Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Xtreamer Prodigy

ditom (4)|1.11.2012 22:55
Díky moc,
po přečtení už jsem si myslel, že to bude brnkačka. Bohužel jsem se zasekl hned na instalaci firmwaru. Udělal jsem vše dle pokynů, instalace řádně proběhla, ale potom se už po zapnutí objeví pouze bílo-červené logo Xtreamer Prodigy a to vše. Žádná reakce na ovladač, pro vypnutí musím hlavní ovládací vypínač několik sekund podržet, po zapnutí zase to samé. Zkusil jsem to přeinstalovat několikrát, ale stále to samé. Nevíte, čím by to mohlo být?
Dík moc
wencaS (853)|1.11.2012 23:11
To už jsem zažil taky. Buďto zůstane viset na X a po nějaké chvíli samorestart, nebo po X se objeví pozadí a loadující ikona, ta se zastaví a následuje samorestart. Opakovanou instalací toho samého FW si nepomůžeš.

Pomohlo mi nahrát některý starší FW (jedno jaký jen jinou nišší verzi). Nevytahovat flashku bezprostředně po instalaci FW. Nechat ho ať se zapne. Pak až dálkáčem vypnout. Nakopírovat ten nový FW do flashky a nainstalovat. Opět nechat flashku uvnitř a počkat až se zapne.
wencaS (853)|1.11.2012 23:28
[QUOTE=ditom;430314]...............
1) Prodigy mám připojeno přes Wifi. Jakmile ho ale vypnu, po zapnutí ho musím znovu ručně připojit (zadat SSID sítě a heslo), což je dost zdlouhavé. Je možné ho nějak přinutit, aby zůstal připojený i po obětovném zapnutí?

2) Když chci (při "továrním" nastavení) spustit nějaké video z Youtube, napíše mi to login failed. To se pro zobrazení videa musím připojit?
....................[/QUOTE]
U mně si Wifi pamatuje, tam jsou i profily a pamatoval si 3 různé wifiny. Ale nikdy jsem nezadával SSID, jen heslo. Teď ho nemám u sebe, tak jestli mi paměť neklame, z wifi volím tu první možnost infrastruktura a v seznamu najdu svoji wifi, zadám heslo a tlačítkem DHCP... (nepamatuju přesně, je to to tlačítko vlevo, sou tam 3).

YouTube videa opravili ve FW 4 r9556 (což je neveřejná beta), ale že jim to trvalo než ....:-E
Takže na YouTube můžeš přes xLiveCZ. Zatím se to daří držet v chodu, bojím se situace kdy na YT přestanou používat flashplayer a zůstane jen html5. Pak už to na těchto mašinkách nedá dohromady nikdo.
ditom (4)|2.11.2012 08:30
Díky za rady, FW se mi po několika pokusech povedlo nahrát a úspěšně nainstalovat 3.5RC10. Bohužel tím potíže nekončí - nemůžu se prodigy přihlásit, a spustit tedy soubory ve scripts na flashce. Přestože na routeru vidím prodigy připojený (192.168.1.102), po zadání této IP do prohlížeče se mi objeví pouze 500 - internal server error. Přitom např. ping na tuto IP jede úplně v pohodě a z Prodigy se reálně na internet dostanu. S původním FW jsem tento problém neměl a z prohlížeče jsem se tam normálně dostal. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
Konradek (47)|2.11.2012 16:22
ditom: tak tento problém jsem už taky měl, musel jsem znovu nahrát FW a to pomohlo.

