Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Xtreamer Pro laiky.

Cholumus (14)|23.2.2011 11:20
Omlouvám se, že zakládám nové/stejné téma. Důvod je ten, že se chci na něco zeptat ohledně přehrávače Xtreamer Pro a i když již zde diskuse k tomuto přehrávači existuje, obsahuje cca 1400 příspěvků. Tím se pro mně stala naprosto nepřehledná a diskutující už po čase diskutují úplně o jiných tématech a nebo na můj vkus velmi pokročile a odborně. Jenže já bych se potřeboval zeptat na věci pro mnohé zde triviální. Např.: Přeinstaloval jsem firmware na verzi 2.6 jestli se nepletu. Používáte někdo tuto verzi? Zkušenosti? Přínos? Tím se mi změnilo na obrazovce hlavní menu. Objevila se zde nějaká nabídka "Xtreamering"? Zde jsem musel nejdříve stáhnout a poté nainstaloval SW, abych se vůbec do tohoto menu dostal. A dále to samé, objevila se nabídka na JukeBox, xJukebox atd. atd. Opět jsem musel stáhnout SW abych spustil něco co mi nefunguje. Otázka tedy zní, co nabízí tyhle možnosti Jukebox atd. Může mi někdo popsat o co se jedná? Děkuji velmi Cholumus.
dodomt (276)|23.2.2011 18:07
Sluzi na to toto: Mas na diskoch filmy. Spustis jukebox nechas jukebox aby tie filmy vyhladal a pridal k nim obrazky (obal a fanart) plus k nim prida popis ktory stiahne napriklad z CSFD.cz. Ked to vsetko spravy tak potom uz len staci znova spustit jukebox a v nom sa ti zobrazia vsetky najdene filmy potom si mozes precitat o com ten film je.... a spustit. V skratke a napisane uplne polopatisticky.... ;) Pozor xJkuebox nefunguje moc dobre treba ho pouzivat len vo webovom rozhrani.... viac v teme o Xtremaer PRO.
Dalej tam mas kartina to je na sledovanie nejakej ruskej iptv televizie
Potom je tam app na prezeranie fotiek
Youtube internetove videa
Internetova TV

Jednoducho to vsetko preklikaj a poskusaj uvidis ;)

2.6.0 niektory ludia neodporucaju pouzivat ze vraj tam zase viacej pokazili ako opravili.... ja osobne mam 2.6.0. Co je nove sa docitas na strankach vyrobcu. http://www.xtreamer.net.

dodo