Nikdy viac SAMSUNG!
[quote=persson;346498]to blikanie vidis ty pri VT30, ja chvala bohu nie, cize pre mna je to pan televizor, obraz spickovy.... Jedine pioneer kuro je lepsie ako Panasonic v plazme.[/quote]
viac, ako to blikanie ( to vnímam pri každej PDP ) degeneruje tento model ( a to vrátane aj G-čkových modelov ) popŕdanie jasu pri zmenách scény. Opäť aj tento rok darček od Panasu. Ešte počkáme zopár desiatok hodín, či aj tohtoročné modely majú opäť INFINITY BLACK, ktorá šedne...
viac, ako to blikanie ( to vnímam pri každej PDP ) degeneruje tento model ( a to vrátane aj G-čkových modelov ) popŕdanie jasu pri zmenách scény. Opäť aj tento rok darček od Panasu. Ešte počkáme zopár desiatok hodín, či aj tohtoročné modely majú opäť INFINITY BLACK, ktorá šedne...
to blikanie vnima kazdy inak, ja dost :-) a poradie "blikavosti" u mna je: najviac panasonic, potom Sam, potom LG a najmenej moj stary pioneer.
Vam by som poprial kazdemu po dva sekajuce Samsung UE55C6900vky a mozno aj na blikanie by ste si zvykli :P
Nie je nic horsie ako pozerat Blu Ray.... ide panoramaticky snimok a niekde v strede skubne obrazom....
Nie je nic horsie ako pozerat Blu Ray.... ide panoramaticky snimok a niekde v strede skubne obrazom....
[quote=jarino1978;346520]viac, ako to blikanie ( to vnímam pri každej PDP ) degeneruje tento model ( a to vrátane aj G-čkových modelov ) popŕdanie jasu pri zmenách scény. Opäť aj tento rok darček od Panasu. Ešte počkáme zopár desiatok hodín, či aj tohtoročné modely majú opäť INFINITY BLACK, ktorá šedne...[/quote]
Nic taketo som nezbadal pri zmenach sceny....
Nic taketo som nezbadal pri zmenach sceny....
No Jarino ma s tim blikanim pravdu,ale ja ho vidim az pri extremnim nastaveni a na mod obchod,takze pro mne je zatim nej.Jen to postupne sednuti,doufam ze to vyresili po minulorocni blamazi.
[quote=Karel129;346723]No Jarino ma s tim blikanim pravdu,ale ja ho vidim az pri extremnim nastaveni a na mod obchod,takze pro mne je zatim nej.Jen to postupne sednuti,doufam ze to vyresili po minulorocni blamazi.[/quote]
je to individuálne. ja proste blikanie vidím na každej PDP.
je to individuálne. ja proste blikanie vidím na každej PDP.
[quote=Tomco85;346587]Tak Jarino1978 je iny guru...ten pozoruje blikanie telky, aj ked nejde elektricky prud :)))[/quote]
veď počkaj, teba prejde humor, keď budeš mať doma tú kravu. :D
veď počkaj, teba prejde humor, keď budeš mať doma tú kravu. :D
[quote=jarino1978;346748]je to individuálne. ja proste blikanie vidím na každej PDP.[/quote]
Tak pre teba potom uz len led tv
Tak pre teba potom uz len led tv