Bluray Panasonic/Samsung
Zdravím, nemohu se rozhodnout jaký BluRay přehrávač pořídit. Celkově jsem zůžil výběr na 2 přehravače.Panasonic DMP-BDT110 a Samsung BD-C5300. Požaduji primárně pro sdílení disků v PC přes DNLA a somozřejmně co největší kompatibilitu s různýmy formáty. Více se přikláním pro Panasonic z důvodu že je 3D, což může být do budoucna výhoda.
Panasonic DMP-BDT110 mám za 2915,-
Samsung BD-C5300 mám za 2879,-
Nepožaduji ani nechci domácí kino s obřím výkonem, protože to stejně nevyužiju.
Přehrávač připojím k televizi Panasonic HD ready 37" TH37PX80E.
Následně bych chtěl koupit ještě nějaké repro 2.1 něco třeba od Logitecu.
Poradí někdo? Předem díky.
Panasonic DMP-BDT110 mám za 2915,-
Samsung BD-C5300 mám za 2879,-
Nepožaduji ani nechci domácí kino s obřím výkonem, protože to stejně nevyužiju.
Přehrávač připojím k televizi Panasonic HD ready 37" TH37PX80E.
Následně bych chtěl koupit ještě nějaké repro 2.1 něco třeba od Logitecu.
Poradí někdo? Předem díky.
Repro ano, ale urcite nie od Logitechu :)
A co sa tyka BD, zavisi to od toho, kolko mas diskov (a ci vobec), dnes su modernsjei tzv "mudre krabicky", ktore vedia podstatne viac, ako bezny BD player, len s tym rozdielom, ze nemaju mechaniku.
A co sa tyka BD, zavisi to od toho, kolko mas diskov (a ci vobec), dnes su modernsjei tzv "mudre krabicky", ktore vedia podstatne viac, ako bezny BD player, len s tym rozdielom, ze nemaju mechaniku.
[quote=vivid.sk;335060]Repro ano, ale urcite nie od Logitechu :)
A co sa tyka BD, zavisi to od toho, kolko mas diskov (a ci vobec), dnes su modernsjei tzv "mudre krabicky", ktore vedia podstatne viac, ako bezny BD player, len s tym rozdielom, ze nemaju mechaniku.[/quote]
Díky za rychlou odpověď, o těch krabičkách co píšeš vím,ale přeci jen si někdy rád pustím něco z bluray disku. Máš nějaký konkrétní repro na mysli?
A co sa tyka BD, zavisi to od toho, kolko mas diskov (a ci vobec), dnes su modernsjei tzv "mudre krabicky", ktore vedia podstatne viac, ako bezny BD player, len s tym rozdielom, ze nemaju mechaniku.[/quote]
Díky za rychlou odpověď, o těch krabičkách co píšeš vím,ale přeci jen si někdy rád pustím něco z bluray disku. Máš nějaký konkrétní repro na mysli?
Repro v zavislosti od rozpoctu (ten je naozaj dolezity), kedze repro zozenies v rozmedzi 1.000 CZK -5.000.000 CZK
Co sa tyka spominanych BDP, najprv by som prebehol navody oboch pristrojov, potom pohladal ich recenzie a podla toho skusil vybrat. Prave pri panasonicoch by som sa trosku obaval podpory mkv, pripadne rozsirenych funkcii, ale mozno nas prekvapi.
Co sa tyka spominanych BDP, najprv by som prebehol navody oboch pristrojov, potom pohladal ich recenzie a podla toho skusil vybrat. Prave pri panasonicoch by som sa trosku obaval podpory mkv, pripadne rozsirenych funkcii, ale mozno nas prekvapi.
Panasonic podporuje MKV u BD prehravacu ale nikde neni psano ze i s NTFS.:cool:
Treba tady: http://service.us.panasonic.com/OPERMANPDF/DMPBDT210-MUL.PDF
Ale je mozne, jak uz tady jeden uzivatel psal ze Philips to taky nemel v navodu a nakonec to slo bez problemu.:cool:
Ale je mozne, jak uz tady jeden uzivatel psal ze Philips to taky nemel v navodu a nakonec to slo bez problemu.:cool:
njn. ale u Panasonicu asi sotva ...sic třeba u té BDT210-ky podpora MKV nakrásně figuruje,
ale zas teda s takovou "podporou" si může jít Panák tak max. jít vytřít ďupu resp. si ji přesně dělá ze svých uživatelů !
viz část Mínusů z hodnocení:
Omezená podpora souborů (pouze přehrává jpg,mp3 a mkv na USBdisku. Je třeba přidat mpg,m2ts,mp4 a avi)
Spousta mých .mkv souborů nebude hrát
Žádná podpora NTFS (nelze přehrát soubory větší než 4 GB) ...aj.