wencaS: Ty máš výhodu alespoň toho přístupu k betám, já našel jen FW4 ze srpna, nic dalšího na free serverech není a používám ten, musím říct, že pro moje potřeby je lepší než 3.5RC10, ale nevýhoda je veliká spousta chyb... Netuším v jakém stavu jsou ty nejnovější, ale tenhle se někdy sekne a nefunguje položka oblíbené, na druhou stranu se na nahrávání zařízení probudí, narozdíl od poslední uvolněné verze a dokážu s vyšší pravděpodobností nahrát 2 pořady najednou... Pomalu se obávám toho, jestli vůbec někdy FW4 uvolní, nebo dříve přijde nový chipset :-( a s tím spojený konec podpory (přijde mi, že to je pro ně skoro úleva a okamžitě se na to odvolávají).
wencaS (853)|2.11.2012 22:58
Konradek
Mno, zrovna že mám přístup k betám se říct nedá. Co vím tak vyšli 4 bety a já dostal 2 (bohužel linky jsou už na ně mrtvé), psal jsem tu už o nich o pár postu vejš, měl sem dostat novou v pondělí a ticho po pěšině. Máš pravdu, nový chipset bude dřív. Je to už 14 dní co měla být finální verze, podle informací co sem měl a ona stále nikde.
Konradek (47)|3.11.2012 11:27
wencaS: Tak to se omlouvám, myslel jsem, že přístup máš. Nicméně jsi mne posunul dál do přesvědčení, že tahle krabička nikdy pořádně fungovat nebude. Možná na to přišli už také, vzít čínský telefon, nahrát do něj Android a pár aplikací, které mimochodem stáhnu zdarma i z Marketu, to je dnes správný bysnys bez nákladů na vývoj...
ditom (4)|4.11.2012 23:43
Znovu díky za rady, povedlo se to všechno rozchodit (pomohlo znovu nahodit firmware), zatím to vypadá velice dobře. Ještě mám ale jeden dotaz - myslel jsem, že se čas a datum aktualizuje automaticky po připojení k internetu, ale nestalo se a nenašel jsem jak ho nastavit ručně. Víte prosím jak na to?
Konradek (47)|5.11.2012 20:24
Jakmile je v Prodigy DVBT modul, čas se aktualizuje při spuštění z DVBT vysílání - tedy musí být naladěn alespoň jeden multiplex a mít signál. Časová zóna zlobí, je tedy vhodnější nenechat automatiku, ale zadat ručně +1 hodina (tuším Řím).
Jestliže nebudeš nebo nemáš možnost využívat DVBT tuner/modul, je lepší ho vyjmout (je tam jen na konektoru) a v tu chvíli se bude čas synchronizovat podle internetu.
RulezZzOr (24)|7.11.2012 14:22
muze tu nekdo hodit ten fw4 ? diky moc. klidne to hodte nekde na ulozto
Konradek (47)|7.11.2012 14:57
RulezZzOr: nepředpokládám, že ti ho někdo někam hodí, četl jsi podmínky na jejich fóru pro přístup k betám? Já ho našel na uložto, ale už je smazaný...
eldorado09 (1441)|10.11.2012 23:09
Už som veľmi nahnevany na tento prehrávač. Nedá sa dopozerať jeden film, samovoľné reštarty z ničho nič, nečakane alebo po zatlačení tlačítka info alebo 16:9 na DO, niekedy aj 5x za hodinu. Čítal som aj inde, že aj viacerí majú tento problém (posl FW 3.5RC 10). Dá sa s tým niečo robiť? Alebo reklamácia? Ďalší player určite nebude tento šmejd.
Konradek (47)|11.11.2012 11:14
Řešil jsem téměř stejný problém, nepochodil jsem ani při změně na jiný FW. Nakonec pomohl postup - připojit pomocí USB k PC, v PC naformátovat HDD v Prodigy, vypnout Prodigy, vysunout HDD, nahrát znovu FW, aktivovat defaultní nastavení, vše nastavit, vypnout. Zasunout HDD a po náběhu znovu stejným způsobem naformátovat HDD, před odpojením od PC vždy nejprve korektně odpojit v systému win, teprve potom vysunout konektor.
Tento postup alespoň u mě vyřešil náhodné restarty, pravda moc odvahy k mačkání tlačítek při přehrávání nemám...
Druhá věc je, že po nahrávání z DVBT se problém za chvíli vrátí, často se tedy alespoň u mě stává, že po nahrávání podle časového plánu se soubor neukončí korektně, ale s příponou r00 a právě tento způsobuje opět poškození dat na HDD a následné restarty. Nahraný soubor nelze přehrát, ale v náhledu se přehrává. Obvykle je možnost ještě přehrát přímo v menu DVBT - nahrané soubory, je to nepochopitelné, ale zde přehrát lze.

