Mulitmedialne centrum
Dobry den,
chcem kupit nejake mmc a mam dvoch favoritov Xtreamer Pro a Popcorn Hour A-200. chcem sa spytat ci A-200 prahra aj Oceanic life? Je to dobra volba? dakujem
chcem kupit nejake mmc a mam dvoch favoritov Xtreamer Pro a Popcorn Hour A-200. chcem sa spytat ci A-200 prahra aj Oceanic life? Je to dobra volba? dakujem
Ak chces popcorn , tak nie A200 , ale A210 .. ten nema ventilator a miesto plastovej skrinky ma kovovu .. Popcorn je fajn .. vie niektore veci , co Xtreamer nevie .. napriklad korektne prepina vystup na 24/50/60 .. Xtreamer zase vie prehravat archivy televizii z internetu ..
zavisi co chces .. obe zariadenia su dajn ..
zavisi co chces .. obe zariadenia su dajn ..
A ten ventilator na A-200 je az tak hlucny? a poradi si ta A-200 aj s tym oceanic life demom? Mozno sa mylim ale creva su v oboch Popcornoch rovnake ci?Tie internetove archivy ma nejako neoslovuju. Ale zase ma zaujima ako je to s tymi Torrentami na Popcornoch.
je .. ja som si kvoli tomu objednal z francuzka zeleznu skrinku fanless .. on neni z uvodu hlucny .. ale je to 2x2cm ventilator a po pol roku sa zanesie a zacne byt hlucny .. A vadi to dost ..
Oceanic som neskusal ..
Creva su rovnake u A200 a A210 .. len ina krabica ..
Torrenty som neskusal na popcorne ..
Oceanic som neskusal ..
Creva su rovnake u A200 a A210 .. len ina krabica ..
Torrenty som neskusal na popcorne ..
Tiež chcem poradiť nejake Multimediálne centrum (dal som na reklamačku ASUS HD2 najradšej by som ho už nevidel) ,ale bez vstavaneho discu mam dokovačku a potrebujem to vyhradne len na MKV +Divx ale aby to nesekalo pri nejakom naročnejšom videu (Samsung Oceanic Demo 40 000 kbps)
dik za radu.
dik za radu.
preco sa tak zaoberate tym samsung oceanic demom ? nikdy som ho neskusal a vobec ma nezaujima .. pri mkv filmoch take datove toky nie su ..
inak ja myslim ze popcorn C200/A200 by to mal zvladnut , ked vie prehravat Bluray Disky ..
mna teda viac zaujima napriklad , ci si prehravac vie prepinat vystup 24/50/60 .. Trhany obraz mi lezie na nervy ..
inak ja myslim ze popcorn C200/A200 by to mal zvladnut , ked vie prehravat Bluray Disky ..
mna teda viac zaujima napriklad , ci si prehravac vie prepinat vystup 24/50/60 .. Trhany obraz mi lezie na nervy ..