EMTEC Movie Cube D850H - pomoc
Prosím o radu. Mam plazmu Panasonic, sat. prijimač Ferguson ariva 200 HD (skylink) a domáce kino. Toto cele chcem prepojit s MMC EMTEC Movie Cube D850H tak,aby som mohol nahrávať na HDD v mmc priamo zo satelitu /aj HD kvalitu/ . Viete mi niekto poradiť ako a akými káblami to celé prepojiť aby som mohol nahrávať a pozerať aj HD formáty.
Taktiež som zistil, že mi mmc nechce prehrávať filmy nahrané na externý disk cez Arivu / formát končiaci .dvr/
Ďakujem
Taktiež som zistil, že mi mmc nechce prehrávať filmy nahrané na externý disk cez Arivu / formát končiaci .dvr/
Ďakujem
To, co chceš nelze provést. Musíš nahrávat na HDD připojený přímo do Arivy. MMC neumí nahrávat z digitálního vstupu. Tvoje 850H umí jen z analogového, což bych rozhodně nedělal.
Co se týká .dvr, tak neznám Arivu 200, takže nevím, jestli to nelze řešit nějak jinak, každopádně na to je utilita http://infopedia.funsite.cz/index.php?text=1186-ali-dvr-export-tool
Co se týká .dvr, tak neznám Arivu 200, takže nevím, jestli to nelze řešit nějak jinak, každopádně na to je utilita http://infopedia.funsite.cz/index.php?text=1186-ali-dvr-export-tool
doteraz som mal na arive napojeny externy disk a nahravalo mi to programy v pohode. Aj tie HD. Rovnakym spôsobom by som chcel spojit aj mmc. ( kablom USB - USB)
Aha, už chápu. Když Arivu připojíš do EMTEC do "USB Device", tak se stane co (za předpokladu kompatibilního filesystému)?
jito: Ten EMTEC má spec. USB port pro připojení k PC (zásuvku typu B), při kterém se zřejmě tváří jako normální externí HDD, takže by to teoreticky jít mohlo. Prostě by se MMC degradovalo do role ext. disku. Ale stejně i kdyby to šlo, tak by se to nahrávalo v tom jejich DVR formátu, takže by to pak musel přes PC konvertovat.
Cez ten PC vstup to nešlo...stále načítavalo ale ďalej nič... ak sa vzdám teda nahrávania HD, ako to prepojiť /celý systém / aby som mohol nahrávať do mmc /aspoň v SD/ ?
[quote=peter suflo;386651]Cez ten PC vstup to nešlo...stále načítavalo ale ďalej nič... ak sa vzdám teda nahrávania HD, ako to prepojiť /celý systém / aby som mohol nahrávať do mmc /aspoň v SD/ ?[/quote]
Jedině přes analog, což je blbost. Raději si kup rozumnější DVB-S stb s nahráváním na interní/externí HDD v nějakém lidském formátu (TS) a přímým přístupem přes LAN, nebo s možností nahrávání na síťový HDD.
Update: Tady píšou, že se to na TS dá změnit: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jedině přes analog, což je blbost. Raději si kup rozumnější DVB-S stb s nahráváním na interní/externí HDD v nějakém lidském formátu (TS) a přímým přístupem přes LAN, nebo s možností nahrávání na síťový HDD.
Update: Tady píšou, že se to na TS dá změnit: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
KamilZ-s tím USB B to je jasné,primárně bude sloužit k propojení s PC.
Peter-můžu se zeptat,k čemu dobrému má to celé snažení sloužit?To chceš tu nahrávku nasdílet na síť?Z HD přijímače nahrávat v analogu?K čemu ti je tedy dig.přijímač...
Peter-můžu se zeptat,k čemu dobrému má to celé snažení sloužit?To chceš tu nahrávku nasdílet na síť?Z HD přijímače nahrávat v analogu?K čemu ti je tedy dig.přijímač...
Išlo mi len o to aby som nemusel používať externý disk na nahrávanie z Arivy, ale priamo si ukladať veci v MMC / mam tam 2TB HDD/ , čím by sa mi to celé zjednodušilo. Neexistuje nejaký spôsob vzájomného prepojenia týchto vecí ?
Digitálně nelze tyto dva přístroje propojit.
Pokud budeš trvat na využití toho velkého hdd,tak ho vyndej z Emteca,kup si krabičku na 3,5 hdd s napájením,a můžeš ho připojit k přijímači.
Pokud budeš trvat na využití toho velkého hdd,tak ho vyndej z Emteca,kup si krabičku na 3,5 hdd s napájením,a můžeš ho připojit k přijímači.