V tuto chvíli používám FW 3.5RC09, který mi přijde docela stabilní, stejně je ale plný chyb...
eldorado09 (1441)|11.11.2012 12:32
Díky, ale ja v Prodigy nemám HDD, len cez USB prehrávam bud z kľúča alebo z ext. HDD.
Konradek (47)|11.11.2012 14:16
Tak jedině zkusit opravy chyby na těch externích zařízeních, jestli tam nebudou, tak reklamace...
dundee2 (42)|11.11.2012 15:30
Pročítám poslední stránky,to je ten Black takovej kšunt,kterej teda raději nekupovat ???
wencaS (853)|11.11.2012 17:14
Já mám Prodigy Black a jsem s ním spokojenej. Stejně spokojenej jsem ale i s Pro-čkem i přes jeho slabší železo.
THeBaNDiT (497)|11.11.2012 21:55
ja mam Xtreamer SW3 a aktualne v nom mam firmver verzie 3.5RC2, ktory mi sluzi k mojej v podstate plnej spokojnosti... (na vyssiu verziu firmveru sa bojim ist, aby som si neprivolal vyssie popisovane problemy :D) Az na jeden restart, ked sa mi zo satelitu cez 100MBit siet na interny HDD v Xtreameri nahravali tri SD programy naraz a ja som pozeral na Xtreameri HD videa cez youtube v XLiveCZ, som nenarazil na ziaden problem s nestabilitou... klop-klop na drevo.
carlos10 (21)|13.11.2012 22:35
[QUOTE=eldorado09;431434]Díky, ale ja v Prodigy nemám HDD, len cez USB prehrávam bud z kľúča alebo z ext. HDD.[/QUOTE]

Taky jsem přehrával pouze z USB a sekalo se mě to se zelenou obrazovkou.Před tím zhruba 10měsíců fungoval dobře.Po vyzkoušení několika firmwerů je v současné době na reklamaci - tak uvidíme.
Konradek (47)|15.11.2012 20:03
Dnes jsem se naštval a konečně se mi podařilo vyřešit chybu v překladu do CZ, která mě tloukla do očí, po stisknutí nabídky v DVBT - tedy "Nahrát soubor" místo správného pojmenování "Nahrané soubory". Navíc manželka stále nedokázala pochopit význam takového názvu. Lze to vyřešit editací souboru CZECH.str, který je umístěný na cestě /system/rtk_rootfs/usr/local/bin/Resource.
Stačí tento soubor vykopírovat do PC, otevřít, najít název se změnou, přepsat na požadované (v mém případě "Nahrané pořady") a nakopírovat zpět - původní přepsat. Dále v menu nastavit jakýkoliv jiný jazyk, potom vrátit zpět CZ a už je pojmenováno správně.

Docela vtipný je téměř konec překladu v souboru CZECH.str, snad to Xtreamer nedělá jako nadstavbu nad Evolve FW :-) Asi ne, to by měl častější aktualizace...

Chcete aktualizovat váš EVOLVE přehrávač?
Ano (OK) Ne (Return)
Váš EVOLVE přehrávač bude automaticky restartován po dokončení aktualizace, nevypínejte jej prosím.
vuolerri (2)|19.11.2012 12:32
[QUOTE=eldorado09;431388]Už som veľmi nahnevany na tento prehrávač. Nedá sa dopozerať jeden film, samovoľné reštarty z ničho nič, nečakane alebo po zatlačení tlačítka info alebo 16:9 na DO, niekedy aj 5x za hodinu. Čítal som aj inde, že aj viacerí majú tento problém (posl FW 3.5RC 10). Dá sa s tým niečo robiť? Alebo reklamácia? Ďalší player určite nebude tento šmejd.[/QUOTE]

