Pomoc pri vybere mult. centra
[quote=Pytkin;387571]neni .. podla mna je blbost chciet od satelitu aby nahradil MMC .. mam doma dreambox a k nemu aj popcorn .. funguje to jak vino ..[/quote]
to ako vazne? som myslil ze DM je preto tak predrazeny lebo vie vsetko, preto sa oplati kupovat ak clovek vie ze ho vyuzije naplno
to ako vazne? som myslil ze DM je preto tak predrazeny lebo vie vsetko, preto sa oplati kupovat ak clovek vie ze ho vyuzije naplno
Tak DM ti rozhodne MMC nenahradi, ano leccos zvladne prehrat, poskytne spoustu "ficurinek", ale jeho deviza je uplne nekde jinde - skvela uzivatelska zakladna, servis atd. .... viz fora urcena tomuto pristroji ....
Evidentně kupuješ podle ceny a ne podle vlastností :-). Navíc si protiřečíš - kdyby uměl všechno, tak by nebyl předražený (předražený = cena neodpovídající tomu, co člověk dostane) :-).
U něj prostě platíš hodně za značku, která těží i z komunity, co kolem něj je. Můj názor na Dreamy je ten, že dnes už zaspaly dobu a jsou skutečně předražené. Dřív udávaly vývoj v tomto směru a měly perfektně odladěný firmware. Dnes už podle mě (bohužel) ne. Zatím jsou ale podle ohlasů alespoň stále na špici ve kvalitě zobrazení.
jo ja som si kupoval dreambox , ked nic ine porovnatelne nebolo .. dnes je situacia ina .. i ked tie lacnejsie napodobeniny vzdy maju dake muchy .. takze kto nema problem s peniazmi , tak za dreambox sa oplati priplatit ..
Všechny vás tu zdravím. Abych nezakládal nové téma, hodím to sem, snad to nebude vadit. Rád bych si pořídil MM centrum v cenové, rozmezí okolo cca 6000 kč. Mám vybráno buď: Dune HD Smart H1, DUNE HD DUO , Popcorn Hour C-200. V podstatě, mi bude stačit,když budu moct měnit 3,5 palcový disk a když bude přehrávat filmy ve fullHD kvalitě z HDD v kontejneru mkv. v rozlišení 1080p, videoformát H264 se zvukem AC3 popřípadě DTS, protože mám fullHD televizi a rád bych využil její potenciál. Snad jsem to napsal správně. Prosím berte v potaz, že jsem laik a hodil by se mi názor nějakého odborníka. Díky za vaše odpovědi.
No bohužel musím trochu oponovat. Měl jsem doma Multimediální centrum Novatron IAMM NTD-38HD a ten to bohužel nezvládnul. Tak nerad bych dopadnul, takže to opět nepůjde.
[quote=VENCA26;390355] Rád bych si pořídil MM centrum v cenové, rozmezí okolo cca 6000 kč. Mám vybráno buď: Dune HD Smart H1, DUNE HD DUO , Popcorn Hour C-200.[/quote]
Tím sis vlastně odpověděl sám. Osobně si ale myslím, že pokud požaduješ pouze slot pro 3,5" HDD a přehrávání HD videa+DTS potom je to zbytečné vyhazování peněz. Ale je na každém jakou preferuje značku. Já bych se na tyto účely asi spokojil s Egreat, Evolve, Xtreamer apod.
Tím sis vlastně odpověděl sám. Osobně si ale myslím, že pokud požaduješ pouze slot pro 3,5" HDD a přehrávání HD videa+DTS potom je to zbytečné vyhazování peněz. Ale je na každém jakou preferuje značku. Já bych se na tyto účely asi spokojil s Egreat, Evolve, Xtreamer apod.