...marjapano tj. ale celkem dost zásadní nedostatek že :-D:-I
ale zas teda s takovou "podporou" si může jít Panák tak max. jít vytřít ďupu resp. si ji přesně dělá ze svých uživatelů !
viz část Mínusů z hodnocení:
Omezená podpora souborů (pouze přehrává jpg,mp3 a mkv na USBdisku. Je třeba přidat mpg,m2ts,mp4 a avi)
Spousta mých .mkv souborů nebude hrát
Žádná podpora NTFS (nelze přehrát soubory větší než 4 GB) ...aj.
...marjapano tj. ale celkem dost zásadní nedostatek že :-D:-I
[quote=SPAWN;335161]Panasonic podporuje MKV u BD prehravacu ale nikde neni psano ze i s NTFS.:cool:
Ale je mozne, jak uz tady jeden uzivatel psal ze Philips to taky nemel v navodu a nakonec to slo bez problemu.:cool:[/quote]
Pokuď nezvládá NTFS, tak v tom případě Panáka nechci!! (to je dobrá připomínka) Díval jsem se ještě blíže na ty Samsungy a líbí se mí Samsung BD-C5500. Jelikož mám Full HD kameru Samsung H200 a ta natáčí do MP4 a panák ne, tak v tom případě je rozhodnuto. Oželím Viera Cast i SD port a 3D na úkor přehrávání více formátů.
Ale je mozne, jak uz tady jeden uzivatel psal ze Philips to taky nemel v navodu a nakonec to slo bez problemu.:cool:[/quote]
Pokuď nezvládá NTFS, tak v tom případě Panáka nechci!! (to je dobrá připomínka) Díval jsem se ještě blíže na ty Samsungy a líbí se mí Samsung BD-C5500. Jelikož mám Full HD kameru Samsung H200 a ta natáčí do MP4 a panák ne, tak v tom případě je rozhodnuto. Oželím Viera Cast i SD port a 3D na úkor přehrávání více formátů.
Panasonic DMP-BDT110EG:
http://www.trustedreviews.com/home-cinema/review/2011/03/14/Panasonic-DMP-BDT110/p1
http://www.trustedreviews.com/home-cinema/review/2011/03/14/Panasonic-DMP-BDT110/p1
[quote=eldorado09;335208]Panasonic DMP-BDT110EG:
http://www.trustedreviews.com/home-cinema/review/2011/03/14/Panasonic-DMP-BDT110/p1[/quote]
Díky za odkaz na recenzy Panasonicu.
Každopádně jsem se začal dívat i po jiných modelech a zaujal mě nejvíc model Samsung BD-C6800, který má 3D (do budoucna určitě výhoda), integrovanou WiFinu a analogový výstup 7.1 (což se mi hodí,protože využiju moje stávající bedny 5.1) a tím bych nemusel řešit nový bedny 2.1. Zajímavý je taky LG 580. Každopádně vylučuji Panasonic, protože neumí přehrát formát MP4 z mojí kamery Samsung H200.
Myslíte že ten Samsung C6800 bude dobrá volby? Já myslím že jo. Bohužel recenze jsem nenašel :(
http://www.trustedreviews.com/home-cinema/review/2011/03/14/Panasonic-DMP-BDT110/p1[/quote]
Díky za odkaz na recenzy Panasonicu.
Každopádně jsem se začal dívat i po jiných modelech a zaujal mě nejvíc model Samsung BD-C6800, který má 3D (do budoucna určitě výhoda), integrovanou WiFinu a analogový výstup 7.1 (což se mi hodí,protože využiju moje stávající bedny 5.1) a tím bych nemusel řešit nový bedny 2.1. Zajímavý je taky LG 580. Každopádně vylučuji Panasonic, protože neumí přehrát formát MP4 z mojí kamery Samsung H200.
