Napojenie ext. HDD USB na mediaplayer a router
Zdravím Páni
Mam takú dilemu doma mám externý disk USB napojený na router WL500GP.
Mediaplayer mám ASUS O!play MINI USB.... Vždy ked si chcem pozrieť nejaký film musim disk vyťahnut z routra a napojiť ho na mediaplayer.
Chcem docieliť prepojenie USB disku jak na WL500GP tak aj na Mediaplayer cez USB bez prepajania, neexistuju na to nejake rozbočovače?
Mediaplayer mám ASUS O!play MINI USB.... Vždy ked si chcem pozrieť nejaký film musim disk vyťahnut z routra a napojiť ho na mediaplayer.
Chcem docieliť prepojenie USB disku jak na WL500GP tak aj na Mediaplayer cez USB bez prepajania, neexistuju na to nejake rozbočovače?
[quote=Tigerz23;357695]Zdravím Páni
Chcem docieliť prepojenie USB disku jak na WL500GP tak aj na Mediaplayer cez USB bez prepajania, neexistuju na to nejake rozbočovače?[/quote]
A co kdybys to udělal přes síť? Tedy nějak propojit router s Asusem. Buď wifi nebo LAN.
Chcem docieliť prepojenie USB disku jak na WL500GP tak aj na Mediaplayer cez USB bez prepajania, neexistuju na to nejake rozbočovače?[/quote]
A co kdybys to udělal přes síť? Tedy nějak propojit router s Asusem. Buď wifi nebo LAN.
Existuje, vola sa to D-Link DIR-685 Wireless N Storage Router+LCD+4GLAN, mas na to link tu http://datex.shop.ekatalog.biz/zbozi_detail.aspx?zbozi=164615
Aj pekne vyzera, odzadu 4 pripojenia cez LAN, pripadne WiFi, dva externe HDD nan cez USB pripojenie viditelne v sieti a moznost vlozenia 2,5" 500GB HDD do vnutra s moznostou funkcie NAS, len to aj nieco stoji....
Aj pekne vyzera, odzadu 4 pripojenia cez LAN, pripadne WiFi, dva externe HDD nan cez USB pripojenie viditelne v sieti a moznost vlozenia 2,5" 500GB HDD do vnutra s moznostou funkcie NAS, len to aj nieco stoji....
Ja potrebujem mať router prepojený s diskom cez USB.... Nakolko mam s toho vytvorený sietový server a ide to nonstop.
Len rozmýšlam či by som vyriešil moju situaciu kupou ineho mediaplayera s LAN a prepojiť ho s routrom lankablom.
Bolo by take niečo možné?
Len rozmýšlam či by som vyriešil moju situaciu kupou ineho mediaplayera s LAN a prepojiť ho s routrom lankablom.
Bolo by take niečo možné?
Pokud nechceš přehazovat kablík, tak kup mediaplayer s LAN a máš to vyřešeno. Předpokládám, že ten router se chová jako NAS. Hledej mediaplayer, který z NASu umí přehrávat. Zde se jich diskutuje dost.
Tak prešla nejaká doba a som rozhodnutý ist do ineho mediaplayeru s LAN ktorý vie prehrávať z NAS konkretne routru ASUS RT-N16 v ktorom je napojený disk..... Zdielam ten RT-N16 s PC cez sambu a FTP....
Pozeral som po vela nových MP, ale sú na nich nedoladene firmware......
Takže poprosil by som vaše skusenosti....
Pozeral som po vela nových MP, ale sú na nich nedoladene firmware......
Takže poprosil by som vaše skusenosti....