Ja som mal ten isty problem...hned jak som do doniesol domov, upgradol som na 3.5RC10. Pozeral som MKV a restartovalo sa to samovolne asi kazdych 20 minut. Potom som postupne skusal o stupen nizsie softwary, restarty stale ostavali. Nakoniec som tam dal to, c cim to originalne prislo, tusim 3.5, ziaden RC a teraz to zatial funguje bez restartu. Testoval som to stale na tom istom MKV a film to "dalo" cely. :) Zatial som samovolny restart neregistroval.
Problemov je tam ale viac nez dost...ide Youtube XL ale nejde normalny Youtube co je v podstate asi to iste, tak to neriesim. Net ide super, pocasie a widgety taktiez.
Prave som kupil remote s klavesnicou Measy RC11 air mouse, tak uvidim jak to funguje.

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
THeBaNDiT (497)|19.11.2012 18:16
[QUOTE=vuolerri;432688]Prave som kupil remote s klavesnicou Measy RC11 air mouse, tak uvidim jak to funguje. [/QUOTE]daj potom vediet, ako to spolupracuje s Xtreamerom, som zvedavy...
rado101k (298)|25.11.2012 09:30
Mam problem ,ze mi obcas xtreamer Prodigy nevidi pripojenu blu-ray mechaniku ,obcas to ide normalne.....
a este obcas trhaju filmy 3D BD disky.....z HDD idu normalne..
nemate niekto navod ako to spojazdnit aby to fungovalo normalne?
firmware mam 3.5 rc 10.........novsi nie je nahodou?
diky...
neo001 (9)|25.11.2012 09:34
Nepodporuje externu bluray mechaniku ako uvadzal xtreamer.net. Su pre iba ultra 2.

Odoslané z GT-I9300 cez Tapatalk 2
rado101k (298)|26.11.2012 21:54
mam originalnu bd mechaniku xtreamer a dvd idu super.bd idu vacsinou dobre a bd 3d trhaju...
mam aj druhu ext bd mechaniku lite-on tam ide dobre vsetko.okrem 3D BD diskov...tie obcas trhaju...
s tymto ma nasrali..a pritom po sieti to prehra vsetko.co som fakt prekvapeny..
uz by mohli po polroku aj novy firmware vydat... :-(
ab0516 (11)|4.12.2012 06:20
Prosím akú máte skúsenosť s firmwerom prodigy v4.0 r9681 . Oplatí sa to inštalovať? V čom je lepší oproti poslednému 3.5 RC10? Vďaka
pesiiin (4)|6.12.2012 13:49
[QUOTE=longmatys;407110]Ahoj, je to samozrejme bug, opravil jsem.
Staci znovu aplikovat:
[code]
cd /system/rtk_rootfs/usr/local/bin/plugin/
wget http://xtreamer-prodigy-scraper-csfd.googlecode.com/svn/trunk/plugin/csfd
chmod 755 /system/rtk_rootfs/usr/local/bin/plugin/csfd
exit
[/code][/QUOTE]

Ahoj, me se vubec nenacitaji nazvy filmu, pouze popis a DVD obal (SW3 3.5RC10)
instalaci jsem provedl pres:
cd /system/rtk_rootfs/usr/local/bin/plugin/
rm csfd
wget http://xtreamer-prodigy-scraper-csfd.googlecode.com/svn/trunk/plugin/csfd
chmod 755 /system/rtk_rootfs/usr/local/bin/plugin/csfd

nevite nekdo kde by mohla byt chyba?
diky
Stanley (10)|8.12.2012 16:40
mam fw 4.0r9681 ale nejsem si jistej, jestli neporusim naka pravidla fora, kdyz dam odkaz ;)
letmym projetim pravidel jsem zadny zadrhel nenasel, tak budiz:

http://stekre.net/4.0r9681-Prodigy.zip

testujte jen Ti, kterym nevadi pripadne mozne problemy ;)
St.
THeBaNDiT (497)|8.12.2012 16:50
ja testovat nebudem (sice asi ani nemozem, kedze mam SW3 :D), no opytam sa: ak mas interny HDD, je v nastaveniach moznost nechat HDD uspat po nejakom case?
Stanley (10)|8.12.2012 17:11
nic takoveho jsem rychlym pohledem neobjevil, jen ze tam chybi Android ;)
xblek (23)|8.12.2012 17:17
Stanley ... mam fw 4.0r9681 ale nejsem si jistej …

