opticky kabel
Zdravim
Mam otazku,pre niekoho mozno hlupu,mam telku SAMSUNG D6100 a satelit HD ARIVA 200,mam to spojene cez HDMI...
oplati sa mi to spojit cez optiku zo satelitu do TV DIGITAL AUDIO OUT v telke?ci zvuk bude taky isty ako cez HDMI?
Planujem kupit receiver,ale to tak v horizonte 2-3 mesiace....
Mam otazku,pre niekoho mozno hlupu,mam telku SAMSUNG D6100 a satelit HD ARIVA 200,mam to spojene cez HDMI...
oplati sa mi to spojit cez optiku zo satelitu do TV DIGITAL AUDIO OUT v telke?ci zvuk bude taky isty ako cez HDMI?
Planujem kupit receiver,ale to tak v horizonte 2-3 mesiace....
OUT se označuje výstup.IN je vstup.
Pokud je na TV napsáno OUT,tak nelze.A ještě to je celé nesmysl....
Pokud je na TV napsáno OUT,tak nelze.A ještě to je celé nesmysl....
[quote=Hrabo;380761]Zdravim
Planujem kupit receiver,ale to tak v horizonte 2-3 mesiace....[/quote]
Nie, nakoľko TV má Digital Audio Out (Optical), čo je výstup a nie vstup!!! Bude ticho :)
Planujem kupit receiver,ale to tak v horizonte 2-3 mesiace....[/quote]
Nie, nakoľko TV má Digital Audio Out (Optical), čo je výstup a nie vstup!!! Bude ticho :)
OT: zvuku v samsungu nepomoze ani kabel z cisteho 24 karatoveho zlata :). Inak samozrejme plati, to co uviedli kolegovia vyssie.