Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

dvd s vhs

peekaa (5)|15.2.2011 11:09
Dobrý den,

marně, již asi 10 minut, sháním dvd přehrávač s video vhs přehrávačem v jednom. Dělá se to ještě? Kde?

Díky moc.

Případně doporučte osvědčené řešení na převod vhs na dvd/mpg/avi, které zvládne i paní knihovnice. ;-)
peekaa (5)|15.2.2011 11:38
nerolama1 (27)|15.2.2011 13:06
[quote=peekaa;330419]Dobrý den,

marně, již asi 10 minut, sháním dvd přehrávač s video vhs přehrávačem v jednom. Dělá se to ještě? Kde?

Díky moc.

Případně doporučte osvědčené řešení na převod vhs na dvd/mpg/avi, které zvládne i paní knihovnice. ;-)[/quote]

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
standawrc (172)|15.2.2011 20:24
Nechci zakládat nový téma jen se chci zeptat kdo má TV s vestavěným satelitem , jak nahráváte a na co když máte televizi s vestavěným satelitem ? Jak to propojit zdali to jde HDMI , SKART atd. , jaký přístroj konkrétně doporučujete , atd.Nahrávat se budou programy ze Skylinku a mám panasonik . Ted nahrávám na VHS a obraz je jako 5 kopie přes skart. Snad něco existuje na nahrávání aby nahrávka byla čistá , TV Flešku nemá a moje VHS 4 hlavá málo použivaná asi není stavěná na digitál nebo to je jedno u videa , mrzí mě , že je záznam tak špatný , nebo dělám něco špatně ? Přitom originálky na VHS fungují - obraz OK I když to po nahrátí přehrávám tak Skartem nebo přes koax modulem to je jedno , je to stejná kvalita .
peekaa (5)|15.2.2011 21:13
stando, to si ale založ nové téma a nemotej se s tím tady.
Pitomec (10211)|16.2.2011 11:55
[quote=standawrc;330520]Nechci zakládat nový téma jen se chci zeptat kdo má TV s vestavěným satelitem , jak nahráváte a na co když máte televizi s vestavěným satelitem ? Jak to propojit zdali to jde HDMI , SKART atd. , jaký přístroj konkrétně doporučujete , atd.Nahrávat se budou programy ze Skylinku a mám panasonik . Ted nahrávám na VHS a obraz je jako 5 kopie přes skart. Snad něco existuje na nahrávání aby nahrávka byla čistá , TV Flešku nemá a moje VHS 4 hlavá málo použivaná asi není stavěná na digitál nebo to je jedno u videa , mrzí mě , že je záznam tak špatný , nebo dělám něco špatně ? Přitom originálky na VHS fungují - obraz OK I když to po nahrátí přehrávám tak Skartem nebo přes koax modulem to je jedno , je to stejná kvalita .[/quote]Když chci nahrávat, tak koupím externí receiver a ten integrovaný v TV nechám v klidu odpočívat.
standawrc (172)|18.2.2011 15:38
Pitomec
to je hezký , ale je to stejný jako bych chtěl nahrávat z televize pořady které chytám taky z DVB-T , které je taky v televizi namontovaný jako satelit . . Moc jsi mi neporadil . To mám taky kupovat externí receiver na DVB-T ?
Tak ještě jednou jakou věc by jste mi poradili na nahrávání z televize když je satelit vestavěný , pro někoho přidám dotas podobný , jak nahrávat z televize když je DVB-T taky v televizi |? Musí být vždy na nahrávání jen DVD videorekorder nebo existuje ještě něco jiného ? FLESCHKU to nemá a prosím jak to propojit ( skart, HDMI , činče atd. ) ?
Zajímnaví je , že VHS Panasonik po nahratém filmu , to přehrává jako 5-8 kopii jak jsem psal výše . .

peekaa
Ale když to je taky o dvd s vhs nebo to je o něčem jiném . Škoda odpovědi jsem se nedočkal , ale narážek dost. Jinak děkuji
durkovic (8)|21.11.2013 22:56
možno je to už neaktuálne ale pridám svoju skúsenosť,

vlastním combo rekordér Funai WD6D-D4413DB a zatiaľ absolútna spokojnosť, bol som voči tejto značke zo začiatku trocha skeptický ale zatial úplne super, všetko funguje perfektne , príjem DVB-T staníc (len MPEG2) tiež super, funkcie rekordéru spoľahlivé DVD pomerne rýchlo finalizuje, videorekordér zatial nesklamal a to pomerne často ešte nahrávam na VHS, prístroj má v sebe aj korektor časovej základne, takže nahrávky z roku 91 ktoré sa mi na inom videorekordéry mierne horizontálne chveli tu sú prehrávané omnoho kľudnejšie. samozrejmosťou je kopírovanie z VHS na DVD ale aj z DVD na VHS (aj to som už zažil ešte v dnešnej dobe :) ) samozrejme nechýba HDMI výstup 2x scart konektory a pod predným odklopným krytom USB vstup a DV IN vstup. takže ja som zatial veľmi spokojný, konkrétny typ je momentálne ešte stále v predaji ale pod trocha iným typovým označením a je aj verzia s HDD, inak vybavou a designom úplne zhodné s WD6DD4413DB
RoPo (6061)|21.11.2013 23:17
Proc otviras 2 a 3/4 roku stare tema :OO
bastlir (3245)|22.11.2013 00:10
[QUOTE=standawrc;330520]Nechci zakládat nový téma jen se chci zeptat kdo má TV s vestavěným satelitem , jak nahráváte a na co když máte televizi s vestavěným satelitem ? Jak to propojit zdali to jde HDMI , SKART atd. , jaký přístroj konkrétně doporučujete , atd.Nahrávat se budou programy ze Skylinku a mám panasonik . Ted nahrávám na VHS a obraz je jako 5 kopie přes skart. Snad něco existuje na nahrávání aby nahrávka byla čistá , TV Flešku nemá a moje VHS 4 hlavá málo použivaná asi není stavěná na digitál nebo to je jedno u videa , mrzí mě , že je záznam tak špatný , nebo dělám něco špatně ? Přitom originálky na VHS fungují - obraz OK I když to po nahrátí přehrávám tak Skartem nebo přes koax modulem to je jedno , je to stejná kvalita .[/QUOTE]
Přiznám se, že mně dělá velké problémy číst články se špatnou češtinou.
Dnešní TV a je jedno, zda mají integrovaný SAT, neumožňují nahrávat jinak, než prostřednictvím USB portu. Tyto nahrávky však DEFAULTNĚ jdou přehrát jen na té samé TV, a tedy nelze je DEFAULTNĚ editovat v PC. Jiný export videa možný není. U CRT TV (pokud vím) SCART neumožňoval nahrávat pořady na VHS, které až na výjimky měly svoje analogové tunery.
Pokud se ti nedaří kopírovat VHS na VHS v trochu slušnější kvalitě, to proto, že originální nahrávka má tzv. autorskou ochranu.
vivid.sk (11472)|22.11.2013 00:18
[QUOTE=RoPo;473443]Proc otviras 2 a 3/4 roku stare tema [/QUOTE]
Aby mal bastlir na co odpovedat :)
bastlir (3245)|22.11.2013 02:01
[QUOTE=vivid.sk;473456]Aby mal bastlir na co odpovedat :)[/QUOTE]

Jééžišmarjááá! No protože jsem se přehlédl, no! :-I:-)-