Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Epson EH-TW450 vs Benq W600+

vincentikus (0)|9.3.2011 14:15
Souboj projektorů určených na domácí zábavu. Projekce filmů a her na pc. Technologie LCD vs DLC. Epson vs Benq. Oba do 15 tisíc. Pro a proti? Který si vybrat?

Porovnání parametrů: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Neregistrovaný (0)|10.3.2011 06:34
ako som písal tvojmu kolegovi došetri a kúp rovno w1000+, alebo eh tw 3200 v dnešnej dobe ísť do hd je vyhadzovanie peňazí, a napíše ti to tu viacej ľudí. Ja osobne som za lcd a teda eh tw 3200, lacné dlp je určené skôr na prezentácie a nie na kino, nehovoriac o možnostiach optiky, velké + epsona.
tfoltynek (2)|30.3.2011 11:06
Řeším podobnou otázku, jen místo TW450 sem vybral W10. Plánuju použít plátno šíře 2m. Měl sem možnost právě kombinaci W10 a 2m plátna doma vyzkoušet přes vánoce a dobrý pocit. Jen je potřeba mít nastavenou geometrickou korekci obrazu na 0, jinak se rapidně horší kvalita. Ohledně HD vs FullHD bych v tom zas takový problém neviděl. Na 2m plátně má bod kolem 1.6mm a to já teda fakt nevidím. Při sledvání IceAge3 FullHD z NB přes HDMI byl obraz opravdu moc pěkný.

Co řeším já je W600+ a DLP, mám dost citlivé oči a na starším DLP co jsem viděl mi pořád běhaly barevné pruhy. W600+ sem na živo neviděl a ani nevím kde bych se na to mohl podívat. Takže dokud si nebudu jistý že nové DLP jsou pro mě v pohodě radši bych vzal W10.
Neregistrovaný (0)|21.4.2011 12:25
Mam stejnou otazku a resim stejny problem - DLP vs LCD a hlavne, jak vyrazna je duha u w600+. Tajne doufam, ze to bude vyhovovat... nejspis je koupim oba a jeden z nich vratim :-/
Neregistrovaný (0)|29.4.2011 21:38
radeji acer nez beng.sou s lepsim obrazem