Panasonic a jeho zvuk
ahoj
mám takový problém, zvuk z tv je v pořádku tak něco nahraju na hardisk panasonicu a když si to pustím z hardisku tak ten zvuk je hroznej a jako rezonuje, nevím kdy se to stalo , jsem dlouho takhle nic nenahrávala, nevíte čím to je? máte nějaké zkušenosti nebo nápady?
kabely jsem měnila
díky
mám takový problém, zvuk z tv je v pořádku tak něco nahraju na hardisk panasonicu a když si to pustím z hardisku tak ten zvuk je hroznej a jako rezonuje, nevím kdy se to stalo , jsem dlouho takhle nic nenahrávala, nevíte čím to je? máte nějaké zkušenosti nebo nápady?
kabely jsem měnila
díky
Nepoužívám televizor k nahrávání a zvuk na televizoru mám vypnutý, takže jen takový první nápad, že pro přehrávání nahraných pořadů je nastaven jiný "Režim zvuku" ( Menu - Zvuk - Režim zvuku - například Hudba, Řeč atd.). K nastavení zvuku je tam toho víc, je potřeba vyzkoušet, co ti vyhovuje. Ideální je pouštět zvuk z televizoru přes AV reciever + kvalitní reproduktory, nebo alespoň levnější varianta - například přes minivěž.
zajímavostí je ale že starší soubory které jsou na hardisku na dvd mají zvuk v pořádku
EDIT:
tak díky za radu, zatím to vypadá že to bylo tím že v tv bylo nastaveno PROSTOROVÝ ZVUK,
tak jsem dala VYPNUTO
prosím nevíte co to znamená ten prostorový zvuk , abych to nějak pochopila jak to funguje
děkuju
EDIT:
tak díky za radu, zatím to vypadá že to bylo tím že v tv bylo nastaveno PROSTOROVÝ ZVUK,
tak jsem dala VYPNUTO
prosím nevíte co to znamená ten prostorový zvuk , abych to nějak pochopila jak to funguje
děkuju
[quote=1025;380587]
děkuju[/quote]
Něco o prostorovém zvuku : http://cs.wikipedia.org/wiki/Prostorový_zvuk
U televizoru se dvěma reproduktory se jedná pouze o simulaci prostorového zvuku. Skutečného prostorového zvuku lze dosáhnout minimálně se dvěma předními reproduktory a dvěma reproduktory zadními (efektovými). Navíc kromě aparatury musí být prostorový zvuk obsažen v přehrávaném videosouboru, nebo audiosouboru.
děkuju[/quote]
Něco o prostorovém zvuku : http://cs.wikipedia.org/wiki/Prostorový_zvuk
U televizoru se dvěma reproduktory se jedná pouze o simulaci prostorového zvuku. Skutečného prostorového zvuku lze dosáhnout minimálně se dvěma předními reproduktory a dvěma reproduktory zadními (efektovými). Navíc kromě aparatury musí být prostorový zvuk obsažen v přehrávaném videosouboru, nebo audiosouboru.