Myslíte že ten Samsung C6800 bude dobrá volby? Já myslím že jo. Bohužel recenze jsem nenašel :(
tak výběr jsem zůžil na model Samsung BD-C6800, LG BD570 a LG BD580. U Samsungu C6800 je pro mě velká výhoda že má 7.1 analogový audio výstup. V momentě když mám doma staré domácí kino Roadstar s bednama 5.1, tak si myslím že bych ty bedny mohl využít. Je to tak? Nebo ten výstup musím připojit na zesilovač a pak až následně do beden. V tom případě by to postrádalo význam a šel bych do toho LGBD570/580.
Druhý dotaz je, jestli lze využít 3D technologii tak, že když budu mít 3D přehrávač + 3D film, lze sledovat na 2D televizi?Nebo musím mít i 3D televizi? TV mám panasonic 37PX80AE.
Jak vlastně vypadají filmy z bluray přehrávače na HD ready televizi? Snad tam nebude nějaký velký rozdíl na kvalitě. TV mám již skoro 3 roky a nehodlám kupovat Full HD.
Omlouvám se za možná pro někoho stupidní dotazy,ale chci vědět jiné názory.Díky
Druhý dotaz je, jestli lze využít 3D technologii tak, že když budu mít 3D přehrávač + 3D film, lze sledovat na 2D televizi?Nebo musím mít i 3D televizi? TV mám panasonic 37PX80AE.
Jak vlastně vypadají filmy z bluray přehrávače na HD ready televizi? Snad tam nebude nějaký velký rozdíl na kvalitě. TV mám již skoro 3 roky a nehodlám kupovat Full HD.
Omlouvám se za možná pro někoho stupidní dotazy,ale chci vědět jiné názory.Díky
[quote=Picino;335515]tak výběr jsem zůžil na model Samsung BD-C6800, LG BD570 a LG BD580. U Samsungu C6800 je pro mě velká výhoda že má 7.1 analogový audio výstup. V momentě když mám doma staré domácí kino Roadstar s bednama 5.1, tak si myslím že bych ty bedny mohl využít. Je to tak? Nebo ten výstup musím připojit na zesilovač a pak až následně do beden. V tom případě by to postrádalo význam a šel bych do toho LGBD570/580.
Omlouvám se za možná pro někoho stupidní dotazy,ale chci vědět jiné názory.Díky[/quote]
1. Kdyz uz tak AV Receiver : [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2. Nemas 3D FULL HD TV mas 2D HD Ready TV tak ze na 3D zapomen. Popravde v 3D nic revolucniho neni. Problem tehle technologie je ''stupidita'' jmenem bryle! :-(
3. Nekdo tvrdi ze tam zadny velky rozdil neni pri sledovani z vetsi porzorovaci vzdalenosti, nekdo zas ze tam nejaky rozdil najde. To si budes muset overit ty sam.
4. Popravde by ti stacil i BD560 ktera je levnejsi varijantou BD570.
Omlouvám se za možná pro někoho stupidní dotazy,ale chci vědět jiné názory.Díky[/quote]
1. Kdyz uz tak AV Receiver : [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2. Nemas 3D FULL HD TV mas 2D HD Ready TV tak ze na 3D zapomen. Popravde v 3D nic revolucniho neni. Problem tehle technologie je ''stupidita'' jmenem bryle! :-(
3. Nekdo tvrdi ze tam zadny velky rozdil neni pri sledovani z vetsi porzorovaci vzdalenosti, nekdo zas ze tam nejaky rozdil najde. To si budes muset overit ty sam.
4. Popravde by ti stacil i BD560 ktera je levnejsi varijantou BD570.
[quote=SPAWN;335805]1. Kdyz uz tak AV Receiver : [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
4. Popravde by ti stacil i BD560 ktera je levnejsi varijantou BD570.[/quote]
Díky za info, konečně mám jasno. I když s tím zesilovačem a 3D.... myslel jsem si to.
Každopádně se mi vše vyjasnilo a výtězem se stává LG BD570, momentálně již objednán za 3100,- zatím to připojím jen do TV,ale do budoucna nejspíš pořídím Onkyo HTX-22HDX. Uvažoval jsem o Logitec Z323, ale jelikož to bude už nejsíš na furt tak si připlatím.
