2.5 HDD + prehrávač
Zdravim Vás..môj problém je takýto:
Chystám sa kúpiť multimedialny prehrávač, rozhodujem sa de facto medzi týmito dvoma :
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Na tom Xtreamer-i mi v podstate vadí iba fakt že je orientovaný na "stojáka". Chcem sa opýtať - dá sa používať aj "naležato" ?
Pri tom playonhd-mini2 som sa v uživatelskom manuáli dočítal že odporúčajú použivat externé disky s vlastným zdrojom napájania. A tu sa dostávame k mojej hlavnej otázke:
Je nejaký rozdiel medzi používaním 2.5 a 3.5 palcového externého disku ?
Chystám sa kúpiť multimedialny prehrávač, rozhodujem sa de facto medzi týmito dvoma :
Na tom Xtreamer-i mi v podstate vadí iba fakt že je orientovaný na "stojáka". Chcem sa opýtať - dá sa používať aj "naležato" ?
Pri tom playonhd-mini2 som sa v uživatelskom manuáli dočítal že odporúčajú použivat externé disky s vlastným zdrojom napájania. A tu sa dostávame k mojej hlavnej otázke:
Je nejaký rozdiel medzi používaním 2.5 a 3.5 palcového externého disku ?
A nevieš prečo teda pri tom A.C.Ryan PlayOn!HD Mini2 odporúčajú používať 3.5 palcové ext. disky?
Xtreamer by teda nemal mať problémy s 2.5 palcovými, hej?
Xtreamer by teda nemal mať problémy s 2.5 palcovými, hej?
Doporučují 3,5" HDD? Když kliknu v tom druhým odkazu výše na "Príslušenstvo", tak mně tam vyjede 500GB HDD v provedení 2,5"
Myslel som v návode, z oficialnej stránky. Píše sa tam :
"It is recommend to use only external USB HDD’s that have their own power supply! "
"It is recommend to use only external USB HDD’s that have their own power supply! "
To není doporučení na 3,5" HDD, ale na to, aby měl externí HDD svoje vlastní napájení (čímž se výrobce sichruje, že by to ten přehrávač nemusel utáhnout).
Ano..ale pokial viem tak 2,5" externe HDD nemajú vlastné napajánie zato 3,5" majú. Takže ked sa to tak vezme tak to je odporúčanie na 3,5" HDD, nie?
Můžeš mít 2,5" HDD třeba v externí dock station (http://shop.atoselektro.cz/dokovaci-stanice-hdd-2-5-3-5-sata_d3179.html)