SAMSUNG UE32D6530 jaký CA modul
Dobrý den,
protože má tato tv zabudovaný satelitní tuner S2, rád bych toho využil. Jaký CA modul je nevhodnější pro tuto kombinaci a bezproblémový chod? Kartu požívám Skylink ICE.
Děkuji
protože má tato tv zabudovaný satelitní tuner S2, rád bych toho využil. Jaký CA modul je nevhodnější pro tuto kombinaci a bezproblémový chod? Kartu požívám Skylink ICE.
Děkuji
A proč si nevyhledáš jedno z mnoha vláken, kde je toto popsané?
Třeba: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/29269-3d-samsung-ue46d6530
Třeba: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/29269-3d-samsung-ue46d6530
Ja bych zvolil tento, umí aktualizaci, vypnutí hlášek a umí česky
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Protože ho, aspoň zatím, nikde na krámě nemají. V podstatě běžně prodávají tři typy - Eurocam, Mascom a Smit. Ale většinou jen Eurocam a Smit. Když jsem se na ten Neotion Skylink ptal, prý to je jen přelepený Smit, čemuž se mi zase nechce moc věřit.
[quote=sirdo;384484]a preco by to robil, ked sa vzdy najde dobrak co to urobi zan:D...[/quote]
No někdy mě to už i nas..., když někdo založí prakticky hned o dva řádky níže totožné téma. Pak už přiděluji trestné body.
No někdy mě to už i nas..., když někdo založí prakticky hned o dva řádky níže totožné téma. Pak už přiděluji trestné body.
[quote=bastlir;384585]Protože ho, aspoň zatím, nikde na krámě nemají. V podstatě běžně prodávají tři typy - Eurocam, Mascom a Smit. Ale většinou jen Eurocam a Smit. Když jsem se na ten Neotion Skylink ptal, prý to je jen přelepený Smit, čemuž se mi zase nechce moc věřit.[/quote]
Já tedy nevím, ale mají ho všude. Včera jsem objednal už je na cestě, dnes večer vyzkouším. Používám tento fialový Smit
a vadí mě ty hlášky při zapnutí a kromě toho neumí nahrávat. Ten Neotion by měl být v pohodě, zítra dám vědět.
Já tedy nevím, ale mají ho všude. Včera jsem objednal už je na cestě, dnes večer vyzkouším. Používám tento fialový Smit
a vadí mě ty hlášky při zapnutí a kromě toho neumí nahrávat. Ten Neotion by měl být v pohodě, zítra dám vědět.
[quote=dogs;384593]Já tedy nevím, ale mají ho všude. Včera jsem objednal už je na cestě, dnes večer vyzkouším. Používám tento fialový Smit
a vadí mě ty hlášky při zapnutí a kromě toho neumí nahrávat. Ten Neotion by měl být v pohodě, zítra dám vědět.[/quote]
Máš evidentně starý modul.
a vadí mě ty hlášky při zapnutí a kromě toho neumí nahrávat. Ten Neotion by měl být v pohodě, zítra dám vědět.[/quote]
Máš evidentně starý modul.
Na tom odkazu co jsem posílal ho mají. Včera jsem objednal, dnes dorazil a v noci ho otestuji a dám vědět.
PS. Nezapomeň popsat s jakou kartou to testuješ, jaký je tam SW a zda jsi jej také aktualizoval. No a pak klasika. :-)
Jo jasně, mužu to otestovat na své c670 a i na lg lv375s.
Škoda ze me nejde aktualizovat ten fialovej modul co mam z dřívějška, to me štve nejvíc
Škoda ze me nejde aktualizovat ten fialovej modul co mam z dřívějška, to me štve nejvíc
Ale možná že ano. Jenže to asi půjde jen s notebookem, nebo s HW programátorem. Kdysi jsem taky nějaký modul v PCMCIA portu přeprogamovával.
Zkus to na http://www.smit.com.cn/index.php?lang=en
No tak tam vůbec nic není a nikde jinde jsem nic nenašel. Takže aktualizace nic.
Zpět k Neotion skylink - testováno s čistou kartou Irdeto Skylink a TV Samsung C670.
Po vložení automaticky naskočila čeština, načtení karty v pořádku, nahrávání bez problémů. V menu modulu jsem vypnul hlášky, naladil STV1 a dal aktualizaci software, aktualizace trvala asi 10 minut. Níže je foto co se změnilo, třetí obrázek je původní a čtvrtý nový software.
Po neděli vyzkouším v TV LG LV375S
DOPLNĚNÍ: testováno s LG 32LV375S a naprosto bez problémů.
Zpět k Neotion skylink - testováno s čistou kartou Irdeto Skylink a TV Samsung C670.
Po vložení automaticky naskočila čeština, načtení karty v pořádku, nahrávání bez problémů. V menu modulu jsem vypnul hlášky, naladil STV1 a dal aktualizaci software, aktualizace trvala asi 10 minut. Níže je foto co se změnilo, třetí obrázek je původní a čtvrtý nový software.
Po neděli vyzkouším v TV LG LV375S
DOPLNĚNÍ: testováno s LG 32LV375S a naprosto bez problémů.
Velmi tomu nerozumiem tam mi potadte stavi mi kupit .CITACKU KAROET KARTU SKAJLINK PARABOLU KOMVEKR A JAKU ZNACKU ALEBO TIP MAM KUPIT DAKUJEM ZA RADU
Na tento dotaz ti těžko někdo odpoví. Co chceš chytat, na TV se sat. modulem nebo na satelitní přijímač?
takze to nepojde tak naco mam na tv dvb-s-s2 tak somsi mislel zetam vlozim citacku do tv dotoho kartu pripojim parabolu a hotovo ze nemusim kupovat celu satelitnu zostavu zostavu
[quote=bastlir;384986]na tento dotaz ti těžko někdo odpoví. Co chceš chytat, na tv se sat. Modulem nebo na satelitní přijímač?[/quote]
ten samsung ue46d6530 ma dvb-s-s2 mala bi stacit len karta nejaka skylink ideto alebo ja neviem jaka
ten samsung ue46d6530 ma dvb-s-s2 mala bi stacit len karta nejaka skylink ideto alebo ja neviem jaka
Jde o to, že nyní fungují karty Cryptoworks i Irdeto. Jenže z hlediska blízké budoucnosti nemá smysl pořizovat si komponenty Cryptoworks, nýbrž využít různých promo akcí a koupit (vyměnit) si rovnou kartu Irdeto. Bohužel s touto kartou si musíš zároveň pořídit i modul (čtečku) Irdeto. A o tom je tu poslední dobou asi nejvíc řeč s ohledem na funkčnost, uživatelskou přívětivost a hlavně na možnost nahrávání (PVR).
Než si otestuji Neotion s certifikací Skylink, zatím mně nejlépe vychází nový SMIT po aktualizaci FW.
Než si otestuji Neotion s certifikací Skylink, zatím mně nejlépe vychází nový SMIT po aktualizaci FW.