Blu ray prehrávač a BD DL
Ahojte. Keďže s blu ray prehrávačmi nemám veľké skúsenosti, chcem sa spýtať, ako je to s bežnými blu ray prehrávačmi? Prehrávajú všetky typy prehrávačov disky blu ray DL, alebo len niektoré? Ide mi o to, že ak mám trebars video z kamery o dlžke 2,5 hod, či to dať na dva BD SL, alebo na jeden BD DL.
Vďaka
Vďaka
[quote=mario20;336623]či to dať na dva BD SL, alebo na jeden BD DL.[/quote]
- daj to na HDD a máš pokoj
- ale ak na BD, tak používaj SL, je s tým menej problémov, sú lacnejšie a požadovaná kapacita plne postačuje na home video
- daj to na HDD a máš pokoj
- ale ak na BD, tak používaj SL, je s tým menej problémov, sú lacnejšie a požadovaná kapacita plne postačuje na home video
[quote=jarino1978;336641]- ak na BD, tak používaj SL, je s tým menej problémov, sú lacnejšie a požadovaná kapacita plne postačuje na home video[/quote]
Ide mi hlavne o svadobné videa o dlžke okolo 2,5 - 3 h. Doteraz som to dával na jedno DVD DL, teraz chcem prejsť na Blu ray a tak neviem či to rozdelovať na dve, lebo jedno dvojvrstvové. Neviem však ako je na tom kompatibilita rôznych prehrávačov pri prehrávaní Blu ray DL.
Ide mi hlavne o svadobné videa o dlžke okolo 2,5 - 3 h. Doteraz som to dával na jedno DVD DL, teraz chcem prejsť na Blu ray a tak neviem či to rozdelovať na dve, lebo jedno dvojvrstvové. Neviem však ako je na tom kompatibilita rôznych prehrávačov pri prehrávaní Blu ray DL.
[quote=mario20;336653]Neviem však ako je na tom kompatibilita rôznych prehrávačov pri prehrávaní Blu ray DL.[/quote]
- no tú treba odskúšať na konkrétnom prehrávači. kompatibilita je rôzna.
- no tú treba odskúšať na konkrétnom prehrávači. kompatibilita je rôzna.
[quote=mario20;336653]Ide mi hlavne o svadobné videa o dlžke okolo 2,5 - 3 h. Doteraz som to dával na jedno DVD DL, teraz chcem prejsť na Blu ray a tak neviem či to rozdelovať na dve, lebo jedno dvojvrstvové. Neviem však ako je na tom kompatibilita rôznych prehrávačov pri prehrávaní Blu ray DL.[/quote]
Vetsina dnesnich vyrobcu mam bez problemu podporu BD DL. Kdyz se nejsi jist podivej se na web vyrbce ma tam vetsinou PDF manual kde je to jasne napsano.
Vetsina dnesnich vyrobcu mam bez problemu podporu BD DL. Kdyz se nejsi jist podivej se na web vyrbce ma tam vetsinou PDF manual kde je to jasne napsano.