Epson VS Sanyo
Zdravim už dlouho se rozhoduji, že si koupím full HD projektor a teď se rozhoduji mezi Epsonem EH TW3200 a Sanyem PLV-Z800.
Poraďte prosím, můžete i jiné tipy ... Díky
Poraďte prosím, můžete i jiné tipy ... Díky
Děkuji za vyčerpávající odpovědi ... Ptám se znovu, ale na jiné tipy EH-TW4400 vs Sanyo PLV-Z4000.
Už by se někdo mohl ozvat!!!!!
Už by se někdo mohl ozvat!!!!!
Na tieto projektory sa musíš spýtať na nejakom zahraničnom fóre málokto má projektor a nie to ešte možnosť porovnať konkrétne tieto modely.
Taky jsem se rozhodoval mezi Sanyem plv z800 a epsonem 3200.Po podívání se na hodnocení projektorů na http://www.otest.co.uk a testberichte.de je jasný vítěz epson, do kterého jsem nakonec šel. A nelituji. Měl jsem předtím myslím 1. HD projektor od sanya plv z1 a po špatných zkušenostech (4 lampy odešly po cca 700 hodinách) jsem vylečený.
Konečně nějaká odpověď, ... tak třeba na strankách WhatHifi jsou tak na stejno, spíš je na tom líp Sanyo. Teď jsem asi na 95 procent rozhodnutej pro Epson EH-TW 4400. Tak uvidíme, no ...
Jenom chci dodat takový postřeh. Epson je "bedna", dozajn nic moc, stejně jako sanyo 800, ale větší a tím pádem se tak nezahřívá.Asi má větší ventilátor a při eco modu ho není téměř slyšet. Rozhodně nezklame...
teď už to neporovnám,když odešel Sanyo do "krabice" (lampa konečná...), ale obrazu z epsonu nemohu nic vytknout.Rozhoduje však zdroj, nejlépe 1080p z BD. Ale i 1080i ze satu ujde.Srovnávám akorát s LCD Sony KDL - 40V3000 a když vyberu živý obraz na televizi, tak je to stejné, ale pokud vyberu standard, tak je lepší epson. Obraz do obou přitom jde stejný HDMI z přepinače Digitus HDMI 4>2. Sanyo nebyl špatný, byl jsem s nim spokojen, kdyby neodcházely lampy,celkem 4.Už v zruce odeešly 2, tak mně vyměnili projektor,ale bylo to prašti jak uhoď.