XtreamerDVD - 3 otázky
Prosím majitele, kteří si už tuto mašinku pořídili :
http://www.xtreamer.net/xtreamerdvd/specs.aspx
3 otázky :
- je pravda, že je tam možnost zapojení interního(dovnitř) SATA 2,5" disku ????
- vypadá to, že je k tomu dodáván jiný dalkový ovladač-teda jestli můžete porovnat co se týče
praktičnosti s ovladačem(malým) modelu Wtreamer SW ????
- a co kvalita přehrávání DVD z mechaniky (mám na mysli upscaling) ?????
http://www.xtreamer.net/xtreamerdvd/specs.aspx
3 otázky :
- vypadá to, že je k tomu dodáván jiný dalkový ovladač-teda jestli můžete porovnat co se týče
[quote]
[/quote]
Ne - není pro něj místo ani volný SATA konektor - bohužel.
[quote]
[/quote]
Porovnat nemůžu, ale na fotce vypadá hůř než ve skutečnosti - je celkem slušný.
[quote]
[/quote]
Při připojení přes HDMI je to OK.
[/quote]
Ne - není pro něj místo ani volný SATA konektor - bohužel.
[quote]
[/quote]
Porovnat nemůžu, ale na fotce vypadá hůř než ve skutečnosti - je celkem slušný.
[quote]
[/quote]
Při připojení přes HDMI je to OK.
Vevnitř je pouze jeden sata konektor a žádný napájecí na sata.
na oficiálním webu uvádí že jde připojit interní disk ale support mi odpověděl na email že interní nejde připojit.
na oficiálním webu uvádí že jde připojit interní disk ale support mi odpověděl na email že interní nejde připojit.
Na oficiálním fóru Xtreameru jsem našel [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] problém s přehráváním DVD. Screeny z odkazu jsem přiložil pro ty, kdo nemáte registraci na fóru Xtreameru.
První screenshot je screen z DVD ve formátu NTSC (4,5:3), 720:480. Tam je vidět, že v tomto neširokoúhlém filmovém framu je umístěn obraz ve formátu 16:9. Jenže Xtreamer ho zobrazí tak, jak je vidět na druhém screenu. Černé pruhy nahoře i dole zůstaly z originálního obrazu, který byl navíc stlačen do poměru stran 4:3 a byly k němu přidány černé pruhy na obě strany. Přepínáním na ovladači se prý nic nevyřešilo, obraz se deformoval roztažením bez zachování poměru stran.
Na druhou stranu to psal v Lednu 2011, takže dnes už to může být s novým firmwarem jinak. Jaké s tímto máte zkušenosti?
První screenshot je screen z DVD ve formátu NTSC (4,5:3), 720:480. Tam je vidět, že v tomto neširokoúhlém filmovém framu je umístěn obraz ve formátu 16:9. Jenže Xtreamer ho zobrazí tak, jak je vidět na druhém screenu. Černé pruhy nahoře i dole zůstaly z originálního obrazu, který byl navíc stlačen do poměru stran 4:3 a byly k němu přidány černé pruhy na obě strany. Přepínáním na ovladači se prý nic nevyřešilo, obraz se deformoval roztažením bez zachování poměru stran.
Na druhou stranu to psal v Lednu 2011, takže dnes už to může být s novým firmwarem jinak. Jaké s tímto máte zkušenosti?