Jinak jeden podstatný rozdíl proč jsem vybral BD570 a ne doporučený BD560 je k vůli DLNA. Což je dost zásadní.
Doufám že jsem vybral dobře a nebudu zklamán.
Díky všem za rady.
4. Popravde by ti stacil i BD560 ktera je levnejsi varijantou BD570.[/quote]
Díky za info, konečně mám jasno. I když s tím zesilovačem a 3D.... myslel jsem si to.
Každopádně se mi vše vyjasnilo a výtězem se stává LG BD570, momentálně již objednán za 3100,- zatím to připojím jen do TV,ale do budoucna nejspíš pořídím Onkyo HTX-22HDX. Uvažoval jsem o Logitec Z323, ale jelikož to bude už nejsíš na furt tak si připlatím.
Jinak jeden podstatný rozdíl proč jsem vybral BD570 a ne doporučený BD560 je k vůli DLNA. Což je dost zásadní.
Doufám že jsem vybral dobře a nebudu zklamán.
Díky všem za rady.
Reknu ti paradox videl jsme BD580 za 2999 s DPH takze ani LG tomu 3D moc neveri, nebo lidi jim to moc kupovat nechteji. :-)
Jinak vybral si dobre at ti slouzi.
Jinak vybral si dobre at ti slouzi.
Ahoj, tak si už 3 dny hraju s přehravačem LG BD570 a musím říct že jsem mírně rozčarován. Zkusím popsat moje zkušenosti.
Připojení do sítě přes WiFi v pohodě během chvilky. Na nic jsem nečekal a hned jsou zkoušel stahovat aktualizace. Po cca 30min výsledek = aktualizace selhala, nebo tak něco. Zkoušel jsem ještě 3x a pak jsem to vzdal.
Zkusil jsem přehrát nějaké DVD, to šlo v pohodě.
Zkoušel jsem spustit film přes USB pomocí flashky. Kvalita byla horší než když jsem to pouštěl přímo z PC zapojený přes HDMI do TV.Tím pádem už asi nikdy nevyužiju. :(
Na PC jsem nainstaloval potřebný Nero MediaHome 4 pro sledování pomocí DLNA.Nastavil jsem sdílení v programu a zapnul server. Po zapnutí BD570ky jsem tento server v nabídce nenalezl. Byly tam jen jména účtů co mám na PC. Kliknutím na můj účet to chtělo ID a heslo. zadal jsem to co mám do Win 7= nic :(
Následně jsem prolezl web a našel tohle http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=18886334%20and%20read%20post%20#1466
Po provedení vidím na přehrávači moje sdílené složky v domácí síti,ale ne ty co jsem nastavil v Nero MediaHome 4 :( Proto musím říct že server přes DLNA jsem nerozjel. Možná to bude problém ve Win 7. Jestli někdo víte jak na to... sem s tím.
Pak jsem zkoušel připojit přehravač přes kabel, aktualizace už prošla po cca 1hod stahování a 1 hod. instalace :(
Následně jsem zkoušel nějaké nasdílené filmy. Byl jsem překvapenej že třeba film v MKV formátu Auta.2006.(HD.720p.BluRay.x264) mi to nespustilo, hlásilo to formát videa není podporován :(
Pak jsem zkusil Avatar 720p Bluray x264-CBGB a ten šel.
Převedl jsem nějaké DVD do MKV pomocí programu MakeMKV a všechny tyto filmy taky nešli spustit :(
S DIVx filmem a titulkama nemá problémy, Bluray jsem nezkoušel.
Co mě teda točí je, že nejdou ty filmy v MKV... na PC v pohodě.Dále nešli nějaké videa stáhnutý z youtube, ale to chápu, protože te je formát .flv , nebo tak nějak.
Fotky to taky zobrazí cca 50% ... asi jsou moc velký :(
No nevím nevím jestli jsem udělal dobře tímto nákupem.
Poradí někdo jak na ty MKV a Nero Media server?
Díky
Připojení do sítě přes WiFi v pohodě během chvilky. Na nic jsem nečekal a hned jsou zkoušel stahovat aktualizace. Po cca 30min výsledek = aktualizace selhala, nebo tak něco. Zkoušel jsem ještě 3x a pak jsem to vzdal.
