Poradte reproduktory k Onkio TX SR-608
Uz som to tam niekde v nastaveniach vykutral. Teraz sa same vypina a zapina spolocne s telkou. ( Ak zapnem TV, zapne sa aj Onkyo, ak vypnem TV, vypne sa aj Onkyo a zostane svietit HDMI THRU). Je to to co si myslel ?
Dakujem
Dakujem
[quote=Tomco85;348062]...Teraz sa same vypina a zapina spolocne s telkou...[/quote]
Ano, je to ono. Dokonca funguje aj to zapinanie, co je super. Pozor, spotreba je dost vysoka (cez 30W), kedze pristroj je defacto zapnuty (odpojene su len koncaky a ostatne nepotrebne obvody).
Ano, je to ono. Dokonca funguje aj to zapinanie, co je super. Pozor, spotreba je dost vysoka (cez 30W), kedze pristroj je defacto zapnuty (odpojene su len koncaky a ostatne nepotrebne obvody).
Hmmm no kedze mam doma watt meter, tak som to otestoval a tvoje slova vyvraca...
Fotka s 0 W spotrebou je spravena ak svieti diodka HDMI THRU a pristroj sa zapina a vypina spolocne s TV.
Fotka s 38 W spotrebou je spravena pokial je len zapnuty a svieti "NO SIGNAL".
(blbne mi upload, tak to davam na externy web)
HDMI THRU : [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
"NO SIGNAL": [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Z coho teda usudzujem, ze spotreba je tak mala, ze je nemeratelna. Pristroj namera minimum 4 W.
Fotka s 0 W spotrebou je spravena ak svieti diodka HDMI THRU a pristroj sa zapina a vypina spolocne s TV.
Fotka s 38 W spotrebou je spravena pokial je len zapnuty a svieti "NO SIGNAL".
(blbne mi upload, tak to davam na externy web)
HDMI THRU : [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
"NO SIGNAL": [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Z coho teda usudzujem, ze spotreba je tak mala, ze je nemeratelna. Pristroj namera minimum 4 W.
Tazko povedat, ci to v aktualnej verzii vyriesili (a to by bolo fajn), ale urcite tu boli prispevky majitelov (nepamatam si ake verzie onkya to boli), ktore meratelne dokazovali co som napisal.
Boli to predchadzajuce generacie vid: https://www.tvfreak.cz/forum/showpost.php?p=305910&postcount=88
(myslim, ze tam bolo aj upozornenie v navode o tej spotrebe. Pokial tam nic take nemas, zrejme to naozaj vyriesili k spokojnosti).
(myslim, ze tam bolo aj upozornenie v navode o tej spotrebe. Pokial tam nic take nemas, zrejme to naozaj vyriesili k spokojnosti).
No mam doma aj 607cku a na nej HDMI THRU ani nie je.... jedine STAND BY a to zas na 608 nie je.... takze pravdepodobne to je vyriesene. Co sa wattmetra tyka je spolahlivy :)
Dotaz :-)
Pro vetší obývací pokoj, použití pro TV, HD filmy a seriály, Nintendo Wii a Xbox 360 vzít spíše:
Pioneer VSX-520-K ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste])
Pioneer S-ES3TB ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste])
Pioneer S-21W ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste])
nebo
Yamaha RX-V371 B ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste])
+ nějaké repro (prosím doporučení - do 10t max., nejlépe se SW)
Výhoda Pioneeru: komplexnost systému, hezký design repra
Výhoda Yamahy: o jedno HDMI více, cena o 1000Kč méně
Prosím o radu. Děkuju :)
Pro vetší obývací pokoj, použití pro TV, HD filmy a seriály, Nintendo Wii a Xbox 360 vzít spíše:
Pioneer VSX-520-K ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste])
Pioneer S-ES3TB ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste])
Pioneer S-21W ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste])
nebo
Yamaha RX-V371 B ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste])
Výhoda Yamahy: o jedno HDMI více, cena o 1000Kč méně
Prosím o radu. Děkuju :)
chalani neviete nahodou jak sa vola ta inštrumentalka dole v uvedenom linku?všimol som si, že ju často použivaju na testy reprakov...ale neviete ako by som mohol zistit,popripade stiahnut z niekade.....proste nejako na to prisť :) diki moc
[quote=Teffel;392109]chalani neviete nahodou jak sa vola ta inštrumentalka dole v uvedenom linku?všimol som si, že ju často použivaju na testy reprakov...ale neviete ako by som mohol zistit,popripade stiahnut z niekade.....proste nejako na to prisť :) diki moc[/quote]
zeby Bassotronics, Bass Mekanik, (track 1/8 - Bass I Love You) ?
aspon tak mi to identifikoval Shazam :-)
zeby Bassotronics, Bass Mekanik, (track 1/8 - Bass I Love You) ?
aspon tak mi to identifikoval Shazam :-)
[quote=Withman;348383]
Výhoda Yamahy: o jedno HDMI více, cena o 1000Kč méně[/quote]
Tak nevím kolik stál ten linkovaný Pioneer 520, ale nový model má také 4 x HDMI a je o pětibábu levnější
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Doporučované repro prodejcem je v pořádku, já bych preferoval set HECO Victa 701 za cca 10,5t, ale dají se koupit i levnější kombinace
Subwoofer se do toho opravdu nevleze, dá se dokoupit později od jakékoliv značky.
Výhoda Yamahy: o jedno HDMI více, cena o 1000Kč méně[/quote]
Tak nevím kolik stál ten linkovaný Pioneer 520, ale nový model má také 4 x HDMI a je o pětibábu levnější
Doporučované repro prodejcem je v pořádku, já bych preferoval set HECO Victa 701 za cca 10,5t, ale dají se koupit i levnější kombinace
Subwoofer se do toho opravdu nevleze, dá se dokoupit později od jakékoliv značky.
[quote=sanchez13;392126]zeby Bassotronics, Bass Mekanik, (track 1/8 - Bass I Love You) ?
aspon tak mi to identifikoval Shazam :-)[/quote]
dika moc.je to Bass, I Love You..to si s iPfone detekoval?..mne to moj Tunatic nevie najsť.
aspon tak mi to identifikoval Shazam :-)[/quote]
dika moc.je to Bass, I Love You..to si s iPfone detekoval?..mne to moj Tunatic nevie najsť.
[quote=Teffel;392163]to si s iPfone detekoval?[/quote]
Staci ti akykolvek fon s androidom, alebo novsia nokia, na nich tiez rozbehas shazam.... :D
Staci ti akykolvek fon s androidom, alebo novsia nokia, na nich tiez rozbehas shazam.... :D
[quote=Teffel;392163]dika moc.je to Bass, I Love You..to si s iPfone detekoval?..mne to moj Tunatic nevie najsť.[/quote]
Jo, mám staré dobre 3GS :-), ale ako pise vivid.sk, Shazam existuje aj pre android aj pre spustu iných telefónov...
http://www.shazam.com/
Jo, mám staré dobre 3GS :-), ale ako pise vivid.sk, Shazam existuje aj pre android aj pre spustu iných telefónov...
http://www.shazam.com/