ONKYO TX-SR577 upscaling?
Kamarád si pořídil ONKYO TX-SR577 ,který propojil kabelem HDMI s tv Samsung a k receiveru připojil přes komponentní vstup xbox360.Ale nemá obraz a jde mu pouze zvuk.Podle mě má receiver video upscaling ,který by to měl zvládnout zobrazit?Receiver nemám fyzicky u sebe tudíž nemůžu zkusit cokoliv nastavit a řeším to po icq.Ale moje Onkyo to zvládá bez problému ,ale jestli to nebude tím ,že mám vyšší řadu ?
Děkuji za každou radu.
Děkuji za každou radu.
Ale moje Onkyo to zvládá bez problému ,ale jestli to nebude tím ,že mám vyšší řadu ?
Je to mozne. Upscaling z analogovych vstupov nemusia podporovat nizsie rady - treba si pozriet plnu specifikaciu, pripadne manual.
Je to mozne. Upscaling z analogovych vstupov nemusia podporovat nizsie rady - treba si pozriet plnu specifikaciu, pripadne manual.
No stáhl jsem si manuál ,ale nikde o upscalingu ani zmínka .Podle mě musí zvládnou převést analogový signál do digitálu nebo se pletu?
EDIT:tak asi neumí na straně 22 v manuálu je obrázek HDMI-HDMI nebo Analog -Analog ostatní varianty nejsou zobrazeny.
EDIT:tak asi neumí na straně 22 v manuálu je obrázek HDMI-HDMI nebo Analog -Analog ostatní varianty nejsou zobrazeny.
Ano pleteš - v tom, že musí. Nemusí. Já ten model neznám, ale pokud není v manuálu o konverzi a upscalingu ani zmínka, tak to naznačuje, že konverzi a upscaling spíše "neumí", jinak by se tím určitě pochlubili, je to velice žádaná funkce. Je to spíše doménou vyšších modelových řad a něco to stojí ( AVR musí být vybaven adekvátními videoobvody ).
[quote=SlavoF;357776]přes komponentní vstup ? prečo ?
prečo nie cez HDMI ? veď to ONKYO HDMI má[/quote]
To je dobra pripomienka, Xbox360 by podla specifikacie HDMI out mal mat.
prečo nie cez HDMI ? veď to ONKYO HDMI má[/quote]
To je dobra pripomienka, Xbox360 by podla specifikacie HDMI out mal mat.