Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Xtreamer Pro vs Popcornhour A-210

crysis81 (91)|24.5.2011 21:48
Ahojte,chcem si kupit MMC na prehravanie mkvHD,BD,mp3,youtube,net radia,v podstate nic viac nic menej.idealne keby nemusi bezat tv pri prehravani mp3,ale do 200 eur s displayom asi tazko MMC kupim.Po vyradeni Asus Oplay HD2 a WDTV,ostali hore uvedeny kanditati medzi ktorymi sa neviem rozhodnut.Po zhliadnuti vlakna pre Xtreamer Pro ma desi hladanie vhodneho firmware a o A-210 som toho zas moc nenasiel.Budem vdacny za kazdu radu a tip na bezproblemove MMC.
Pytkin (7947)|25.5.2011 00:28
mam doma A200 a som s nim velmi spokojny .. Na Xtreameri Pro vela ludom tu na fore dost vadi vetrak .. A210 vetrak nema .. Dakto si tu na fore v inom threade vybral popcorn , lebo ho vie ovladat cez Android telefon .. Ze si chce vyberat prehravanie MP3 bez potreby zapinat telku .. To by ta tiez mohlo zaujimat , lebo chces pustat muziku z toho ..
gos (64)|25.5.2011 09:55
Xtreamer Pro jde ovládat taky telefonem přes internetový prohlížeč, pokud je schopný se připojit přes wifi do domácí sítě a pokud máš na Xtreameru zapnuté web rozhraní a taky připojený do sítě. Jen jsem to nezkoušel na hudbu, ale jen na filmy. A jinak co se týká firmware, tak nevím o jakém hledání vhodného firmware mluvíš? Prakticky všichni, v tom jednom velmi dlouhém vláknu co tu je na fóru, používají předposlední nebo poslední verzi FW a ti co používají ten předposlední FW, tak na poslední nepřešli z důvodu, že nepřináší žádné podstatné změny, tak se jim s tím nechtělo hrát, ale vesměs se všichni shodnou, že nejlepší FW do Xtreamer Pro jsou poslední nebo předposlední verze. Plánovaný FW 3.0 má přinést hodně změn, tak jsem na to zvědavý a může se stát, že s tím novým FW se Xtreamer Pro může na konec stát jasnou volbou. Teď je to spíše tak, že jeden má ty výhody a druhý jiné výhody a jeden má také mouchy a druhý onaké a prostě někdo potřebuje to a jiný ono.

Ale na závěr řeknu, že je úpně jedno do čeho půjdeš, jestli do toho Popcornu nebo Xtreamer Pro. Oba přehrají prakticky vše co jim podstrčíš a ani s jedním chybu neuděláš. Jde spíše o to, jestli chceš mít ve vnitř 1 nebo 2 HDD. Já chtěl 2 HDD, protože místa není nikdy dost a teď tam mám 2×2TB a mám je stejně oba skoro plné :D, ale pak už musím mít zapnuté to aktivní chlazení a tudíž už jde Xtr Pro více slyšet oproti Popcornu. Jinak takovým více přímějším konkuretem Popcornu by měl být Xtreamer Prodigy, který by měl mýt taky ten nový FW 3.0, lepší HW než Xtreamer Pro nebo Popcorn, GBit ethernet jako má myslím Popcorn, bez ventilátoru atd. takže až ten výjde v červenci a ten FW bude opravdu lepší než co jsou FW v Xtreamer, tak pak už to bude předpokládám jasná volba, pokud Popcorn taky s něčím nevyrukuje. :D
Pytkin (7947)|25.5.2011 10:43
Xtreamer ma pre mna osobne jednu vazny chybu , ze nevie prepinat vystup 50 a 60 Hz podla prehravaneho videa .. Musim povedat , ze to nechapem , preco to uz davno nemaju vyriesene .. to mi pride ako zakladna vec , ktoru clovek ocakava od media centra ..
crysis81 (91)|25.5.2011 10:58
Dik za tipy,akurat som pozeral Xtreamer prodigy a kedze je dizajnovo asi najkrajsie MMC,pockam nan.ked som vydrzal doteraz, tie cca 2 mesiace ma nezabiju.Este raz dik.
C.I.S.I. (132)|25.5.2011 11:13
Ale pozor! Prodigy ma v sobe zase vetrak, avsak udajne ho budes moct vymenit za pasivni chlazeni.
crysis81 (91)|25.5.2011 11:31
[quote=C.I.S.I.;347849]Ale pozor! Prodigy ma v sobe zase vetrak, avsak udajne ho budes moct vymenit za pasivni chlazeni.[/quote]