Zkusil jsem přehrát nějaké DVD, to šlo v pohodě.
Zkoušel jsem spustit film přes USB pomocí flashky. Kvalita byla horší než když jsem to pouštěl přímo z PC zapojený přes HDMI do TV.Tím pádem už asi nikdy nevyužiju. :(
Na PC jsem nainstaloval potřebný Nero MediaHome 4 pro sledování pomocí DLNA.Nastavil jsem sdílení v programu a zapnul server. Po zapnutí BD570ky jsem tento server v nabídce nenalezl. Byly tam jen jména účtů co mám na PC. Kliknutím na můj účet to chtělo ID a heslo. zadal jsem to co mám do Win 7= nic :(
Následně jsem prolezl web a našel tohle http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=18886334%20and%20read%20post%20#1466
Po provedení vidím na přehrávači moje sdílené složky v domácí síti,ale ne ty co jsem nastavil v Nero MediaHome 4 :( Proto musím říct že server přes DLNA jsem nerozjel. Možná to bude problém ve Win 7. Jestli někdo víte jak na to... sem s tím.
Pak jsem zkoušel připojit přehravač přes kabel, aktualizace už prošla po cca 1hod stahování a 1 hod. instalace :(
Následně jsem zkoušel nějaké nasdílené filmy. Byl jsem překvapenej že třeba film v MKV formátu Auta.2006.(HD.720p.BluRay.x264) mi to nespustilo, hlásilo to formát videa není podporován :(
Pak jsem zkusil Avatar 720p Bluray x264-CBGB a ten šel.
Převedl jsem nějaké DVD do MKV pomocí programu MakeMKV a všechny tyto filmy taky nešli spustit :(
S DIVx filmem a titulkama nemá problémy, Bluray jsem nezkoušel.
Co mě teda točí je, že nejdou ty filmy v MKV... na PC v pohodě.Dále nešli nějaké videa stáhnutý z youtube, ale to chápu, protože te je formát .flv , nebo tak nějak.
Fotky to taky zobrazí cca 50% ... asi jsou moc velký :(
No nevím nevím jestli jsem udělal dobře tímto nákupem.
Poradí někdo jak na ty MKV a Nero Media server?
Díky
[quote=Picino;336847]
[/quote]
Nejde to lebo to tento pristroj nepodporuje (vid specifikaciu v manuale).
V kontajneri mkv sa nepodporuje MPEG2.
Osobne celkom nechapem tvoje pocinanie, sam si nechcel "mudru krabicku", (media playere bez HDD, ktore prehraju naozaj vsetko) a teraz sam ripujes DVD do mkv a prehravas ich z disku. Naco je to dobre? Sam si mohol predpokladat ze nejaky LG player nenahradi v plnom rozsahu hocikaju "mudru krabicku". Prehravanie multimedii cez USB na BluRay playeri je len ako dalsi doplnok (podobne ako ta ista funkcionalita v TV) a nikdy nebude perfektne!
[/quote]
Nejde to lebo to tento pristroj nepodporuje (vid specifikaciu v manuale).
V kontajneri mkv sa nepodporuje MPEG2.
Osobne celkom nechapem tvoje pocinanie, sam si nechcel "mudru krabicku", (media playere bez HDD, ktore prehraju naozaj vsetko) a teraz sam ripujes DVD do mkv a prehravas ich z disku. Naco je to dobre? Sam si mohol predpokladat ze nejaky LG player nenahradi v plnom rozsahu hocikaju "mudru krabicku". Prehravanie multimedii cez USB na BluRay playeri je len ako dalsi doplnok (podobne ako ta ista funkcionalita v TV) a nikdy nebude perfektne!
Na přehavači je písmem jak kráva napsáno MKV, takže to podporuje. I v manuálu to je napsáno.
Psal jsem i že film Avatar jsem spustil ,ale film Auta a jiné už ne.
Nevím co znamená "V kontajneri mkv sa nepodporuje MPEG2"
Psal jsem i že film Avatar jsem spustil ,ale film Auta a jiné už ne.
Nevím co znamená "V kontajneri mkv sa nepodporuje MPEG2"
Znamena to to, co som napisal. MKV = kontajner. MPEG2 = kodek.
a player ma v navode uvedene kontejnery a kodeky, ktore v nich podporuje. Ked si to nastudujes, zistis, preco to nejde.
