku?

Ivo Mašek (10205)|13.3.2012 09:50
[QUOTE]Realita je zatim takova, ze nemuzu s zenou do kina na 3D protoze je ji z toho spatne.[/QUOTE]
Přesně můj případ. nejdříve začnou bolet oči, poté hlava v zátylku a pokud bych v tuto dobu neodešel, tak by se mi udělalo celkově špatně. Tohleto není zdaleka jenom můj případ, tímhle trpí skoro polovina lidstva. Ti, co ví na vlastní kůži, co to je - ti vědí a chápou to. Jsou mezi námi samozřejmě také ti, kterým to nevadí a 3D (myslím tím umělý prostor, ne ten realný) mohou sledovat - škoda jen, že ne všichni chápou tu druhou stranu. No to se holt nedá nic dělat.
Je zajímavé, že skutečný, realný 3D prosotor (tedy to, co vidící lidé vidí kolem sebe a všude po celý život) nedělá problém nikomu, ani těm, kteří ten umělý 3D prostor prostě nemohou sledovat do konce produkce. To ovšem dokazuje, že umělý 3D prostor nemá s realným 3D nic společného a má ještě hodně a hodně co dohánět (i když možná dřive přijde holograf, a bude pokoj)
mirekv (7169)|13.3.2012 12:50
Ivo, ono záleží na kině a kam si sedneš. Rozšířený omyl je sednout si někam dopředu, to jsem udělal v multikině na Avatarovi, obrovské nepřehlédnutelné plátno a navíc někde nahoře, takže mě slušně bolelo za krkem. Příjemně mě překvapilo nové 3D kino u nás v Bruntále, menší plátno a hlavně v rovině očí. Ovšem jak dlouho to vydrží, nevím. Na Starwars - skrytá hrozba 3D nás bylo v kině 6(!) - já, kamarád a jeho další 4 kamarádi, nj, lidi nemají prachy. Přitom ceny nejsou závratné 3D za 120-, 2D cca 90-.
K tématu, 3D TV si ještě dlouho nekoupím.
Pytkin (7947)|13.3.2012 15:04
u nas stoji 2D 6.5 EUR , 3D 8 EUR ..
interfernet422 (1575)|13.3.2012 15:50
To si pak můžeš vzít s sebou sedačku domů? Nebo je v ceně večeře? To je hrozná cena...
Pytkin (7947)|13.3.2012 18:28
bral som mojho 5.5 rocneho syna na Star Wars 3D ..film od 15 rokov . .hovorim , ze chcem detsky listok (6.5 EUR) .. A oni ze im system neumoznuje dat detsky listok .. asi preto , ze film bol od 15 rokov .. hovorim , ze je to divne , platit za 5.5 rocne dieta dospely listok (8 EUR) .. no a typek hovori : Mozem dat dochodcovsky .. ten stoji rovnako ako detsky :) ... Takze moj 5.5 rocny syn siel na dochodcovsky listok .. k tomu popcorn a kola .. 20 EUR len tak fuklo :)
interfernet422 (1575)|13.3.2012 19:02
Teď jsem se díval na ceny cinestaru - 3D film základní lístek 199 Kč (8€). To už jsem tam nebyl pěkně dlouho. Pamatuju nějakých 150 Kč. 2D film za 165 (6,6€) Kde je kola a polystyren na chroupání - další dvě kila. Kašlat na to. Radši si zaplatím HBO HD a můžu koukat dle libosti.
A na 3D jedině do imaxu. Je to skutečné 3D na velkém plátně a i to vstupné je rozumnější. Akorát to mám trochu z ruky.