Díky za odkaz, aspoň nějaký dění kolem FW4 když naši korejští (ne)přátelé při očekávání konce světa se na nějakou podnikatelskou serióznost total vyprdli a na svý zakazníky kašlou.
Jak jinak si vysvětlit jejich avízo, že FW4 bude v dubnu a duben, aspoň v Evropě, už jaksi byl.
Každý příspěvek z oficial fóra, který se jen zmíní o FW4, mažou a cenzurujou.
Ale možná je to nějaký asijský styl podnikání?
Stanley (10)|8.12.2012 17:30
ja to takhle tragicky nevidim, dokonce mam i celkem pochopeni pro tuhle firmu i vyvojare ...

.. btw, xLiveCZ na tom jede
xblek (23)|8.12.2012 17:52
[QUOTE=Stanley;435320]ja to takhle tragicky nevidim, dokonce mam i celkem pochopeni pro tuhle firmu i vyvojare ...
[/QUOTE]

…jo pochopení jsem měl taky a měsíce trpělivě čekám na FW4.
Na co se ale nedá reagovat jinak než vzpomínkou na komunisty u nás a jejich cenzuru všeho - to je totální cenzura každýho příspěvku na oficiál fóru, co se FW4 týká.
A že mi jich do mejlu jako avizo na nový příspěvek chodí dost a denně.
A klikneš na odkaz a ono nic. Vše je smazaný a když těm lidem napíšu SZ tak mi to jen potvrdí, že každý slovo o FW4 se hned cenzuruje.
A tak se seriozni firma nechová. Že se zákazníky nekomunikuje, dělá mrtvýho brouka, žádná transparentnost, žádný jasný slova, že se omlouvají za zpoždění atd.
Jen svoje zákazníky serou. Tedy aspoň ty, který tuto firmu znají dýl než měsíc. Ze začátku mi to taky tak nepřišlo divný a nářky na firmu bral s nadhledem. Po pár letech (s jejich výrobky) a sledování jejich chování to ale vidím úplně jinak.
wencaS (853)|8.12.2012 18:57
Ten r9681 jsem dával na předchozí straně, ale když mi po upgrade na něj se Prodigy jenom restartoval a vůbec se nedostal do menu, tak jsem ho odstranil. Dal jsem jim to vědět (skype necenzurujou :-D), odpověď byla: I will provide you another. Žádný another od 11.11. ještě nenastal.

Takhle se choval můj prodigy při upgradu na r9681

xblek (23)|8.12.2012 20:27
[QUOTE=wencaS;435339]Ten r9681 jsem dával na předchozí straně...[/QUOTE]

Nevím jestli je to to samý, nikde ani po rozbalení raru jsem nevypátral verzi.
Kdyby to ale byla jiná než 9681 tak tu je k dispozici (bude tam týden):
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
vladocigi (30)|8.12.2012 23:14
myslim ze je to ta ista verzia. velkosti oboch suborov su uplne rovnake...

Verim tomu ze vyvoj nieje je jednoducha zalezitost, moze to niekedy trvat a naozaj sa to da aj nejaky cas ospravedlnit... ale ten ich pristup ma absolutne polozil...
Urcite im takato reklama na mnohych NEOFICIALNYCH forach neprospeje. (Alebo to uz uplne vzdali?)
Tiez som si po dlhom hladani, porovnavani a sledovani roznych for vybral Prodigy, ale hlavne kvoli moznej nadstavbe... Tesil som sa nan ako male dieta. Objednal som ho asi na druhy den potom co vysiel - dalsi den vecer som ho uz mal doma. Prve sklamanie hned na zaciatku: podpora xtreameringu v nom nebola! (ver. 3.0) Odlahlo mi ked vysiel novy firmware... Ale chyb je tam stale dost...

