Nedostupnost výrobků A.C.Ryan v ČR?
Neví někdo, proč v žádném větším e-shopu typu mall.cz, alza.cz apod. najednou nejde koupit žádné multimediální centrum od A.C.Ryan?
Ještě nedávno, byly všude a dnes prakticky nikde. Na mall.cz dokonce mají uvedeno, že se již výborky neprodávají, což je u aktuálních modelů divné.
Neví někdo, co se děje? Zda tato společnost přestala své zboží v ČR prodávat úplně nebo je problém někde jinde?
Ještě nedávno, byly všude a dnes prakticky nikde. Na mall.cz dokonce mají uvedeno, že se již výborky neprodávají, což je u aktuálních modelů divné.
Neví někdo, co se děje? Zda tato společnost přestala své zboží v ČR prodávat úplně nebo je problém někde jinde?
k vánocům bych chtěl od ježíška A.C. Ryan ACR-PV73800, tak doufám že nějaké do té doby dorazí do obchodů
Pokud by to někoho zajímalo, tak distributor v ČR skončil se značkou A.C.Ryan a jiný v dohledné době nebude. Pokud tedy chcete zařízení od tohoto výrobce, musíte v nejbližší době nakupovat pouze v zahraničí :-(
[quote=sindy;368722]k vánocům bych chtěl od ježíška A.C. Ryan ACR-PV73800, tak doufám že nějaké do té doby dorazí do obchodů[/quote]
Tak to Ježíška rychle pošli sem:
AC Ryan ACR-PV73800 Playon!HD Mini2 Media Streamer: Amazon.de: Computer & Zubehör
protože u nás opravdu už není
Tak to Ježíška rychle pošli sem:
AC Ryan ACR-PV73800 Playon!HD Mini2 Media Streamer: Amazon.de: Computer & Zubehör
protože u nás opravdu už není
V SK web shopoch a aj na predajniach napriklad TPD su v pohode.... takze si len spravit výlet ku nam :-)-
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
pripadne sa informovat o moznosti dorucenia :-)
Ved možte podporit aj slovensku ekonomiku, nie len nemecku :-)-
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
pripadne sa informovat o moznosti dorucenia :-)
Ved možte podporit aj slovensku ekonomiku, nie len nemecku :-)-
tak děkuji za špatné zprávy, v zahraničí se mi to kupovat nechce, asi se poohlédnu po něčem od jiného výrobce:-(
[quote=sindy;369129]tak děkuji za špatné zprávy, v zahraničí se mi to kupovat nechce, asi se poohlédnu po něčem od jiného výrobce:-([/quote]
Bylo mi doporučeno toto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Tak zjišťuji informace.
Bylo mi doporučeno toto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Tak zjišťuji informace.