AV Receiver Pioneer nebo Onkyo
[quote=WinKye;345345]To Onkyo stím přehrávačem mít problém nebude, 1080p jím normálně protáhneš do TV, ale neprotáhneš 3D obraz protože nemá HDMI 1.4[/quote]
Děkuji za odpověď.
Hlavně ať v pohodě přehraji Blu-Ray disky.
3D brýle stejně nemám,takže to zatím nevyužiji a kdyby náhodou se mi dostaly do rukou i s filmem,tak HDMI přehodím do Tv a tak to už půjde,no ale zas bohužel bez zvuku z receiveru.
Děkuji za odpověď.
Hlavně ať v pohodě přehraji Blu-Ray disky.
3D brýle stejně nemám,takže to zatím nevyužiji a kdyby náhodou se mi dostaly do rukou i s filmem,tak HDMI přehodím do Tv a tak to už půjde,no ale zas bohužel bez zvuku z receiveru.
[quote=tabaco;345372]...3D brýle stejně nemám,takže to zatím nevyužiji a kdyby náhodou se mi dostaly do rukou i s filmem,tak HDMI přehodím do Tv a tak to už půjde,no ale zas bohužel bez zvuku z receiveru.[/quote]
Proč? Ten BD přehrávač má optický digitální audio výstup, stačí ho připojit do AVR a jedeš.
Proč? Ten BD přehrávač má optický digitální audio výstup, stačí ho připojit do AVR a jedeš.
[quote=Saxel;345942]Proč? Ten BD přehrávač má optický digitální audio výstup, stačí ho připojit do AVR a jedeš.[/quote]
To ano ale nejsem si jistý,jak to u optického zapojení funguje,tam se mě zdá,že přes něj nepůjde zvuk DD Plus,Dolby True HD, DTS HD,přes HDMI to tak jde.
Aspoň si to tak myslím u toho optického,že funguje jen klasicky DD a DTS,mám zatím jen rekordér Panasonic,takže to nemám vyzkoušené na Blu-Ray přehrávači.
To ano ale nejsem si jistý,jak to u optického zapojení funguje,tam se mě zdá,že přes něj nepůjde zvuk DD Plus,Dolby True HD, DTS HD,přes HDMI to tak jde.
Aspoň si to tak myslím u toho optického,že funguje jen klasicky DD a DTS,mám zatím jen rekordér Panasonic,takže to nemám vyzkoušené na Blu-Ray přehrávači.