Napriek vsetkemu este stale by som ho nemenil (mam k nemu nejaky citovy vztah - alebo ma mozno len mrzi tych 160 eur co som zan vtedy dal???), ale URCITE by som ho uz tak zapalene NEODPORUCAL ako na zaciatku. Skoda...
Konradek (47)|10.12.2012 21:03
Tak jsem zkusil tu V4 r9681 a k mému nepřekvapení, jsem hned narazil na první problém, který je známý z předešlých verzí - chybná MAC adresa (00-11-22-33-44-55). Problém je, že když mám na domácí síti těchto příšer víc než jednu, tak je ten FW nepoužitelný... Ještě vyzkouším, jestli funguje správně nahrávání při překrývání 2 časových plánů, ale moc tomu nevěřím. Sakra, to opravdu tak dlouho vymýšlí pouze ten audio přehrávač, který navíc nepřehrává ze sítě, ale jen z HDD a USB...? Proč prostě jen neopravují tu spoustu nesekaných chyb.
killerman27 (871)|10.12.2012 21:33
protoze maji spoustu prace s bannovanim uzivatelu :-D, mi uz zabanovali dalsi tri ucty ktere jsem si vytvoril a dalsi 3 IP adresy z kerych jsem se prihlasil, no IP adres mam dostatek, horsi je ze se mi nechce pokazde zakladat nejaky mail na jendo pouziti :-D
wencaS (853)|10.12.2012 22:26
[QUOTE=Konradek;435616]Proč prostě jen neopravují tu spoustu nesekaných chyb. [/QUOTE]Protože xtreamer.
THeBaNDiT (497)|10.12.2012 22:44
[OT][QUOTE=killerman27;435618]horsi je ze se mi nechce pokazde zakladat nejaky mail na jendo pouziti[/QUOTE]neda sa to obist pomocou gmailu? Tam ked das za meno znamienko + a dalsie znaky, povazuje sa to za povodny mail, priklad: [email]jankohrasko@gmail.com[/email] a jeho verzie: [email]jankohrasko+01@gmail.com[/email], [email]jankohrasko+02@gmail.com[/email] atd. Vsetky su funkcne a maily chodia na povodnu adresu...

Dalsi sposob je dat do adresy na gmaili bodku, priklad: [email]jankohrasko@gmail.com[/email] a jeho verzie: [email]j.ankohrasko@gmail.com[/email], [email]ja.nkohrasko@gmail.com[/email] atd. (jednoducho bodky medzi pismenkami nehraju ulohu, jedna sa o tu istu adresu).

Niektore systemy sa takto daju oklamat a zaregistrovat opatovne na tu istu adresu v podstate...


EDIT: takze netreba vytvarat nove mailovky, staci vyplnit takto upravenu emailovu adresu[/OT]
mpegmail (3)|11.12.2012 01:13
Zdravím,
chtěl bych otci pořídit Xtreamer Prodigy Black a měl bych pár dotazů. Teď má DVD rekordér s duálním DVB-T a na DVD si nahrává pořady z TV. Občas si pustí nějaký vypálený film s titulky z Internetu.
Zajímalo by mě:
- potřebuje Xtreamer pro fungování nějaké storage (interní/externí HDD, USB zařízení, kartu)?
- jde nastavit nahrávaní z TV dle EPG? jde nahrávat takto na USB disk?
- jelikož má otec spoustu DVD, lze je pouštět z externí USB DVD? grabovat DVD na HDD Xtreamer asi neumí, že?
Děkuji.
xblek (23)|12.12.2012 09:27
[QUOTE=mpegmail;435626]Zdravím,
chtěl bych otci pořídit Xtreamer Prodigy Black ...[/QUOTE]