tiez som videl to pasivne chladenie,ale kupim ho az ked mi zacne liezt na nervy vetrak ;-) .
viliamko111 (309)|26.5.2011 16:41
[quote=gos;347827]Xtreamer Pro jde ovládat taky telefonem přes internetový prohlížeč, pokud je schopný se připojit přes wifi do domácí sítě a pokud máš na Xtreameru zapnuté web rozhraní a taky připojený do sítě. Jen jsem to nezkoušel na hudbu, ale jen na filmy. A jinak co se týká firmware, tak nevím o jakém hledání vhodného firmware mluvíš? Prakticky všichni, v tom jednom velmi dlouhém vláknu co tu je na fóru, používají předposlední nebo poslední verzi FW a ti co používají ten předposlední FW, tak na poslední nepřešli z důvodu, že nepřináší žádné podstatné změny, tak se jim s tím nechtělo hrát, ale vesměs se všichni shodnou, že nejlepší FW do Xtreamer Pro jsou poslední nebo předposlední verze. Plánovaný FW 3.0 má přinést hodně změn, tak jsem na to zvědavý a může se stát, že s tím novým FW se Xtreamer Pro může na konec stát jasnou volbou. Teď je to spíše tak, že jeden má ty výhody a druhý jiné výhody a jeden má také mouchy a druhý onaké a prostě někdo potřebuje to a jiný ono.

Ale na závěr řeknu, že je úpně jedno do čeho půjdeš, jestli do toho Popcornu nebo Xtreamer Pro. Oba přehrají prakticky vše co jim podstrčíš a ani s jedním chybu neuděláš. Jde spíše o to, jestli chceš mít ve vnitř 1 nebo 2 HDD. Já chtěl 2 HDD, protože místa není nikdy dost a teď tam mám 2×2TB a mám je stejně oba skoro plné :D, ale pak už musím mít zapnuté to aktivní chlazení a tudíž už jde Xtr Pro více slyšet oproti Popcornu. Jinak takovým více přímějším konkuretem Popcornu by měl být Xtreamer Prodigy, který by měl mýt taky ten nový FW 3.0, lepší HW než Xtreamer Pro nebo Popcorn, GBit ethernet jako má myslím Popcorn, bez ventilátoru atd. takže až ten výjde v červenci a ten FW bude opravdu lepší než co jsou FW v Xtreamer, tak pak už to bude předpokládám jasná volba, pokud Popcorn taky s něčím nevyrukuje. :D[/quote]

xtreamer si vies cez pc alebo mobil ovladat aj cez verejnu siet ,nie len po domacej
crysis81 (91)|26.5.2011 23:17
mobil s Androidom nemam a ani neplanujem,kedze su mi telefony s dotykovym displayom proti srsti,ale asi kupim nejaky lacnejsi tablet s androidom a budem ho mat ako ovladac na xtreamer.napr.
http://edigital.sk/Tablety/ConCorde_Tab_7.1_tablet_%28Android%29-p78594.html
Tomco85 (134)|27.5.2011 07:13
Ja mam xtreamer pro s 2 x 2 TB HDD a zatial spokojnost....mozem doporucit