napalene blu-ray filmy
pani mate nejake skusenosti s napalenymi BLU-RAY filmami.chcel by som investovat do BD napalovacky ale neviem ci moj panasonic DMP BDT100 vobec taketo filmy prehra.az mate nejake skusenosti tak poradte hlavne ako sa zachova ten panansonic dik.
[quote=watt;376888]....chcel bi som....[/quote]
treba sa vratit na I. stupen ZŠ, kde sa preberaju vybrane slova po B...
Rychla pomocka :D
treba sa vratit na I. stupen ZŠ, kde sa preberaju vybrane slova po B...
Rychla pomocka :D
Viz manuál, strana 6: http://service.us.panasonic.com/OPERMANPDF/DMPBDT100-MUL.PDF
[quote=watt;376888]pani mate nejake skusenosti s napalenymi BLU-RAY filmami.chcel by som investovat do BD napalovacky ale neviem ci moj panasonic DMP BDT100 vobec taketo filmy prehra.az mate nejake skusenosti tak poradte hlavne ako sa zachova ten panansonic dik.[/quote]
Mám také BD přehrávač panasonic.S vypalovanýmy disky mám tu zkušenost,že né každý jde přehrát.Většinou přehrátí odmítne kuli porušení autorských práv.Na to je nutné použít program v počítači a také ho správně nastavit.
Jinak moje doporučení je koupit BD čtečku a kvalitní multimedialní centrum které si poradí s Blu-ray-ISO, BDMV a mnoha dalšímy formáty a přehrávat to z HDD.Např.: Dune HD Duo,
Dune HD Smart D1 a mnoho dalších.Tyto přehrávače zvládají i vysoké datové toky (up to 50 MBit/s and higher).
Mám také BD přehrávač panasonic.S vypalovanýmy disky mám tu zkušenost,že né každý jde přehrát.Většinou přehrátí odmítne kuli porušení autorských práv.Na to je nutné použít program v počítači a také ho správně nastavit.
Jinak moje doporučení je koupit BD čtečku a kvalitní multimedialní centrum které si poradí s Blu-ray-ISO, BDMV a mnoha dalšímy formáty a přehrávat to z HDD.Např.: Dune HD Duo,
Dune HD Smart D1 a mnoho dalších.Tyto přehrávače zvládají i vysoké datové toky (up to 50 MBit/s and higher).