Takový dobrodružství bych nedoporučoval. Pokud je tedy otci nad cca 40 a není úplně technickým fandou. Xtreamer výrobky jsou typu "dodělej si doma sám" a "vy, spousta zdarma vývojářů po celém světě to za nás taky dodělejte, my jen shrábnem zisk".
Na nahrávání z TV a pouštění DVD bych jednoznačně doporučil koupit nějaký harddiskový rekordér (Panasonic, Sony, ale možná i Samsung), kde vše funguje a fungovat bude.
Akorát nevím jak s titulky, já mám takovýto rekordér starší Sony a s titulky žádná možnost práce (velikost, barva…). Možná, že na nových typech už to ale bude OK.
Mám i Prodigy takže píšu z vlastní zkušenosti, otci bych nic od Xtreameru nekoupil pokud by to tedy neměla být pomsta.
buzzfuzz (30)|13.12.2012 09:50
tak a po telefone tu mame dalsi hardware TV http://xtreamertv.xtreamer.net, super este poprosim Xtreamer splachovatko na hajzel a Xtreamer pumpu na bycikel a uz budeme kompletny. myslim ze pouzitelny soft pre prodigy nebude nikdy.
xblek (23)|13.12.2012 10:17
[QUOTE=buzzfuzz;435892]tak a po telefone tu mame dalsi hardware TV http://xtreamertv.xtreamer.net, super este poprosim Xtreamer splachovatko na hajzel a Xtreamer pumpu na bycikel a uz budeme kompletny. myslim ze pouzitelny soft pre prodigy nebude nikdy.[/QUOTE]

No, zapomněl jsi ještě, že Xtreamer vyvíjí balistickou raketu země-země aby mohl odstřelovat každou zmínku o tý fatamorgáně FW4.
Cenzura fóra je na hovno, chce to rovnou vypálit do základů každý ohnisko potenciální otázky jestli by nemohli nejdřív řádně dodělat rozdělaný věci (FW4) a pak se věnovat svým neutuchajícím asijat-nápadům (telefony, televize…).
xblek (23)|13.12.2012 13:45
Takže asijská pomsta už začala. Udělali z nás CHECH.

[ATTACH=CONFIG]20827[/ATTACH]
Xtreamer-CHECH.png
Jumbo23 (25)|13.12.2012 15:40
zdravim
pani potreboval by som surne poradit, mam prodigy black 2TB hdd vsetko slape aj na novom softe, ale problem, mam prodigy black od kamarata a chce nainstalovat XliveCZ, hdd nema takze cez usb flasku len ma nepusti hned v prvom kroku dalej v nastaveniach/servis systemu mi napise ked dam zapnut Xtreamer live-zapnem stlacim 1 pre suhlas napise mi hlasku time out check devices, neviem sa dostat dalej, neviete o co ide?
Jumbo23 (25)|13.12.2012 16:03
uz som nato prisiel
mpegmail (3)|13.12.2012 18:29
[QUOTE=xblek;435757]Mám i Prodigy takže píšu z vlastní zkušenosti, otci bych nic od Xtreameru nekoupil pokud by to tedy neměla být pomsta.[/QUOTE]
Hmm, až takový stav jsem teda nečekal. Jaké jsou tedy alternativy, které zmiňujete? Rád bych otce zbavil věčného vypalování a hromadění DVD a případně mu dopřál i nějaké HD, tedy i možnost přehrávání videí (stažených) z Internetu.
hakmar (401)|13.12.2012 23:17
Mám okrem Xtreameru SW3 aj WDTVLive a musím povedať, že na klasické prehrávanie aj HD obsahu je bohate dostačujúce aj v dnešnej dobe, pokiaľ nepotrebuješ BD ISO alebo 3DBD, tak je to v pohode, menu je jednoduché a FW je určite stabilnejší ako u XTMR.
mpegmail (3)|14.12.2012 00:55
Byl bych rád, kdyby zařízení bylo upgradem stávájícího DVD rekordéru. Tj. aby mělo HD DVB-T tuner (Full HD TV máme, ale bohužel nemá HD tuner) a umělo nahrávat z TV, aby umělo přehrávat DVD, dále HDMI, optický audio výstup, USB.