Co sa tyka ostatnych mkv, problem je rovnaky, ako pri TV LG = vysoky pocet ref-frames. (=neprehras).
pre ilustraciu - tuto vidis co podporuje TV samsungg rady "B". Ako vidis - MPEG2 nepodporuje v kontajneri mkv, takze nemozes cakat, ze to bude fungovat. Predpokladam, ze podobny problem bude aj v LG. (ak chces prehravat DVD, musia mat priponu mpg alebo vob)
a player ma v navode uvedene kontejnery a kodeky, ktore v nich podporuje. Ked si to nastudujes, zistis, preco to nejde.
Co sa tyka ostatnych mkv, problem je rovnaky, ako pri TV LG = vysoky pocet ref-frames. (=neprehras).
pre ilustraciu - tuto vidis co podporuje TV samsungg rady "B". Ako vidis - MPEG2 nepodporuje v kontajneri mkv, takze nemozes cakat, ze to bude fungovat. Predpokladam, ze podobny problem bude aj v LG. (ak chces prehravat DVD, musia mat priponu mpg alebo vob)
[quote=Picino;336847] Kliknutím na můj účet to chtělo ID a heslo. zadal jsem to co mám do Win 7= nic :(
[/quote]
Zkus tento postup:
mountovanie sietovych diskov windows7 som vyriesil tymto patchom do registrov:
Kód:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa]
"LimitBlankPasswordUse"=dword:00000001
"NoLmHash"=dword:00000000
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\LanmanServer\Parameters]
"restrictnullsessaccess"=dword:00000000
"everyoneincludesanonymous"=dword:00000001
Ulozte to ako subor s priponou *.reg a vlozte do registrov dvojklikom.
Potom este upravte policy:
1 - On "Run" command, execute "secpol.msc". (alebo Control Panel - Administrative tools - Local Security Policy)
2 - Select "Local Policies" --> "Security Options" on the left pane.
3 - Select "Network Security: LAN Manager authentication level" on the right pane.
4 - Select "Send LM and NTLM – use NTLMV2 session security if negotiated".
5 - Click OK, close the remaining windows, and restart the computer.
[/quote]
Zkus tento postup:
mountovanie sietovych diskov windows7 som vyriesil tymto patchom do registrov:
Kód:
Potom este upravte policy:
1 - On "Run" command, execute "secpol.msc". (alebo Control Panel - Administrative tools - Local Security Policy)
2 - Select "Local Policies" --> "Security Options" on the left pane.
3 - Select "Network Security: LAN Manager authentication level" on the right pane.
4 - Select "Send LM and NTLM – use NTLMV2 session security if negotiated".
5 - Click OK, close the remaining windows, and restart the computer.
[quote=fat01;336864]Zkus tento postup:
Kód:
[/quote]
Díky, zkusím večer vyzkoušet. Snad to zvládnu :)
Kód:
[/quote]
Díky, zkusím večer vyzkoušet. Snad to zvládnu :)
[quote=vivid.sk;336858]Znamena to to, co som napisal. MKV = kontajner. MPEG2 = kodek.
[/quote]
Dobře, chápu že tedy v tom kontejneru MKV nefunguje MPAG2.
MPAG4 by ale mělo. Dokážu tedy převést Moje DVD co mám na disku uložený přes DVD shrink do MKV s kodekem MPAG4?
Píšu to správně?
Jak poznám u filmu než si ho stáhnu s jakým kodekem to je, když je tam uvedeno jen MKV. Nic víc.
[/quote]
Dobře, chápu že tedy v tom kontejneru MKV nefunguje MPAG2.
MPAG4 by ale mělo. Dokážu tedy převést Moje DVD co mám na disku uložený přes DVD shrink do MKV s kodekem MPAG4?
Píšu to správně?
Jak poznám u filmu než si ho stáhnu s jakým kodekem to je, když je tam uvedeno jen MKV. Nic víc.
[quote=Picino;336896]Jak poznám u filmu než si ho stáhnu s jakým kodekem to je, když je tam uvedeno jen MKV. Nic víc.[/quote]
Program MediaInfo http://mediainfo.sourceforge.net/cs
Program MediaInfo http://mediainfo.sourceforge.net/cs